- 29 Ocak 2016
- 636
- 724
- 53
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.221
Cnm sadece bir arkadas okuyamiyorum cikiyorum dedi ama hic basladimi bilmiyoruz sayili dua oldugu icin haber bekliyoruz onun eksigini tamamliyacagizArkadaşlar ben kendi payıma düşeni okurum, çok yoğundu iş, kusura bakmayın. Kaç adet oldu şimdi?
Bana okumadiysan 444 adet okuyacaksin cnm sonraki arkadasta sayilar degisecekBen şuan kaç adete başlayayım peki?
Amin canim okunan sâĺâ esliginde dua etmek ne guzel hayirli cumalarşu anda cuma selası okuyor rabbim cuma sela yüzü suyu hürmetini hepimizi affetsin. bizleri sevdiği kullarından eylesin, dualarımız şer ise de hayırlı edip kabul etsin.. kk daki topiğimizdeki tüm evlat isteyenlerin ve gönlü evlat aşkıyla yanan tüm kadınların anne olmasını nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar versin inşallah...
aminn caım benim duam hep sizinle zaten. doğru insanla evlenmek o kadar önemli ki... inşallah rabbim sizi iyi ki şimdi evlenmişim dedirtecek insanlarla karşılaştırsın. hayırlı eş ve aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. aminnnAllahım evli olmayanları da gönlündekini hayırlı eylesin, Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın, bizi doğru yola zahmetsiz, sıkıntısız yönlendirsin. Dualarımızdan birbirimizi eksik etmeyelim.
Allah razı olsun canım, okuyamadım henüz bir oturusta okuyordum normalde ama bir baktım çoğunluk okumuş. Sürekli girip bildirim yapamıyorum o yüzden zor durumda bırakmak istemedim sonraki zamanlardaCnm hic okudunmu malum sayili dua ona gore eksigi tamamlayalim
Olur insaniz her zamanimiz uygun olmuyor mahcubiyet ne demek (kendi adima bir mahcupluk soz konusu degil icin rahat olsun) benden yana hakkim varsada helal olsun
Canim zaten devam derse herkes 4 gun de anca olurBen biraz zorlaniyorum ama sure biraz daha uzarsa bu liste sonuna kadar okurum devam ederim. Gunluk 150 anca okuyabiliyorum.
Cnm sen zorlaniyorsan okuma istersen yada sadece kusurati oku (nefesin olsun kimin duasi makbuldur bilinmez yani 44 adet)kalani tamamlarizAllah razı olsun canım, okuyamadım henüz bir oturusta okuyordum normalde ama bir baktım çoğunluk okumuş. Sürekli girip bildirim yapamıyorum o yüzden zor durumda bırakmak istemedim sonraki zamanlardaBen bugün de okurum söylerim sayiyi
Tamm canimCnm sen zorlaniyorsan okuma istersen yada sadece kusurati oku (nefesin olsun kimin duasi makbuldur bilinmez yani 44 adet)kalani tamamlariz
Patronicee cnm simdilik 150 aldim kendime braindamage mesaji gordugu belirtsin kalani ole okurum simdi gormeden belki fazla okur fazla olmasin
4 gun falan olur canim yardimda ederiz ederimBen çok zor yetistiriyorum. Yardim istiyorum bazen. Çalıştığım için çok fazla okuyaniyorum. Sayı artarsa okuma gününü de attırabilir miyiz
Tamm canimbraindamage soylesin okuyup okumadigini ona gore bende tamamlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?