- 4 Eylül 2015
- 6.932
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.301
Sonra hemen ikimizin ki bitiveriyoTamam canım ben okuma baslamiyim hemen sonra seni rahatsız ediyorum bittimi bitmesini diye :)
Başın sağolsun canımcanım kılmadım ama akşam kılarım inşallah. cenazem vardı siteyi çok takip edemiyorum. sadace girip bildirim yapıyorum. hepinizden allah razı olsun hatırlattığınız için
Masallah ben daha yarisindayim iste oldugum.icin aksam.tamamlicam benden hizlisin sekerim.vallaPatronicee okudum bitirdim canım dayanamadım :) Allah kabul etsin
Dayanamadım başladım yavaş yavaş okuyayım diye ama bitirmişimMasallah ben daha yarisindayim iste oldugum.icin aksam.tamamlicam benden hizlisin sekerim.valla
Evet canim 2 embriyom var. Ocakta nasipse transfer olacam. Dediğini de inşallah yapacağım. Ve sana da heber vercegim allah razı olsunG guzbahar canım duda tüp bebek yaptığını yazmışsın allah hayırlı evlat nasip etsin sana..
Bende tüp bebek yaptım enbriyonun transfer edildiği günden sonra 500 yasin okuttum tutmasını dileyerek eğer imkanın varsa sende okuttur ben faydasını gördüm canım inş sende görürsün eğer okutursan özelden bana yaz imkanım olduğu kadar okurum sana allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim bitane oldu darısı sizlere olsun inş:))
Patronicee csnım allah seninde duanı kabul etsin çok temiz kalpli bir insansın sen herhalde bu hafta çokyoğun olduğuma rağmen srnin duana allah yardım etti okudum oğlum diş çıkardı ben implant tedavisi gördüm misafirlerim geldi ama geçte olsa yetiştim okumaya allah sanada hayırlı evlat nasip etsin:)
Patronicee 40 okudum
Allah razıolsun canimBaşın sağolsun canım
canım merhaba bende bu ay tüp bebek yapacam inşallah 500 yasini herkes ayrı ayrı mı okuyacak nasıl olacak 500 kişiyi nasıl buldun bide..:)G guzbahar canım duda tüp bebek yaptığını yazmışsın allah hayırlı evlat nasip etsin sana..
Bende tüp bebek yaptım enbriyonun transfer edildiği günden sonra 500 yasin okuttum tutmasını dileyerek eğer imkanın varsa sende okuttur ben faydasını gördüm canım inş sende görürsün eğer okutursan özelden bana yaz imkanım olduğu kadar okurum sana allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim bitane oldu darısı sizlere olsun inş:))
Patronicee csnım allah seninde duanı kabul etsin çok temiz kalpli bir insansın sen herhalde bu hafta çokyoğun olduğuma rağmen srnin duana allah yardım etti okudum oğlum diş çıkardı ben implant tedavisi gördüm misafirlerim geldi ama geçte olsa yetiştim okumaya allah sanada hayırlı evlat nasip etsin:)
Patronicee 40 okudum
Cok tsk ederim canm temiz kalpliyim kendime gore evet canm fitne fesat dusunmedigimi dusunerek soyluyorum bunuG guzbahar canım duda tüp bebek yaptığını yazmışsın allah hayırlı evlat nasip etsin sana..
Patronicee 40 okudum
Yok canım ben ayrı ayrı okutmadım okadar kişiyi bulmak zor diye kim nekadar okursa okusun dedim bütün tanıdıklarıma söyledim onlarda kendi tanıdıklarına söyledi hepsinden allah razı olsun hatta daha fazla okundu ben 500 ü bikerr teslim ettim diğerinide başka birgün teslim ettim..canım merhaba bende bu ay tüp bebek yapacam inşallah 500 yasini herkes ayrı ayrı mı okuyacak nasıl olacak 500 kişiyi nasıl buldun bide..:)
inşallah canım..:) bende deniycem inşallahYok canım ben ayrı ayrı okutmadım okadar kişiyi bulmak zor diye kim nekadar okursa okusun dedim bütün tanıdıklarıma söyledim onlarda kendi tanıdıklarına söyledi hepsinden allah razı olsun hatta daha fazla okundu ben 500 ü bikerr teslim ettim diğerinide başka birgün teslim ettim..
Hadi bakalım inşallah tutar:))
Evet canim 2 embriyom var. Ocakta nasipse transfer olacam. Dediğini de inşallah yapacağım. Ve sana da heber vercegim allah razı olsun
hadi bakalım allah yar ve yardımcınız olsun allah ettiğiniz duaların hürmetine göbeklerinizi doldursun:)Cok tsk ederim canm temiz kalpliyim kendime gore evet canm fitne fesat dusunmedigimi dusunerek soyluyorum bunu:) ne guzel rabbim evladina uzun omurler versin bende tekrardan tupe baslicam ocakta dedigini bende yapicam nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?