- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Patronicee
20 tane okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agzina saglik canim ins.bu mubarek gunde rabbim kabul eylesinPatronicee 404 adet okudum senin icin,Rabbim kabul etsin insallah.Allah gonlundeki hayalini gercege cevirsin insallah Ya Mucib Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir ismiyle
Patronice meltem kardeşim için 202 defa okudum Rabbim hayırlı dileklerini kabul etsin amin[/QUOTE
202 daha okudum canım toplam 404 Rabbim hayırlı dileklerini kabul etsin amin canımEve gidince eklicem canm amin
canım bende şimdi okumaya başlıyorum 202 tane okuycam inşallah[/QUOTEtamam canim.ben bu aksam okuyamiyorum misafirlikteyim
Allah razi olsun canim hepinizden umarim ikimizde kavusuruz biran once miniklerimizeMaşallah bayagi hızlı gitmiş duan Meltem.. inşallah bu hızlada kavusursun melegine.. kac tane okudugumu yarin sabah bildirim yapabileceğim...
O ilk bastaki dua sadece bir kere okunuyor canm (mesela.suan benim icin okunuyor ya sadece benim okumam mi iyi olur?kafam dolu pek idrak edemedim canm k.bakma) :) namaz duymustum ama ne bu baslangicta nede daha once ki okudugumda kilamadim ne yalan soylim...duam gerceklesti mi evet onemli olan niyetPatronicee canım tefriciyeye başlarken kimin için okuyorsak o ilk duayı okusa daha iyi olmaz mı ? Aile içinde her hafta birimiz için okuyoruz , bu duanin bide namazi var canım 2 rekat , onları yapmadan da oluyor mu ?