- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Patronicee
-
Tamam canım teşekürlerDaha brainmadage icin baslamadik canim ama baska bir yere not aldim unutmamak icin
Son 2 tane kalmis canm 402 olmus :)+66 ve tamamladim sanirim
Dikkat et canm 12 gun sonra guzel haberlerini bekliyorumBugun transferim vardı agrilarim var toparlanamadim cnm ins yarin bitiririm üzerime düşeni insallahhhh
Rabbim inşallah bebeğinizi sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip kısmet eder canım sana ve bütün kardeşlerimizin bebek özlemini duyanlararda Rabbim hayırlı dileklerini kabul etsin aminBugun transferim vardı agrilarim var toparlanamadim cnm ins yarin bitiririm üzerime düşeni insallahhhh
Naptin 10 tane fazla mi okudun? :)anammm 402 saniyordum. +10 ekleyebilirsin arkadaslara da. tesekkur ederim
Amin inşallah cnm dualarinizina benide alin insallahhhh cok aci cekiorum igneler ilaçlar ama inşallah değecek. İnşallah alacağım bebisimi kucağıma... sen tedavi goruyormuydun Meltem?Dikkat et canm 12 gun sonra guzel haberlerini bekliyorum
Amin cnm teşekkür ederim insallah nasip olur inşallahRabbim inşallah bebeğinizi sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip kısmet eder canım sana ve bütün kardeşlerimizin bebek özlemini duyanlararda Rabbim hayırlı dileklerini kabul etsin amin
canim sen benim yerime 2 okumussun ya. eksik olan arkadas varsa diye 10p fazla okudumNaptin 10 tane fazla mi okudun? :)
senin de kafan karıştı demi
Aslinda benimde transferin olmasi gerekiyodu kurban bayraminda ama biraz beklemek istedim nasip olursa bu ay baslicam tedaviye adet olmayi bekliyorumAmin inşallah cnm dualarinizina benide alin insallahhhh cok aci cekiorum igneler ilaçlar ama inşallah değecek. İnşallah alacağım bebisimi kucağıma... sen tedavi goruyormuydun Meltem?
Ara verdim ben normalde kurban bayramindan once olacakti transferim ama istemedim nasip olursa bu ay baslicam adet olmayi bekliyorumAmin inşallah cnm dualarinizina benide alin insallahhhh cok aci cekiorum igneler ilaçlar ama inşallah değecek. İnşallah alacağım bebisimi kucağıma... sen tedavi goruyormuydun Meltem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?