Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her turlu dilek hayirli bebek ici 4444 salatı tefriciye duasi
toplam okunacak duasayısı 4444 toplam kişi başına 404 sayıdüşüyorama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gun sayı202kisibasina dusen ikinci gun sayi 202 1 -@Cgpbas=》391 tane okudu 2- @Patronicee=》404taneokudu(bitirdi) 3-@brainmadage=》404 tane okudu(bitirdi) 4- @_haymeana_=》404 tane okudu bitirdi(Patroniceemuhat@mustafabusra danilave) 5- @muhat=》404 tane okudu(bitirdi) 6- @whitepearll=》404 taneokudu(bitirdi) 7-@mustafabusra=》404 taneokudu(bitirdi) 8-@guzbahar=》404 taneokudu(bitirdi) 9-@buttrfly=》404 tane okudu(bitirdi) 10-@sevdakusum=》404 taneokudu(bitirdi) 11-@kumrukusum=》404 taneokudu(bitirdi) okunan sayı:4431 kalan sayı :13
@Patronicee(meltem)arkadaşımızınduası: Allahım bana vetümisteyenlereHayırli ve sagliklibebek nasip et
toplam okunacak duasayısı 4444 toplam kişi başına 404 sayıdüşüyorama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gun sayı202kisibasina dusen ikinci gun sayi 202 1 -@Cgpbas=》404 tane okudu(bitirdi) 2- @Patronicee=》404taneokudu(bitirdi) 3-@brainmadage=》404 tane okudu(bitirdi) 4- @_haymeana_=》404 tane okudu bitirdi(Patronicee @muhat@mustafabusra danilave) 5- @muhat=》404 tane okudu(bitirdi) 6- @whitepearll=》404taneokudu(bitirdi) 7-@mustafabusra=》404taneokudu(bitirdi) 8-@guzbahar=》404 taneokudu(bitirdi) 9-@buttrfly=》404 tane okudu(bitirdi) 10-@sevdakusum=》404taneokudu(bitirdi) 11-@kumrukusum=》404taneokudu(bitirdi) okunan sayı:4444 kalan sayı :bitti
@Patronicee(meltem)arkadaşımızınduası: Allahım bana vetümisteyenlereHayırli ve sagliklibebek nasip et
Okuyan herkesten hepinizden allah razi olsun arkadaslar allah ne muradiniz varsa versin insallah dualarim kabul olur hayirli saglikli bir evlat nasip olur
toplam okunacak duasayısı 4444toplam kişi başına 404 sayıdüşüyorama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gunsayı202kisibasina dusen ikinci gunsayi 202 1 -@Cgpbas=》 2- @Patronicee=》 3-@brainmadage=》 4- @_haymeana_=》 5- @muhat=》 6- @whitepearll=》 7-@mustafabusra=》 8-@guzbahar=》 9-@buttrfly=》 10-@sevdakusum=》 11-@kumrukusum=》202 tane okudu okunansayı: kalan sayı :
braindamage Arkadaşımızın duası: Allahım bana ve tüm iş sıkıntısı çekenlere hayırlı iş nasip eyle, aklımızdaki tüm olumsuz düşünceleri tüm kapalı olan kapıları hayırlısı ile doğruya kavuştur. Gireceğim sınavları alınımın akıyla hayırlısıyla kazanabilmeyi nasip eyle. Aileme, anneme babama, tümMüslüman kardeşlerime uzun ömürler hayırlı ölümler nasipeyle. Bizi doğru yoldan ayırma,kazadan beladan kötülüklerdenkötü insanlardan uzak tut.. Amin.
toplam okunacak duasayısı 4444toplam kişi başına 404 sayıdüşüyorama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gunsayı202kisibasina dusen ikinci gunsayi 202 1 -@Cgpbas=》 2- @Patronicee=》 3-@brainmadage=》 4- @_haymeana_=》 5- @muhat=》 6- @whitepearll=》 7-@mustafabusra=》 8-@guzbahar=》 9-@buttrfly=》 10-@sevdakusum=》 11-@kumrukusum=》202 tane okudu okunansayı: kalan sayı :
braindamage (yesim) Arkadaşımızın duası:Allahım bana ve tüm iş sıkıntısı çekenlere hayırlı iş nasip eyle, aklımızdaki tüm olumsuz düşünceleri tüm kapalı olan kapıları hayırlısı ile doğruya kavuştur. Gireceğim sınavları alınımın akıyla hayırlısıyla kazanabilmeyi nasip eyle. Aileme, anneme babama, tümMüslüman kardeşlerime uzun ömürler hayırlı ölümler nasipeyle. Bizi doğru yoldanayırma,kazadan beladankötülüklerdenkötü insanlardan uzak tut.. Amin.
