- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
- #1.281
:) biter herhalde canm 3 kisi kalmis az sayilari kalmisPatronicee bugün bitermi ki dua
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) biter herhalde canm 3 kisi kalmis az sayilari kalmisPatronicee bugün bitermi ki dua
Tamam kuzum ayy ben çok sabırsızım ya ne olacak böyle:) biter herhalde canm 3 kisi kalmis az sayilari kalmis
daha 4 gun olmus canm baslayali :) farkindayim aceleci oldugunun ama bir bakmissin hemen bitivermis liste ilk siralarda boyle oluyo bende senin gibiydim oncedenTamam kuzum ayy ben çok sabırsızım ya ne olacak böyle
Canım benim 100 kaldı 50 ben okuyayım 50 de sen bebek var bende bide misafirim geldi okuyamadım şimsiden teşekkürlerArkadaslar listede beklemedeyim nasipse 2. Arkadasta basliycam okumaya ama okuyamayan yetisemeyen varsa yazsin sayisindan alip okuyabilirim
Canim ben okudum tekrar teşekkürler sen okuma artık:))Canım benim 100 kaldı 50 ben okuyayım 50 de sen bebek var bende bide misafirim geldi okuyamadım şimsiden teşekkürler
Canim ben gorene kadar okumussun neyse olsun ilerdede zorlanirsan yaz destek olurum Allah kabul etsinCanim ben okudum tekrar teşekkürler sen okuma artık:))
Tsk ederim canm bilgin icin 2.arkadasa 317 okuyacagiz daha yeni listeyi guncelleyemedigim icinPatronicee canim bir konuda kucuk bir bilgi paylasmak isterim bu duaya dilek icin baslandigi zaman bastaki kisa duayi sadece dua sahibi okuyor herkes kisa dua okumuyor (okununcada birsey olmaz dua sonucta )ama bilgi amacli pylasayim dedim mantiken dua sahibi duasini bolusuyor bizlerle biz 4444 adetten sayi aliyoruz o nedenle baslama duasini okumuyoruz baslayan dua sahibi okuyor.
hatta imkani varsa 2 rekatta namaz kilarsa daha iyi
Basliyoruz canmda AkarGider den haber bekliyorum yoksa hemen baslaticam bitirdiysePatronicee 2. Arkadaşın duasına başlıyormuyuz bugün
Canım dua edilecek arkadaşlar namazlarını kiliyorlarmi yani okuma adabı var 2 rekat namaz sonrasında başlanıyor ya o yüzdenBasliyoruz canmda AkarGider den haber bekliyorum yoksa hemen baslaticam bitirdiyse