Patronicee En ince işlerin tüm inceliklerini bilen Rabbim , Sana Ya Latif adınla yalvarıyorum , Ya Vedud adınla Ya Cami adınla yalvarıyorum bütün güzel isimlerinin hürmetine Selçuk ve Burcu yu birleştirdiğin birbirine kalplerini isindirdigin gibi yuvamiza hayırlı sağlıklı senin katında salih saliha evlatlar nasip eyle. Sağlıkla tez vakitte hayırlısıyla hamile kalıp eşimle beraber ilk teknesi,ilk hareketlerini hissedebilecegimiz sağlıkla huzurla Hüma Hatun gibi imanlı elimizden Kur'an düşmediği yere abdetsiz basmayacagimiz hamilelik dönemi nasip et. Zamanı gelince evlatlarimizi sağlıkla hayırlı kolay doğumla kucagimiza alalım inşallah. Çocuklarımı her emzirisimde dahi abdest alıp hep sana sukredeyim, dua edeyim Allah'ım verdiğin mucizeler için diyeyim.Yalnızlık sana mahsus büyük Allah ım.Senin herşeye gücün yeter..Sana inandım sana sığındım..Kalpleri sevgiyle birleştiren sensin...Önümüzdeki engelleri kapalı kapıları Fettah adının hürmetine aç..Ya Rahman , Ya Rahim , Ya Hakem , Ya Vekil..Sen Azizsin..Hakimsin..Herşeye Kadirsin..Günahlarımızı affet .Bizim için de '' Ol '' de..Peygamber efendimizin rüyasını gerçekleştirdiğin gibi ,Bizlere de büyüklüğünle gösterdiğin güzel rüyalarımızı gerçekleştir.Duamı ve burada sana el açan tüm kullarının dualarını Mucib adının hürmetine kabul et yarabbim. “İyyâke na’budü ve iyyâke nesteîn”
(Yalnız Sana kulluk eder, yalnız Sen’den yardım dileriz) AMİN