- 29 Nisan 2011
- 2.757
- 12.741
- 408
- Konu Sahibi Patronicee
Patronicee 40 tane daha okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun gece okudugun fazla 100 u haymeanaya ekledim canm whitepearll in 70 i ile birlikte artan sayiyida muhata ekledimPatronicee fazla mi okumuşum ben? Eklememissin sanirim
Anladim cnm yazıyorsun ya o yüzden sordum , fazla oldu diye korktumDun gece okudugun fazla 100 u haymeanaya ekledim canm whitepearll in 70 i ile birlikte artan sayiyida muhata ekledim
Yok canm mustafabusra ilave yazacaktim baktim cok uzun olacak o yuzdenAnladim cnm yazıyorsun ya o yüzden sordum , fazla oldu diye korktum
Kardeşi de banlanmış sanırım canımhaymeana gelir galiba çıkartma istersen canım kardeşi bakıyor diğer listeye burayada haber gönderir
Eee nasil yapcaz ulascaz kardesine falan banlanmadiysaKardeşi de banlanmış sanırım canım
Selam aleykum kizlar kardesim banlandi ama benim hatam kendi e postamla hesap acmistim yasak oldugunu bilmiyordum ben yeni listede olamayacagim hakkinizi helal edinEee nasil yapcaz ulascaz kardesine falan banlanmadiysa
Helal olsun sende helal etSelam aleykum kizlar kardesim banlandi ama benim hatam kendi e postamla hesap acmistim yasak oldugunu bilmiyordum ben yeni listede olamayacagim hakkinizi helal edin