- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
Tamam canm iyi geceler sana ben okuyabildigim kadar okuyayimTmm cnm simdi yorgunum yatiom ama sabah bakarim kac kaldiysa hepsini alırım bilgin olsun cnm
canım gündüz 35 tane okuyabildim şimdi okuabildiğim kadar okuycam yeni oturdum okuduğumu bildirim yaparımBen bu aksam hic okuyamadim tatlim.eve daha yeni girdim hemen okumaya baslarim mantikli soylediginsevdakusum okuma yaptiysan sayisini bildirirmisin
Tamam canmcanım gündüz 35 tane okuyabildim şimdi okuabildiğim kadar okuycam yeni oturdum okuduğumu bildirim yaparım
Canım sabaha kadar da okuyabilirsem okurum ben, hepsini tek başına okumamış olursun gerisini.. Okuyabildiğimiz kadarıyla okuyalım gönüllü arkadaşlarlaTmm cnm simdi yorgunum yatiom ama sabah bakarim kac kaldiysa hepsini alırım bilgin olsun cnm
Yok canım bugün bitme ile ilgili birşey konuşmadık sanırım, yani ben görmedim. Bitirenler gonullu olarak kalanlardan okumak istediler diye anladım ben.canım 100 tane daha okudum şimdi uyumam lazım sabah işe gidecem ben bugün biteceğini bilmiyordum 2 yada 3 gün diyince karışıklık oldu. zaten akşa üzeri liste yenilendi kusura bakmayın hakkınızı helal edin. @Cgpdas arkadaşım hakkını helal et. saba işe gitmeseydim okurdum bi şekilde..
Aynen oyle canimYok canım bugün bitme ile ilgili birşey konuşmadık sanırım, yani ben görmedim. Bitirenler gonullu olarak kalanlardan okumak istediler diye anladım ben.
Allah razı olsun cnmCanım sabaha kadar da okuyabilirsem okurum ben, hepsini tek başına okumamış olursun gerisini.. Okuyabildiğimiz kadarıyla okuyalım gönüllü arkadaşlarla
Helel olsun ne demek... Allah muradını tez vakit versin inşallah...canım 100 tane daha okudum şimdi uyumam lazım sabah işe gidecem ben bugün biteceğini bilmiyordum 2 yada 3 gün diyince karışıklık oldu. zaten akşa üzeri liste yenilendi kusura bakmayın hakkınızı helal edin. @Cgpdas arkadaşım hakkını helal et. saba işe gitmeseydim okurdum bi şekilde..
canım rabbim evladına şafii ismiyle şifa versin haıyrlı evlat olsun sizlereBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
164 ben aldım canimherkes aynı saat içerisin de 22:00kadar@Patronicee okudum yazıp cevap yazsın
EuzübillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahevemelaiketehüyüsallunealennebiyyiyaeyyühellezine amenusallüaleyhivesellimu teslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ıTefriciyeyiokumaya başlıyoruz…
Allâhümmesallisalâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâseyyidinâ Muhammedinillezi tenhallübihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmü bivechihil’kerimi,ve alâ âlihi vesahbihî fikülli lemhatin venefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
okunan kişiKuzu_mm
toplam okunacak duasayısı4444toplam kişi başına 444sayı düşüyor ama acelemiz olmadığı için 2'yeböldük
kişi başına düşen ilk gun sayı 222 kisi basina dusen ikinci gun sayi 222
1 -@cgpbas448 tane okudu(bitirdi)
2- @patronicee444 tane okudu(bitirdi)
3-@brainmagade444 taneokudu(bitirdi)
4- @_haymeana_367tane okudumazeretli(@whitepearll@Patronicee@buttrflyden eklendi)
5-muhat 444 tane okudu(bitirdi @patroniceeden eklendi)
6- @whitepearll444 tane okudu(bitirdi)
7@mustafabusra444taneokudu(bitirdi)
8-@guzbahar444 tane okudu(bitirdi)
9-@buttrfly444 tane okudu(bitirdi)
10-@sevdakusum135 tane okudu
11-@kumrukusum222 taneokudu(bitirdi)
okunan sayı :4280
kalan sayı :164
@Cgpdas (derya) arkadaşımızın duası:
AllahımbanavetümisteyenlereHayırlıvesaglıklı bir evlat nasipet...AMİN
sadecebirkereliğemahsusdeğişimyapılmıştır bi dahaolmayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?