- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
- #2.061
Canim bence baslayalim diyorum ben eger sayi cok olmazsa ve diger arkadaslarda kabul ederseCanim okumaya basliyomuyuz ben tam anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bence baslayalim diyorum ben eger sayi cok olmazsa ve diger arkadaslarda kabul ederseCanim okumaya basliyomuyuz ben tam anlamadim
Bana uyar hem de martta tedavi olacak arkadaşların duası da yetissinCanim bence baslayalim diyorum ben eger sayi cok olmazsa ve diger arkadaslarda kabul ederse
Valla canim bende oyle dusunuyorum sayi bana gore normal ilk bu duaya basladigimda bu sayi ile baslamistim ve martta nasipse benim tedavide baslayaccakBana uyar hem de martta tedavi olacak arkadaşların duası da yetissin
İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız,sağlıkla tez vakitte hamile kalıp sağlıkla huzurla hayırla hamilelik dönemi geçirip çok güzel şekilde kolaylıkla kucaginiza alıp bir ömür mutlu mesut yaşarsınız canımValla canim bende oyle dusunuyorum sayi bana gore normal ilk bu duaya basladigimda bu sayi ile baslamistim ve martta nasipse benim tedavide baslayaccak
Amin canim ins.İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız,sağlıkla tez vakitte hamile kalıp sağlıkla huzurla hayırla hamilelik dönemi geçirip çok güzel şekilde kolaylıkla kucaginiza alıp bir ömür mutlu mesut yaşarsınız canım
Canim bence baslayalim diyorum ben eger sayi cok olmazsa ve diger arkadaslarda kabul ederse
Canim bence baslayalim diyorum ben eger sayi cok olmazsa ve diger arkadaslarda kabul ederse[/QUOT
Bana uyar cnm nezaman baslicaksak tarih bildirin ben baslarim fakat mazeretliyken okunuyormuCanim bence baslayalim diyorum ben eger sayi cok olmazsa ve diger arkadaslarda kabul ederse
Canim bence baslayalim diyorum ben eger sayi cok olmazsa ve diger arkadaslarda kabul ederse
Mazeretliyken okunabiliyormuCanim bence baslayalim diyorum ben eger sayi cok olmazsa ve diger arkadaslarda kabul ederse
Mazeretliyken okunabiliyormu
Evet canim adetliyken okunabiliyor salavat oldugu icinMazeretliyken okunabiliyormu
Ben tamam diyorum cnm baslama tarihini belirleyin bana uyarEvet canim adetliyken okunabiliyor salavat oldugu icin
Valla canim elzem__ e msj attim baslayalim mi diye ama geri donmedi bekliyoruz canimBen tamam diyorum cnm baslama tarihini belirleyin bana uyar
tamamdir kizlar bende sabirsizlaniyorum 3.turum olacak nasip olursaPatronicee bende hazır ve nazır okumak için bekliyorum canım :) Başlıyoruz deyin başlarım
bugün başlıyoruz artık değil mi cnm?Arkadaslar herkes okudugu sayiyi Patronicee okudum yazsın
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaikete hüyü sallune alenne biyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhi vesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,ve alâ âlihi ve sahbihî fikülli lemhatin ve nefesin biaded-iküllimâ’lûmin lek.
okunan kişi; G guzbahar
okunacak dua sayısı 4444 kişi başına444 sayı düşüyor duasi okunan 448tane okuyacak"LISTE KISI ALIMINA ACIKTIR"
1 - G guzbahar =》
2- @ozzge81 =》
3- ygmrdmls =》
4- @Cgpbas =》
5- umutlu2525 =》
6- Patronicee =》
7- saydin78 =》
8- evTik =》
9- braindamage =》
10- whiterose00 =》
11-
12-