Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her turlu dilek hayirli bebek ici 4444 salatı tefriciye duasi
O ilk bastaki dua sadece bir kere okunuyor canm (mesela.suan benim icin okunuyor ya sadece benim okumam mi iyi olur?kafam dolu pek idrak edemedim canm k.bakma) :) namaz duymustum ama ne bu baslangicta nede daha once ki okudugumda kilamadim ne yalan soylim...duam gerceklesti mi evet onemli olan niyet
erkes aynı saat içerisin de 22:00kadar@Patronicee okudum yazıp cevap yazsın EuzübillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim. ”İnnallahevemelaiketehüyüsallunealennebiyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhivesellimu teslima. ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ıTefriciyeyiokumaya başlıyoruz…
Allâhümmesallisalâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmenalâseyyidinâMuhammedinillezitenhallübihil’ükadü, ve tenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,ve alâ âlihi vesahbihî fikülli lemhatin venefesinbiaded-i külli mâ’lûmin lek.
toplam okunacak duasayısı4444toplam kişi başına 404sayı düşüyor amaacelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gun sayı 202 kisi basina dusen ikinci gun sayi 202 1 -@Cgpbas 2- @Patronicee=》202 tane okudu 3-@brainmadage 4- @_haymeana_=》20 tane okudu 5- @muhat=》133 tane okudu 6- @whitepearll=》202 tane okudu 7-@mustafabusra 8-@guzbahar=》404 tane okudu(bitirdi) 9-@buttrfly=》404 tane okudu(bitirdi) 10-@sevdakusum 11-@kumrukusum=》404 tane okudu(bitirdi) okunan sayı :1769 kalan sayı :2675
@Patronicee(meltem)arkadaşımızınduası: Allahım banavetümisteyenlereHayırlivesagliklibebeknasip et
Herkes aynı saat içerisin de 22:00kadar@Patronicee okudum yazıp cevap yazsın EuzübillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim. ”İnnallahevemelaiketehüyüsallunealennebiyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhivesellimu teslima. ayeti okunur
Allâhümmesallisalâten kâmileten ve sellim selâmentâmmenalâseyyidinâMuhammedinillezitenhallübihil’ükadü, ve tenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,ve alâ âlihi vesahbihî fikülli lemhatin venefesinbiaded-i külli mâ’lûmin lek.
toplam okunacak duasayısı4444toplam kişi başına 404sayı düşüyor amaacelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gun sayı 202 kisi basina dusen ikinci gun sayi 202 1 -@Cgpbas 2- @Patronicee=》202 tane okudu 3-@brainmadage 4- @_haymeana_=》20 tane okudu 5- @muhat=》133 tane okudu 6- @whitepearll=》202 tane okudu 7-@mustafabusra=》404 tane okudu (bitirdi) 8-@guzbahar=》404 tane okudu(bitirdi) 9-@buttrfly=》404 tane okudu(bitirdi) 10-@sevdakusum=》202 tane okudu 11-@kumrukusum=》404 tane okudu(bitirdi) okunan sayı :2375 kalan sayı :2069
@Patronicee(meltem)arkadaşımızınduası: AllahımbanavetümisteyenlereHayırlivesagliklibebeknasip et
Herkes aynı saat içerisin de 22:00kadar@Patronicee okudum yazıp cevap yazsın EuzübillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim. ”İnnallahevemelaiketehüyüsallunealennebiyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhivesellimu teslima. ayeti okunur
toplam okunacak duasayısı4444toplam kişi başına 404sayı düşüyoramaacelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gun sayı 202 kisi basina dusen ikinci gun sayi 202 1 -@Cgpbas=》100 tane okudu 2- @Patronicee=》404 tane okudu (bitirdi) 3-@brainmadage 4- @_haymeana_=》20 tane okudu 5- @muhat=》133 tane okudu 6- @whitepearll=》202 tane okudu 7-@mustafabusra=》404 tane okudu (bitirdi) 8-@guzbahar=》404 tane okudu(bitirdi) 9-@buttrfly=》404 tane okudu(bitirdi) 10-@sevdakusum=》202 tane okudu 11-@kumrukusum=》404 taneokudu(bitirdi) okunan sayı :2677 kalan sayı :1767
@Patronicee(meltem)arkadaşımızınduası: AllahımbanavetümisteyenlereHayırlivesagliklibebeknasip et
