- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 46
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.201
Cnm hic okudunmu malum sayili dua ona gore eksigi tamamlayalimPatronicee canım ben çok fazla yoğun oluyorum okuyamiyorum helallik isteyerek çıkmak istiyorum çünkü hep böyle olacak mahcup olmak istemiyorum siteye girecek zaman bile bulamıyorum inanın
Canim ben kendi adima zorlanmiyorum. Devam edelim derim.Arkadaslar braindamage cikmak istedigini soylemis ciktiginda kisi basina 494 sayi dusuyor kimsenin hakkina girmek istemiyorum ve sizlerde derseniz sayi cok ozzge nin duasindan sonra devam ettirmicem cunku kimseyi zorlamak sıkmak istemem sayi arttikca zorlanilmasinida istemiyorum fikirleriniz neler????
Bende tamamlarim daha once dedigim gibi bos vaktim oluyor ve okuma imkanim oluyor mesela benim 18 martta transferim var bi aksilik cikmazsa ama yetismeyecek vardir herseyde bir hayir diyorumPatronicee cnm okuyamayan arkadas hic okuyup okumadigini haber versin ben baslarim tekrar birde baska cikmak isteyen arkadaslarda varsa soylesinler sayi netlessin hizlica devam edelim bebek icib transfer asilama vs yaptiracak arkadaslar belli zamanda okutmak isteyenler var Allah yardim eder herkesinkini yetistiririz insallah
Benim baska bir yerde daha okudugum dua var o bitmek uzere o zaman daha cok vaktim olacak sayisida cok oranin ama dedigin ve dedigim gibi diger arkadaslarinda fikirleri onemli ne diyecekler bakalimBenim duamdan sonra olaki cogunluk devam etmeyelim derse baska listeye baslayan kendine baslayan arkadaslar olursa yazsinlar ben okumak isterim onlara ama benim gonlum sayi artinca sureyi uzatiriz biraz okuruz diye ama herkesin fikri onemli
Allah razi olsun cnm Bende yardimci olurum diger arkadaslarda yazsin hayirlisiyla okuruz insallahBende tamamlarim daha once dedigim gibi bos vaktim oluyor ve okuma imkanim oluyor mesela benim 18 martta transferim var bi aksilik cikmazsa ama yetismeyecek vardir herseyde bir hayir diyorumbraindamage okudugun sayi varsa soyle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?