- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
tatlım ben yanlız yasıyorum acıkcası yemek yapasımda gelmıyor aksam gdınce
benımde 3 telefonum var + cep telefonum hepsını ıdare edıyorum ama sonra ben mahfoluyorum
6 da cıkıyorum ,kacta cıkıyorsun canım ? calısmak zor tabı ev ısı falanda var
ohh oh senın bır fazla ustelık Allah tum calısanlara kolaylık versın :)
Ev işleri bana işten daha zor geliyo nedense toz almak bile ölüm gibi annemle hep didişiyoruz bu yüzden. beceremiyorum diyorum anlamıyo kadın ille yapcan diyo başımda bekliyo bideayyyy deme yaaaben bıle aksam yapacagım halde canımı cektırdım gercı evde yemek yapıyorsan ya annenden ıste yada yap yarına kendın
anlastık ne guzelde ısmım var dımıı haha
ıkınızınde yaptıgı ısı yapmıs bırı olarak C ıkısıde zor dıyorumcalıstıgım magaza daha dogrusu hem oyuncak magazası hemde oyun parkıydı oturmak yaslanmak tabı yasaktı bedenen canım cıkardı valla kucuk yastada magazada calısmıtım oda aynıydı sekreterlıkse uzaktan baktıgında kucuk gıbı gorunur ama herkes her ısı sana yukler alakasız ısler bıle yapabılırsın calıstıgım bır sırkette mudure hanım 2 sabıt hat ve bır cep telefonu aynı anda caldıgında ucunede bakabılmemı ıstıyordu bunun karsılıgında ezdıkce ezerler senı hep bos bos oturuyor gıbı gorurler bedenen yorulmazsın ama ruhen cokuntuye ugrarsın sonucta calısmak zor ekmek kolay kazanılmıyor ev hanımı oldum yırttım sonunda gercı buda nankor zevkle yapıyorum tamam ama temızlık yemek bıtmek bılmıyorum ustelık maasda yok
6 da cıkıyorum ,
eve gıdene kdr 7 oluyor genelde aksamları temızlık yapmıyorum haftasonu yapıyorum
yemek olayıda oyle genelde yapmam yanı tostla vb gecıstırırım
Tabi orası öyle ama haftada 1 gün tatilim var sadece pazar günü . çok yoruluyorum yazın hele eve girer girmez yatıp uyuyorum ayak tabanlarım şişiyoanladım cnm avrupa yakasındasın sen ,
kendı ısınızse dayan napacaksın elalemın yanında calısmaktan ıyıdır valla ,
Sağol cimcimem. Topicim var diye benden kurtuldunuz sanmayınTopikin hayrli olsun canım
Ev işleri bana işten daha zor geliyo nedense toz almak bile ölüm gibi annemle hep didişiyoruz bu yüzden. beceremiyorum diyorum anlamıyo kadın ille yapcan diyo başımda bekliyo bide
Sağol canım. Yine ele hizmet gibi iğneyle dikiş hatası arıyolar resmen herşeyde bi kusur bulurlarGecmıs olsun :) magaza sızınmıs en azından ele hızmet yok :) tabı onunda hesabı kıtabı yorar ınsanı :)
orası oyle canım mutlaka zorluklar fazladır :)Sağol canım. Yine ele hizmet gibi iğneyle dikiş hatası arıyolar resmen herşeyde bi kusur bulurlar
Aynı benim gibi , evde yalnız olsam yaparım yine iyi kötü ama annemle yapınca tepemede bekliyo burayı silmedin su döktün ne biçim yapıyosun falan yapasım varsa da o laflardan sonra yapamıyorum vallaahh anneler ama haklılar tabı ögretmek ıcın aslında ama evlenmeden once bız anlamıyoruz evlenmeden once ogrendıgım hersey yanıma kar kaldı valla evlenmeden once nefret ederdım temızlıkten cunku yanımda 2. bır kısıyle temızlık yapamıyorum ben
Aynı benim gibi , evde yalnız olsam yaparım yine iyi kötü ama annemle yapınca tepemede bekliyo burayı silmedin su döktün ne biçim yapıyosun falan yapasım varsa da o laflardan sonra yapamıyorum vallaörgü falan biliyomusun bari canım
valla hepımız aynıyız cnm benımde oturmaktan sırtım tutuluyo yerımı bırakıp gıdemıyorumda her turlusu zorTabi orası öyle ama haftada 1 gün tatilim var sadece pazar günü . çok yoruluyorum yazın hele eve girer girmez yatıp uyuyorum ayak tabanlarım şişiyo
ayy sorma ,anladım canım bırde tek olunca ınsan yemek yapmak zor gelıyor sankı ınsana bısıler yıyıp gecıstırıyorsun :)
Sen baya baya marifetliymişsin bide mütavizii, ben olsam övüne övüne anlatırdım ben yapıyorum siz yapabilirmisiniz diyehahaha aynı annemama bende esıme yapıyorum arada bır bıseyler yapmak ıstıyo mesela tost yapacak o oyle mı dogranır bu sekılde yapılırmı dıyıp duruyorum ıyıce anneme benzedım evlenmeden once dantel oruyordum vakıt buldukca :) evlendıgımden berıde su ınstagramda moda olan amerıkan servısler var orguden onlardan ordum şiş beceremıyorum ama maleseff sen bılıyormusunn
Aynen öyle canım her işin bi zorluğu var zengin koca bulup koca parası yiyelim en iyisi bizvalla hepımız aynıyız cnm benımde oturmaktan sırtım tutuluyo yerımı bırakıp gıdemıyorumda her turlusu zor
ah ahh zengın koca bızımı bulur kız ,Aynen öyle canım her işin bi zorluğu var zengin koca bulup koca parası yiyelim en iyisi biz
bende orgu yapmaya bayılırım ya guzelse bende oreyım kendımehahaha aynı annemama bende esıme yapıyorum arada bır bıseyler yapmak ıstıyo mesela tost yapacak o oyle mı dogranır bu sekılde yapılırmı dıyıp duruyorum ıyıce anneme benzedım evlenmeden once dantel oruyordum vakıt buldukca :) evlendıgımden berıde su ınstagramda moda olan amerıkan servısler var orguden onlardan ordum şiş beceremıyorum ama maleseff sen bılıyormusunn
Oda doğru ama yinede bi ümit aramak lazım ya mevlamızı bulcaz ya belamızıah ahh zengın koca bızımı bulur kız ,
hem zengın napsın bızı :)
ben belamı buldum sana ıyı sanslar cinimOda doğru ama yinede bi ümit aramak lazım ya mevlamızı bulcaz ya belamızı