toplam okunacak duasayısı4444toplam kişi başına 404sayı düşüyoramaacelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gun sayı 202 kisi basina dusen ikinci gun sayi 202 1 -@Cgpbas=》100 tane okudu 2- @Patronicee=》404 tane okudu (bitirdi) 3-@brainmadage 4- @_haymeana_=》20 tane okudu 5- @muhat=》133 tane okudu 6- @whitepearll=》202 tane okudu 7-@mustafabusra=》404 tane okudu (bitirdi) 8-@guzbahar=》404 tane okudu(bitirdi) 9-@buttrfly=》404 tane okudu(bitirdi) 10-@sevdakusum=》202 tane okudu 11-@kumrukusum=》404 taneokudu(bitirdi) okunan sayı :2677 kalan sayı :1767
toplam okunacak duasayısı4444toplam kişi başına 404sayıdüşüyoramaacelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gun sayı 202 kisi basina dusen ikinci gun sayi 202 1 -@Cgpbas=》230 tane okudu 2- @Patronicee=》404 tane okudu (bitirdi) 3-@brainmadage 4- @_haymeana_=》20 tane okudu 5- @muhat=》133 tane okudu 6- @whitepearll=》202 tane okudu 7-@mustafabusra=》404 tane okudu (bitirdi) 8-@guzbahar=》404 taneokudu(bitirdi) 9-@buttrfly=》404 tane okudu(bitirdi) 10-@sevdakusum=》202 tane okudu 11-@kumrukusum=》404taneokudu(bitirdi) okunan sayı :2807 kalan sayı :1637
Herkes aynı saat içerisin de 22:00kadar@Patronicee okudum yazıp cevap yazsın Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim. ”İnnallahe ve melaikete hüyüsallunealennebiyyiya eyyühellezine amenusallü aleyhi vesellimu teslima. ayeti okunur
toplam okunacak duasayısı 4444 toplam kişi başına 404 sayı düşüyor ama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gun sayı 202 kisi basina dusen ikinci gun sayi 202 1 -@Cgpbas=》230 tane okudu 2- @Patronicee=》404 tane okudu (bitirdi) 3-@brainmadage=》300 tane okudu 4- @_haymeana_=》20 tane okudu 5- @muhat=》133 tane okudu 6- @whitepearll=》202 tane okudu 7-@mustafabusra=》404 tane okudu (bitirdi) 8-@guzbahar=》404 tane okudu(bitirdi) 9-@buttrfly=》404 tane okudu(bitirdi) 10-@sevdakusum=》202 tane okudu 11-@kumrukusum=》404 tane okudu(bitirdi) okunan sayı:3107 kalan sayı :1337
@Patronicee(meltem)arkadaşımızınduası: AllahımbanavetümisteyenlereHayırli ve saglikli bebek nasip et
Herkes aynı saat içerisin de 22:00kadar@Patronicee okudum yazıp cevap yazsın Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim. ”İnnallahe ve melaikete hüyüsallunealennebiyyiya eyyühellezine amenusallü aleyhi vesellimu teslima. ayeti okunur
toplam okunacak duasayısı 4444 toplam kişi başına 404 sayı düşüyor ama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gun sayı 202 kisi basina dusen ikinci gun sayi 202 1 -@Cgpbas=》230 tane okudu 2- @Patronicee=》404 tane okudu (bitirdi) 3-@brainmadage=》300 tane okudu 4- @_haymeana_=》20 tane okudu 5- @muhat=》336 tane okudu 6- @whitepearll=》202 tane okudu 7-@mustafabusra=》404 tane okudu (bitirdi) 8-@guzbahar=》404 taneokudu(bitirdi) 9-@buttrfly=》404 tane okudu(bitirdi) 10-@sevdakusum=》404 tane okudu(bitirdi) 11-@kumrukusum=》404 taneokudu(bitirdi) okunan sayı:3512 kalan sayı :932
@Patronicee(meltem)arkadaşımızınduası: AllahımbanavetümisteyenlereHayırli ve saglikli bebek nasip et
Allâhümmesallisalâten kâmileten ve sellim selâmentâmmenalâseyyidinâMuhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,ve alâ âlihivesahbihîfiküllilemhatinvenefesinbiaded-i külli mâ’lûmin lek.
toplam okunacak duasayısı 4444 toplam kişi başına 404 sayı düşüyor ama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gun sayı 202 kisi basina dusen ikinci gun sayi 202 1 -@Cgpbas=》230 tane okudu 2- @Patronicee=》404 tane okudu (bitirdi) 3-@brainmadage=》300 tane okudu 4- @_haymeana_=》20 tane okudu 5- @muhat=》336 tane okudu 6- @whitepearll=》404 tane okudu(bitirdi) 7-@mustafabusra=》404 tane okudu (bitirdi) 8-@guzbahar=》404 taneokudu(bitirdi) 9-@buttrfly=》404 tane okudu(bitirdi) 10-@sevdakusum=》404 tane okudu(bitirdi) 11-@kumrukusum=》404taneokudu(bitirdi) okunan sayı:3714 kalan sayı :730
@Patronicee(meltem)arkadaşımızınduası: AllahımbanavetümisteyenlereHayırlive saglikli bebek nasip et