- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.181
Hem annem ani bi rahatsizlik gecirdi son donem ondan hemde issizim ondan yana sikintilarim var benim kalbimden gecen sikintilarimdan feraha cikmak rabbimden hayirli kapilar diliyorumSenin kalbinden gecen istegin neyse ona okuruz canim senin niyetin onemli olan
Allah kolaylik versin canim annene acil sifalar diliyorum umarim biran once sagligina kavusur...gecen gunlerde de bizim biraz sıkıntımiz olmustu isten dolayi 3 4 gun vakia suresini okudum allaha sukur duzeldi tavsiye ederimHem annem ani bi rahatsizlik gecirdi son donem ondan hemde issizim ondan yana sikintilarim var benim kalbimden gecen sikintilarimdan feraha cikmak rabbimden hayirli kapilar diliyorum
Allah razi olsun ikidir onume cikiyor birisi daha soyledi okurum Allah nasip ederse senide eksik etmem duamdaAllah kolaylik versin canim annene acil sifalar diliyorum umarim biran once sagligina kavusur...gecen gunlerde de bizim biraz sıkıntımiz olmustu isten dolayi 3 4 gun vakia suresini okudum allaha sukur duzeldi tavsiye ederim
100 tane kendim icin okumustum sana verdim canim100 tane okudum. Bitirmek için yardım istiyorum. Yardım edebilecek var mi arkadaslar
Allah razı olsun canım. Sağ ol100 tane kendim icin okumustum sana verdim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?