- Konu Sahibi Patronicee
- #2.161
inşallah canım sizlerden başka kimseyle paylaşmıyorum ki zaten. hazırlıklarımı dualarımı sizinle yaptım rabbim sevincimi paylaşmaamı da nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım sizlerden başka kimseyle paylaşmıyorum ki zaten. hazırlıklarımı dualarımı sizinle yaptım rabbim sevincimi paylaşmaamı da nasip etsin inşallah
Kizlar birazdan doktora gidicem icim ilk tedavide ki gibi pirpir bakalim beni nasil bi tedavi sureci bekliyor umarim hemen bugun baslariz tedaviye tek korkutan gobekten yapilan igneler
Ins.canim hafif yakiyor kalcadan olsa hic kasmicam ama gobekten oldugu icin ister istemez kasiyosunHadi bakalım, sana da Ya Şafi diyelim :)
Hayırlı haberlerle gel inşallah. O iğnelerin göründüğü kadar acıtmadığını duymuştum ben.
Hic hissetiyorsin bile, ignesi cok ince acıtmıyor merak etme canım ben de keşke kalca igneleri olmasa gobekten vursam hep diye dusunuyorum :)Ins.canim hafif yakiyor kalcadan olsa hic kasmicam ama gobekten oldugu icin ister istemez kasiyosun
Kalcadan yapilan o progestan ignesinden oogg gelmisti canim banada oturamiyordum neredeyse doktor hanimi bekliyorum bakalim bian once alsa yaninaHic hissetiyorsin bile, ignesi cok ince acıtmıyor merak etme canım ben de keşke kalca igneleri olmasa gobekten vursam hep diye dusunuyorum :)
Canim ben onun acısına oturamamaya da razıyım Bebegim olsun yeter ki dayanırım onun icin her acıya. İnşAllah guzel haberlerini alırız canımKalcadan yapilan o progestan ignesinden oogg gelmisti canim banada oturamiyordum neredeyse doktor hanimi bekliyorum bakalim bian once alsa yanina
aksatmadan 3er 3er gidersek yetişir ama aksatılırsa senin dua yetişmezCanlarim simdi ciktim dr.dan dondurulmus 2 embriyom ile devam etmeye karar verdik nedense cok israr etti dr.deniyelim falan filan die cozundukten sonra eger kaliteli ve saglamlarsa 18 martta transferim olacak
Kimse baslamadiysa senle degisirim cnm sana okuruz
Allah razi olsun arkadasim rabbim seninde hakkinda hayirlisiyla gonlundekini avuclarina kondursun444 okudum canım Patronicee Allah kabul etsin inşallah,gönlünde istediği ne varsa hayırlısıyla kabul olsun diye duami yaptım inşallah istediği gibi de olur
Senin kalbinden gecen istegin neyse ona okuruz canim senin niyetin onemli olanMesajlara tam bakamadim yok bu duayi okuyalim dersenizde duam
Allahim tum sikintilarimdan feraha cikmak niyetiyle dua arkadaslarimla 4444 selaten tefriciye okumayi kalbimden gecirdim sen hayirlisiyla okuyup tamamlamayi nasip eyle sevabini sevgili peygamberimiz hz Muhammed efendimiz (sav) ruhuna bagisladik sen haberdar eyle bizleri sefaatine nail eyle gunahlarimizi affeyle
En sevdiginin yuzusuyu hurmetine benim ve burada dua eden tum dua kardeslerimin dualarini haklarinda hayirlisiyla kabul eyle avuclarimiza kondur yarabbim Amin
saolasin canim benim ama basladik vardir bunda da bir hayirKimse baslamadiysa senle degisirim cnm sana okuruz
Kusura bakmayin tahlil kontrol islemleri vardi giremedim duami yazamadim ama vardir bir hayir vaslanmadiysa degisirim senle cnm