toplam okunacak duasayısı 4444toplam kişi başına 404 sayıdüşüyorama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gunsayı202kisibasina dusen ikinci gunsayi 202 1 -@Cgpbas=》 2- @Patronicee=》 3-@brainmadage=》 4- @_haymeana_=》 5- @muhat=》 6- @whitepearll=》 7-@mustafabusra=》 8-@guzbahar=》202 tane okudu 9-@buttrfly=》 10-@sevdakusum=》 11-@kumrukusum=》202 tane okudu okunansayı:404 kalan sayı :4040
braindamage (yesim) Arkadaşımızın duası:Allahım bana ve tüm iş sıkıntısı çekenlere hayırlı iş nasip eyle, aklımızdaki tüm olumsuz düşünceleri tüm kapalı olan kapıları hayırlısı ile doğruya kavuştur. Gireceğim sınavları alınımın akıyla hayırlısıyla kazanabilmeyi nasip eyle. Aileme, anneme babama, tümMüslüman kardeşlerime uzun ömürler hayırlı ölümler nasipeyle. Bizi doğru yoldanayırma,kazadan beladankötülüklerdenkötü insanlardan uzak tut.. Amin.
toplam okunacak duasayısı4444toplam kişi başına 404 sayıdüşüyorama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gunsayı202kisibasina dusen ikinci gunsayi 202 1 -@Cgpbas=》 2- @Patronicee=》102 tane okudu 3-@brainmadage=》 4- @_haymeana_=》 5- @muhat=》 6- @whitepearll=》 7-@mustafabusra=》 8-@guzbahar=》202 tane okudu 9-@buttrfly=》 10-@sevdakusum=》 11-@kumrukusum=》202 tane okudu okunansayı:506 kalan sayı :3938
braindamage (yesim) Arkadaşımızın duası:Allahım bana ve tüm iş sıkıntısı çekenlere hayırlı iş nasip eyle, aklımızdaki tüm olumsuz düşünceleri tüm kapalı olan kapıları hayırlısı ile doğruya kavuştur. Gireceğim sınavları alınımın akıyla hayırlısıyla kazanabilmeyi nasip eyle. Aileme, anneme babama, tümMüslüman kardeşlerime uzun ömürler hayırlı ölümler nasipeyle. Bizi doğruyoldanayırma,kazadanbeladankötülüklerdenkötü insanlardanuzak tut.. Amin.
toplam okunacak duasayısı4444toplam kişi başına 404 sayıdüşüyorama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük kişi başına düşen ilk gunsayı202kisibasina dusen ikinci gunsayi 202 1 -@Cgpbas=》 2- @Patronicee=》102 tane okudu 3-@brainmadage=》 4- @_haymeana_=》12 tane okudu 5- @muhat=》 6- @whitepearll=》202 tane okudu 7-@mustafabusra=》 8-@guzbahar=》202 tane okudu 9-@buttrfly=》 10-@sevdakusum=》 11-@kumrukusum=》202 tane okudu okunansayı:720 kalan sayı :3724
braindamage (yesim) Arkadaşımızın duası:Allahım bana ve tüm iş sıkıntısı çekenlere hayırlı iş nasip eyle, aklımızdaki tüm olumsuz düşünceleri tüm kapalı olan kapıları hayırlısı ile doğruya kavuştur. Gireceğim sınavları alınımın akıyla hayırlısıyla kazanabilmeyi nasip eyle. Aileme, anneme babama, tümMüslüman kardeşlerime uzun ömürler hayırlı ölümler nasipeyle. Bizi doğruyoldanayırma,kazadanbeladankötülüklerdenkötü insanlardanuzak tut.. Amin.
kızlar içim rahat değil siz fazla fazla okurken ben çok az okuyorum bu yüzden çıkmak istiyorum ama siz ne dersiniz bilmem patronicee diğer arkadslarında fikrini al dedi
kızlar içim rahat değil siz fazla fazla okurken ben çok az okuyorum bu yüzden çıkmak istiyorum ama siz ne dersiniz bilmem patronicee diğer arkadslarında fikrini al dedi
Bende ilk okudugum zamanlar cok geliyordu. Bi kagida yazdim alt alta kafiyeli gibi sürekli bakarak okudum 30/40 . Sayida baktim yarısını ezberlemişim sonrasi geldi zaten. . Bu dua listesi sana vesile olur bakarsin ezberlersin bence cikma...