- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 46
- Konu Sahibi Patronicee
- #2.701
+100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim buyuk gun az kaldi birazdan cikacak kendimi cok nötr hissediyorumPatronicee canım bugün büyük gün, değil mi?
Evet canim buyuk gun az kaldi birazdan cikacak kendimi cok nötr hissediyorum
Dun surekli dedigini yaptim canim konustum okudum ins.rabbim hepimizin sesini duyarNötr hissetmek kötü hissetmekten daha iyi.
Nötr hissetmek beklenti içine girmekten de çok daha iyi.
Sadece Allah'a teslim ol. O kadar dualar ediliyor, elbet faydasını göreceksin. Bu listedeki hepimiz faydasını göreceğiz inşallah.
Karnına dokun bol bol, konuş bakalım, Ya Şafi çek istersen bir de.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Rabbim guzel haberler almayi nasip etsin canim benimmmEvet canim buyuk gun az kaldi birazdan cikacak kendimi cok nötr hissediyorum
sonuçlar saat kaçta çıkacakmış?heyecanlandım ben de,değer çok güzel artmıştır inşallahDun surekli dedigini yaptim canim konustum okudum ins.rabbim hepimizin sesini duyar
Canim benim bende uzuldum seni o kadar iyi anliyorum ki 3 kez yasayan biri olarak Allah feraha cîkarsın. Ama kuzum Rabbimden ümit kesilmez. Rabbim imkan veriyorsa ihtimal var demektir bitanem. Sen Rabbime sıgın, isyan etme bitanem. Belli mi olur hic ummadığın anda verir mutlulugu Rabbim. Dualarımıza daha cok sarîlma zamanî kuzucum.Kizlar maalesef degerim 7.65 e dusmus cok uzgunum doktorumla konuscam simdi
Elden bisey gelmiyor canim maalesef benimde 3.denememdi elimden geleni yaptim ama olmayinca olmuyor vardir allahin bi bildigi diyorum aglamamak icin kendimi sıkıyorum is yerindeyim ama sanki insanlar bana bakiyo gibi geliyoCanim benim bende uzuldum seni o kadar iyi anliyorum ki 3 kez yasayan biri olarak Allah feraha cîkarsın. Ama kuzum Rabbimden ümit kesilmez. Rabbim imkan veriyorsa ihtimal var demektir bitanem. Sen Rabbime sıgın, isyan etme bitanem. Belli mi olur hic ummadığın anda verir mutlulugu Rabbim. Dualarımıza daha cok sarîlma zamanî kuzucum.
Herkes birseyle imtihan oluyor benimde imtihanim bu sanirim..ama doktorum basta bana dedi ki blosist midir nedir az yumurtayla yapalim bu sefer embriyolari inceleyelim en sagliklisini yapalim demisti sonra karar degistirdi dondurulmusla yapalim diye kafam karmakarisik doktor degistirmeye karar verdik vardir bunda da bir hayr rabbimin sorgusundan sual olunmazmisUzulme canim bundada vardir bir hikmet bu senin imtihanin sakin isyan etme benim kardesimin eside bu yontemle hamile kaldi sonrasinda kendiliginden iki defa daha hamile kaldi hic ummadigi anda oldu oyuzden bu yontemler sadece araci canim asil veren Allah o ol derse hicbirseye gerek kalmadan olur dua etmeye devam et canim
niye karar değiştirmiş ki hiç sormadınız mı cnm?inşallah hiç ummadığın anda defalarca gebelik testinde çift çizgiyi görürsün önce karnında sonra kucağında daha sonra da omuz omuza her güzelliği de her dermanı olan dertleri de beraber yaşarsınızHerkes birseyle imtihan oluyor benimde imtihanim bu sanirim..ama doktorum basta bana dedi ki blosist midir nedir az yumurtayla yapalim bu sefer embriyolari inceleyelim en sagliklisini yapalim demisti sonra karar degistirdi dondurulmusla yapalim diye kafam karmakarisik doktor degistirmeye karar verdik vardir bunda da bir hayr rabbimin sorgusundan sual olunmazmis