- 29 Ocak 2016
- 636
- 724
- 53
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.101
Bugun basladik canim 28 subat aksami sonBitiş günü ne zaman diyoruz arkadaşlar? 3 gün ne zaman başladı? Geç kalmayayım, bu hafta sonu okuyup bitiririm inşallah.
isterseniz ben yardım ederim tüm liste için bile olsa yaparım, konu sahibi de yazmıştı yardım ederiz diye zatenPatronicee canım 3 gün sınırı varsa ben çıkayım, yetistiremezsem ayıp oluyor halka girmiş oluyorum diğer arkadaşın duasını okudum bu arada bildirmedim sanırım. Ama yetistiremem 3 günde o yüzden baslamayayim hiç
Soyledim canim zaten ozelden yetistiremedigin yerde bana soyle yardim ederim gunduzleri zamanim oluyor diye...bu herkes icin gecerli soylemeniz yeterliisterseniz ben yardım ederim tüm liste için bile olsa yaparım, konu sahibi de yazmıştı yardım ederiz diye zaten
isterseniz ben yardım ederim tüm liste için bile olsa yaparım, konu sahibi de yazmıştı yardım ederiz diye zaten
Almicam canim zaten okumaya basladigimiz icin hak gecer ve kimsenin hosuna gitmez son arkadasi baslamadik diye aldim 11 kisiyle devamPatronicee listeye kimseyi almicaz demistik bundan sonra almasak olurmu cok uzamadan bitsin cnm
Canim dedigim gibi musait zamanim oluyor hizli okuyorum sukur soylemen (soylenlmeniz) yeter arkadaslartamam kızlar çok iyi olur aslında, çünkü çalışıyorum ve aynı zamanda okula gidip geliyorum bazı zamanlar hiç internete bakamıyorum bile o yüzden yetistirememe korkusu yaşayarak gitmeyeyim demiştim teşekkür ederim
Cnm yeni duaya baslamisiz hayirli olsun basladigimizi bugun gordum bakiyordum ama hala son arkadaain duasi var saniyodum hafta sonu okuyup bitirmeye gayret edicem rabbim kabul etsinCanim dedigim gibi musait zamanim oluyor hizli okuyorum sukur soylemen (soylenlmeniz) yeter arkadaslar
Evet canim bugun basladik hayirlisiyla cemrenin duasini herkes okudu sadece kendisi kaldi bugun giris yapmis fakat buraya okudum okumadim diye birsey yazmamis allah onun dualarinida kabul eylesin...yetistiremedigin yerde soylersin canim el birligi ile hallederizCnm yeni duaya baslamisiz hayirli olsun basladigimizi bugun gordum bakiyordum ama hala son arkadaain duasi var saniyodum hafta sonu okuyup bitirmeye gayret edicem rabbim kabul etsin
Sureyi 3.4 gun tutarsak makul olur benim icinde okunan arkadasin duasini erken okuyabildiklerimde zorlanan arkadaslara bende yardim ederim Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?