- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 46
- Konu Sahibi Patronicee
200 okudum cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım buttrfly kardeşim için bugün 222 tane daha okudum ve bitirdim Rabbim hayırlı dileklerini kabul etsin amin222 tane okudum inşallah bugün tamamlarım
Evet canm muhat ta okuduysa eger yarin sana gecicez..valla ben namz falan kilmadim bu ikinci yapisim ilkinde de kilmamistimcanım 244 tane daha okudum bitti ..:) canım sıra bende galiba başlamadan önce hacet namazı filan kılınıyor mu nasıl başlanacak
hımm kılınacaksa ben kılamam zaten şuan mazeretim varcanım 244 tane daha okudum bitti ..:) canım sıra bende galiba başlamadan önce hacet namazı filan kılınıyor mu nasıl başlanacak
Bilmiyorum valla canm dedim ya ilk duayi okuttugumda namaz kilmamistim ama rabbim duami kabul eylemisti,simdi bakalim bunda bekliyorum.(hayirlisiyla bende evlat sahibi olurum)allah biliyo sonucta niyetimizi takdir onunhımm kılınacaksa ben kılamam zaten şuan mazeretim var
tabiki canım Rabbim vakti zamanı geldiğinde verecek inşallah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş Rabbim inşallah kabul olacakBilmiyorum valla canm dedim ya ilk duayi okuttugumda namaz kilmamistim ama rabbim duami kabul eylemisti,simdi bakalim bunda bekliyorum.(hayirlisiyla bende evlat sahibi olurum)allah biliyo sonucta niyetimizi takdir onun