- 24 Aralık 2015
- 187
- 267
- 23
- 47
- Konu Sahibi Patronicee
- #2.081
Herkese hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin insallah Patronicee okuma suresi kac gun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En fazla 4 gun diye dusunuyorum canim acikcasi cok uzamasini istemiyorum yetistiremeyenler olursa eger her zaman ki gibi yardim ederiz sizlerin fikirleride onemli tabiHerkese hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin insallah Patronicee okuma suresi kac gun canim
her tefriciye de besmele çekiyorum ben,bazı yerlerde çekmeden okuyorlar,siz nasıl yapacaksınız?bir de önceden okuyup bitirme yapabilir miyiz?duasını okuyup da o şekilde başlanacak derseniz bekleyeceğim ama şunun gönlünden geçen niyetine okuyorum diyip başlayabilirsiniz derseniz o şekilde okuyup listeyi bitirmeye çalışacağımEn fazla 4 gun diye dusunuyorum canim acikcasi cok uzamasini istemiyorum yetistiremeyenler olursa eger her zaman ki gibi yardim ederiz sizlerin fikirleride onemli tabi
Canim ben besmele cekerek basliyorum mesela 120 tane okudum ara verdim sonra besmelesiz devam ediyorum G guzbahar in niyeti duasi bildigim kadariyla martta transferi var sanirim hayirlisi ile bebegi tutunmasi saglikla ona kavusmasiher tefriciye de besmele çekiyorum ben,bazı yerlerde çekmeden okuyorlar,siz nasıl yapacaksınız?bir de önceden okuyup bitirme yapabilir miyiz?duasını okuyup da o şekilde başlanacak derseniz bekleyeceğim ama şunun gönlünden geçen niyetine okuyorum diyip başlayabilirsiniz derseniz o şekilde okuyup listeyi bitirmeye çalışacağım
Bende besmele cekiyorum herseferinde cnm hatta mazeretli olmadigim zamanlarda abdestli oluyorum okurken niyet onemli eger listedeki kisi duasini yazmamissa bende o kisinin niyetine diye basliyorum sonra bitirdigimde tekrar dua edip bitiriyorum. Acaba 3 gunmu olsa cabuk biterdi liste bide baska kimseyi almasak uzun suruyo sayi cok oluncaher tefriciye de besmele çekiyorum ben,bazı yerlerde çekmeden okuyorlar,siz nasıl yapacaksınız?bir de önceden okuyup bitirme yapabilir miyiz?duasını okuyup da o şekilde başlanacak derseniz bekleyeceğim ama şunun gönlünden geçen niyetine okuyorum diyip başlayabilirsiniz derseniz o şekilde okuyup listeyi bitirmeye çalışacağım
Bende besmele cekiyorum herseferinde cnm hatta mazeretli olmadigim zamanlarda abdestli oluyorum okurken niyet onemli eger listedeki kisi duasini yazmamissa bende o kisinin niyetine diye basliyorum sonra bitirdigimde tekrar dua edip bitiriyorum. Acaba 3 gunmu olsa cabuk biterdi liste bide baska kimseyi almasak uzun suruyo sayi cok olunca
ben de 2 gün diye düşünmüştüm,evet abdestli olarak kıbleye dönük okumak önemli çok hassas bir dua çok özen göstermeliyiz inşallah kabul olur,bir de başlangıcında Allah c.c. için 2 rekat namaz kılınıyor bildiğim kadarıyla, yapılacak mı?
Ben kendime okudugum zamanlarda 2 rekat namazla basliyodum sureyi ve nasil baslicagimizi kesinlestirelim ona gore biran once baslasak iyi olur 2 gun bana uyar diger arkadaslarda tamam derse hemen baslayalim ben dogum iznindeyim işe baslamadan bitmis olur :)ben de 2 gün diye düşünmüştüm,evet abdestli olarak kıbleye dönük okumak önemli çok hassas bir dua çok özen göstermeliyiz inşallah kabul olur,bir de başlangıcında Allah c.c. için 2 rekat namaz kılınıyor bildiğim kadarıyla, yapılacak mı?
Namazi duasi okunan arkadas kiliyo canm...eger dua kabul olursa sonra sukur namazi kilanlarda varben de 2 gün diye düşünmüştüm,evet abdestli olarak kıbleye dönük okumak önemli çok hassas bir dua çok özen göstermeliyiz inşallah kabul olur,bir de başlangıcında Allah c.c. için 2 rekat namaz kılınıyor bildiğim kadarıyla, yapılacak mı?
Sadece evlat d3gil canim o nedenle acmistim konuyu ama kimi arkadasin annesi rahatsiz kiminin baska nedenleri var kimin ne duasi varsa ona dua ediyoruz onun icin okuyoruz eger katilcam diyorsa hemen eklicemEğer listede eksik varsa ve sadece hayırlı evlat dileği için söz konusu olmayacaksa (çünkü evli değilim), ben de aranıza katılabilir miyim?
Regli iken okunabiliyor canm senide ekledigim icin sayi 404 e dusuyor 3 gunde okuyacagiz bir kisiye bir kere besmele cekip altta yazdigin salavat okunuyorHepimiz 444 tane Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okuyoruz, değil mi?
Süremiz ne kadar bir de? Reglken okunuyor mu? Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,ve alâ âlihi ve sahbihî fikülli lemhatin ve nefesin biaded-iküllimâ’lûmin lek.
Onu duaya baslarken duasi okunan arkads okuyup oyle basliyorTeşekkürler, duanın üzerine bunu yazmışsınız bir de, bu nedir tam olarak? Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaikete hüyü sallune alenne biyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhi vesellimuteslima.
ayeti okunur