- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.321
canım çok özür dilerim, bikaç gündür pek aklım başımda değil.AkarGider canm duayi bitirdin mi bilgi verirsen sevinirim
bunu bana neden alıntı yapıyorsunuzCanım dua edilecek arkadaşlar namazlarını kiliyorlarmi yani okuma adabı var 2 rekat namaz sonrasında başlanıyor ya o yüzden
Bi yanlışlık var sanırım sizin adınız geçmedi benim yazımda okunan arkadaşlara hatırlatma anlamında yazdım sözle bi alakası yok nerden çıkarsınız şahsi alıntıyı falanbunu bana neden alıntı yapıyorsunuz
okuma adabını hatırlatmanıza teşekkürler ama şahsi alıntı üzerine yapınca hoş olmadı..
ben kaç gündür iyi durumda değilim, bunun için de size hesap vermek istemem sorumluluğum olan kişiye söyledim ..
tamam afedersinBi yanlışlık var sanırım sizin adınız geçmedi benim yazımda okunan arkadaşlara hatırlatma anlamında yazdım sözle bi alakası yok nerden çıkarsınız şahsi alıntıyı falan
Bu mübarek günde kırgınlık olmasın hayırlı cumalartamam afedersin
Anladim canm basarilar dilerim sanacanım çok özür dilerim, bikaç gündür pek aklım başımda değil.
eksiklerimi arkadaşlar tamamlamış çok teşekkür ederim ama ben de tamamlayacağım sayımı
bugün yüksekten 3 sunumum var en yoğun günüm onları halleder halletmez bitircem afedersiniz..
Hayirli cumalarBu mübarek günde kırgınlık olmasın hayırlı cumalar
Benim duayi tamamladi yani demi canm katristirmayayimda...yazmayayim simdi listeler karismasin...dua eden herkesten allah razi olsun ins.dualarimiz kabul olurPatronicee canım ben AkarGider nin duasını tamamlıyorum şimdi, okundu ve tamamlandı yazabilirsin. Hazır boştayken tamanlansın dua dedim..
İkinci arkadaşınkine de başlayacağım inşallah. Kısa zamanda bitiririm.
Canım ilk sen miydin, okudum evetBenim duayi tamamladi yani demi canm katristirmayayimda...yazmayayim simdi listeler karismasin...dua eden herkesten allah razi olsun ins.dualarimiz kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?