- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.681
Hadi hayirlisi canim senden de hayirli guzel haberler bekliyoruz canimGüzel haberle gel insallah. Dün yazamanım çok mutlu oldum testini görünce.
Bende yoldayım kızlar 2 de transferim var. Allaha emanet olun. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Patronicee nin müjdesi ile gonlumuze neşe sacilsin ınşallah.
Insallah canim insallah rabbim dualarimizi kabul ederPatronicee rabbim yardimcin olsun insallah guzel haberle gelirsin ben inaniyorum hamile olduguna dualarimiz seninle canim G guzbahar rabbim seninde yardimcin olsun anne olmak isteyen herkesin dualarini kabul etsin insallah
canm benim yükselir inşallah bitanem. çokta düşük değil bence. Dr.un la konuş ne diyecek bakalım bitanem. Ümitsizlik yokKizlar sonuc cikmis 22.25 cikmis ya dusukdaha doktorla konusmadim
Hadi inşallah dualarım sizinle inşallah ikinizdende güzel haberleri aliriz inşallahGüzel haberle gel insallah. Dün yazamanım çok mutlu oldum testini görünce.
Bende yoldayım kızlar 2 de transferim var. Allaha emanet olun. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Patronicee nin müjdesi ile gonlumuze neşe sacilsin ınşallah.
konustum canim carsamba yine test istedi ins.ikiye katlar o gune kadar ilk tedavimde de boyle olmustucanm benim yükselir inşallah bitanem. çokta düşük değil bence. Dr.un la konuş ne diyecek bakalım bitanem. Ümitsizlik yok
10.gun canim 5.gun embriyosuKaçıncı gün cnm
Nenim 56 cikmisti.. 11. Gun az degil ani moralini yuksek tut... carsamba cikan önemli cnm10.gun canim 5.gun embriyosu
22.25 i gorunce moralmen coktum cunku ilk tedavimde de ayni sonuc cikmisti ve ne kadar arttiysada dusukle sonuclanmisti sil bastan yasatmasin rabbim tekrar ins.yukselir ins.Nenim 56 cikmisti.. 11. Gun az degil ani moralini yuksek tut... carsamba cikan önemli cnm
O zaman öyle oldu diye aynısı olacak degil bacim. O zaman demek ki az dua etmisiz. Bak simdi hep bi elden dua ediyoruz Rabbim kimin duasının kabul eder bilinmez. İnsallah bu sefer hersey cok güzel olacak... kötü ornekleri sil kafandan artik en azindan carsambaya kadar olurmu22.25 i gorunce moralmen coktum cunku ilk tedavimde de ayni sonuc cikmisti ve ne kadar arttiysada dusukle sonuclanmisti sil bastan yasatmasin rabbim tekrar ins.yukselir ins.
Sagolun canlarim ne guzel birsey birbirimizi tanimadan dua etmek iyiligimizi istemekMoralini yuksek tut canim uzuntu sana hic iyi gelmez suan rabbim dualarimizi kabul eder insallah carsambaya kadar yine dua ederiz canim
Orasi oyle canim icimde oldugunu biliyorum ve sonuna kadar benimle olmani istiyorum sıkı sıkı tutun bana diye konusuyorum artik richi rich'imle dr.un soyledigi yat dinlen ama suan is yerindeyim birazdan gidicem eve ne kadar ayaklarimi uzatsamda icim rahat degilO zaman öyle oldu diye aynısı olacak degil bacim. O zaman demek ki az dua etmisiz. Bak simdi hep bi elden dua ediyoruz Rabbim kimin duasının kabul eder bilinmez. İnsallah bu sefer hersey cok güzel olacak... kötü ornekleri sil kafandan artik en azindan carsambaya kadar olurmuDualarimiz seninle olumlu dusun olumlu olsun sen hamilesin suan üzme bebisini )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?