- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
Vealeykumselamaşure günü 10 kişiye selam verilmeliymiş evabı çok muş,selamun aleyküm kardeşlerim
Yazmıştım canim 164 kalmis hepsini aldim.. senin duana gecebiliriz164 ben aldım canim
Tamam canim allah dualarini sana yaptigimiz.dualari bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine kabul eylesin ne muradin var ise versin insallahYazmıştım canim 164 kalmis hepsini aldim.. senin duana gecebiliriz
Cok sükür dualarinizla insallahhhh muradima kavusurum. Okuyan herkesten Allah razı olsunherkes aynı saat içerisin de 22:00kadar@Patronicee okudum yazıp cevap yazsın
EuzübillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahevemelaiketehüyüsallunealennebiyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhivesellimu teslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ıTefriciyeyiokumaya başlıyoruz…
Allâhümmesallisalâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâseyyidinâMuhammedinillezi tenhallübihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmü bivechihil’kerimi,ve alâ âlihi vesahbihî fikülli lemhatin venefesinbiaded-i külli mâ’lûmin lek.
okunan kişiKuzu_mm
toplam okunacak duasayısı4444toplam kişi başına 444sayı düşüyor ama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük
kişi başına düşen ilk gun sayı 222 kisi basina dusen ikinci gun sayi 222
1 -@cgpbas448 tane okudu(bitirdi)
2- @patronicee444 tane okudu(bitirdi)
3-@brainmagade444 taneokudu(bitirdi)
4- @_haymeana_444taneokudumazeretli(@whitepearll@Patronicee@buttrflydenKuzu_mm eklendi)
5-muhat 444 tane okudu(bitirdi @patroniceeden eklendi)
6- @whitepearll444 tane okudu(bitirdi)
7@mustafabusra444taneokudu(bitirdi)
8-@guzbahar444 tane okudu(bitirdi)
9-@buttrfly444 tane okudu(bitirdi)
10-@sevdakusum222 tane okudu(bitirdiKuzu_mm ilave etti)
11-@kumrukusum222taneokudu(bitirdi)
okunan sayı :4444
kalan sayı :bitti
@Cgpdas (derya) arkadaşımızın duası:
AllahımbanavetümisteyenlereHayırlıvesaglıklı bir evlat nasipet...AMİN
sadecebirkereliğemahsusdeğişimyapılmıştır bi dahaolmayacaktır
Hadi bismillah şimdi sira sende insallah o güzel haberi alırız hayırlısi ile...herkes aynı saat içerisin de 22:00kadar@Patronicee okudum yazıp cevap yazsın
EuzübillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahevemelaiketehüyüsallunealennebiyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhivesellimu teslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ıTefriciyeyiokumaya başlıyoruz…
Allâhümmesallisalâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâseyyidinâMuhammedinillezi tenhallübihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmü bivechihil’kerimi,ve alâ âlihi vesahbihî fikülli lemhatin venefesinbiaded-i külli mâ’lûmin lek.
okunan kişiPatronicee
toplam okunacak duasayısı4444 toplam kişi başına 404sayı düşüyor ama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük
kişi başına düşen ilk gun sayı 202 kisi basina dusen ikinci gun sayi 202
1 -@Cgpbas
2-Patronicee
3-@brainmagade
4- S Sargoz
5-muhat
6- @whitepearll
7@mustafabusra
8-@guzbahar
9-@buttrfly
10-@sevdakusum
11-@kumrukusum
okunan sayı :
kalan sayı :
Patronicee (meltem)arkadaşımızın duası:
Allahım bana ve tüm isteyenlere Hayırli ve saglikli bebek nasip et
Insallah canm arka arkaya o guzel haberi alirizHadi bismillah şimdi sira sende insallah o güzel haberi alırız hayırlısi ile...
Belkide ayni andaInsallah canm arka arkaya o guzel haberi aliriz
Neden olmasin o da olabilir:)Belkide ayni anda) insallah..
kaç çeşit almak gerkiyor ki elimde ki para çok azdaSelamın aleyküm kızlar, bugün aşure günü biliyorsunuz eve alışveriş birşeyler alırsanız bir yıl boyunca darlık çekilmezmiş.
Dualarımızı kabul etsin Allahım, inşallah hepinizin duası hayırlı bir şekilde gerçekleşir..
Çeşit önemli değil canım gücün yettiğince. Bir sınırlama yok yani, bir ekmek bir makarna bile alsan olur :)kaç çeşit almak gerkiyor ki elimde ki para çok azda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?