- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi Patronicee
Allah razı olsun kızlar bu topikten ve sizlerden, okuya okuya ezberledim sanırım duayı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekliyorum canm listeye ekliyeyim miBende katılmak istiyorum adetliyken okunabilirmi ?
Bende kendimi daha huzurlu hissetmeye basladimAllah razı olsun kızlar bu topikten ve sizlerden, okuya okuya ezberledim sanırım duayı :)
Alllah razi olsun senden canım ekle ama adetliyken okunabilirmi kac defa günde okuyacağımEkliyorum canm listeye ekliyeyim mi
Okunabilirmis canm arastirdim dua salavat yapilabilirmis...tamam canım ekle adetliyken okunabilirmi kac defa günde okuyacağım
İnşaallah canim benimde ayni umarim yarına toparlarim... Ankara Baskent hastanesine gidiorum cnmhadi hayırlısı olsun canm o kanama gibi sey ilk gun oluyor 2.gune geciyor normal yanı benimde olmustu ve kasıklarım batıyo gibiydi anı hareket etme cunku canı yanıyo ınsanın 2.gün ayaga kalkmıstım ben çalısmaya baslamıstım :)
Aminn inşallahhhh cnmrabbim yardımcın olsun tez zamanda kavuştursun bebeyine inşallah
Tatlim bir kereligine mahsus hak gecmemesi icin sevdakusum ve sana 444 u paylastirdim yani sen 222 okuyacaksin sevdakusum 222 okuyacak Kuzu_mm arkadasimizin duasi bitinceye kadarOkunabilirmis canm arastirdim dua salavat yapilabilirmis...
Evet sadece onun duasini yapiyoruz 4444 sayisi tamamlanincaya kadar adi derya 2.kisiye gectigimizde ben soylicemBugün okumaya cgybas kardeşim denmi basliyorum
Valla canm eger calismiyorsan bol bol dinlen ama cok yatmamaya calis kan pihtilasmasi oluyormus oyle demisti dr.banaİnşaallah canim benimde ayni umarim yarına toparlarim... Ankara Baskent hastanesine gidiorum cnm
Aa duymamistim kasigim agrio 3 saattir yatiom kalkiyim biraz dolaşımValla canm eger calismiyorsan bol bol dinlen ama cok yatmamaya calis kan pihtilasmasi oluyormus oyle demisti dr.bana
Tamam tatlimBende eşimin istediği devlet işine girebilmesi için okuyacağım önce 313 ayetel kürsi yi bitireyim :)
2.denememde transfer sonrasi bana oyle demisti canm kendi doktorumAa duymamistim kasigim agrio 3 saattir yatiom kalkiyim biraz dolaşım
Himm benimki henuz transfer deil ama yinede kalktim kisa duş alip bisiyler atistiriyim hala açım dun geceden beri anestezinin etkisi yeni gecti gibi2.denememde transfer sonrasi bana oyle demisti canm kendi doktorum
Toplama isi iyi de transferi sevmiyorum ya cok tirsiyorumHimm benimki henuz transfer deil ama yinede kalktim kisa duş alip bisiyler atistiriyim hala açım dun geceden beri anestezinin etkisi yeni gecti gibi
Hayırlı olsun inşallah bebeğine kavusursun. Bende yaza başkent e gelmeyi düşünüyorum . Tedavi tam kaç gün sürüyor bi bilgin var mı cnm ?İnşaallah canim benimde ayni umarim yarına toparlarim... Ankara Baskent hastanesine gidiorum cnm