- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Patronicee
-
helal olsun kızlar sizlerin emegi daha fazlaHelal olsun sende helal et
helal olsun sende helal et canım...Selam aleykum kizlar kardesim banlandi ama benim hatam kendi e postamla hesap acmistim yasak oldugunu bilmiyordum ben yeni listede olamayacagim hakkinizi helal edin
helal olsunhelal olsun sende helal et canım...
Aklim.eski sayiya gittigi icin bir yanlislik oldu kizlarr duzelttim amaArkadaslar herkes okudugu sayiyiPatronicee okudum yazsin...
EuzübillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahevemelaiketehüyüsallunealennebiyyiya eyyühellezine amenusallü aleyhi vesellimu teslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ıTefriciyeyiokumaya başlıyoruz…
AllâhümmesallisalâtenkâmiletenvesellimselâmentâmmenalâseyyidinâMuhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,vealââlihivesahbihîfiküllilemhatinvenefesinbiaded-iküllimâ’lûminlek.
okunan kişibuttrfly
toplam okunacak dua sayısı 4444 kişi başına 444 sayı düşüyor duasi okunan arkadas 448 okuyacak
1-Kuzu_mm =》
2-Patronicee =》
3-braindamage =》
4-muhat =》
5- @whitepearll =》
6- @mustafabusra =》
7- G guzbahar =》404 tane okudu(bitirdi)
8-buttrfly =》
9-sevdakusum =》
10-kumrukusum =》
okunan sayı:
kalan sayıbuttrfly arkadasimizin duasi:Öncelikle rahmetli babam nurlar icinde yatsin rabbim rahim ismiyle merhametiyle muamele etsin.benim ve burada ki tum duaedenlerin aile ve tum sevdikleri icinrabbim hem ahirette hemde oburdunyada ki gonullerimizde ki mutlumesut hayati nasip etsin
buttrfly için duamı tamamladım. rabbim arkadaşımın duasını kabul etsin inşallah...
Basladi uyku modlari desene canm144 adet okudum sürekli uyuyom uyanık oldugum vakit okumaya çalışıyorum :$
Basladi cnm bulantimda var... zor ama buna şükür diom demekki icerde bisiyler yolunda gidio die düşünüyorum..Basladi uyku modlari desene canm
Aynen canm icerde hersey iyi normL gidiyo duruma goreBasladi cnm bulantimda var... zor ama buna şükür diom demekki icerde bisiyler yolunda gidio die düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?