Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

koyabiliyorum da mesela istiyor kuzenim girsene şifreyi diyor veremem de diyemiyorum fotoğraflara bakıyor sevgilimle sonra teyzeme anlatmış olmalı ki nerelere gittiğimizi falan biliyor oraya mı gittiniz falan diyor anlamıyorum kuzenimi

Ağzı sıkı olmayana laf vermeyeceksin cnm ya gerek yok kırmadan incitmeden öyle olmaz yani
Of insanların özel hayat sınırlarını desmelerinden hiç haz etmiyorum

Ağzı sıkı olmayana laf vermeyeceksin cnm ya gerek yok kırmadan incitmeden öyle olmaz yani
Of insanların özel hayat sınırlarını desmelerinden hiç haz etmiyorum
baksın bakmasın demiyorum ama ben anneme onun sevgilisiyle gittiği yerleri söylemiyorum hatta biliyorlarsa bile doğaldır gezerler yada başka yerden duyduylarsa belki onlar yanlış biliyordur anne o kadar uzağa gitmezler falan kurtarmaya çalışıyorum ama o yok yani benim yeni fotoğraflarım vardı onlara bakacaktı açtım verdim sevgilimle olan bir iki fotoğraf gözüküyordu bak bunlarda var .... ile dedim oda ben zaten baktım onlara dedi ben iş yaparken iki arada nasıl bakmış hayret

Kimse kimsenin teline dokunmamami izinsiz bence
Ben çok samimi davranırım insanlar Rahat hisseder yanımda ama kimsenin bir seyini karıştırmam bize ayıp diye öğretilmiş cunku

Kimse kimsenin teline dokunmamami izinsiz bence
Ben çok samimi davranırım insanlar Rahat hisseder yanımda ama kimsenin bir seyini karıştırmam bize ayıp diye öğretilmiş cunku
bende dokunmam bakmam hatta telefon benim yanımda ise ve bir tek ben varsam kötü olurum acaba kurcalamış mıdır diye düşünürse falan uzak yerde durmaya çalışırım bilmiyorum yani aşağıdaydık eve çıkmış telefon nasıl çıktı bilmiyorum sonra resimlere bakılmış işte neyse o onun düşüncesizliği

ya zaten bu urumlara ben de cevap atamam ama en sinirlendıgım de ınsanların namus bekcısı olmaları sıze ne ya hu ay vallahi parcalayasım gelıyor.
her yerde var böyle insanlar milletten üstün gözükmek için hatalarını yüzüne vuran al sen bunu yaptın oh olsun ben böyle değilim diyen yazık yani.biri bir hata yapsa da laf etsem kendimi yüceltsem karşımdakini ezsem diye bakıyorlar.sinir bozucu insanlar.zaten onlar yaşadıklarının cezasını çekiyorlar bir de böyle saçma insanlar çıkıyor karşılarına.

Of:KK43:

Ya ben de erkenden asık olsam da şimdiki aklıma hep sunu savunuyorum en erken yas 22falan bence biriyle sevgili olmak için zaten psikolog da diyor gecen seminerde 18den sonra muhakeme gücü baslar oncesinde gelismemistir

ben de erken yas sevgılıye karsıyım canım zaten kendımden bılıyorum 16 yasındayken bırı benımle cıkmak ıstıyordu cocuk aklı kabul ettım sonra 1 ay oldu ayrıldım .su an dusunuyorumda ne gereksızmıs

her yerde var böyle insanlar milletten üstün gözükmek için hatalarını yüzüne vuran al sen bunu yaptın oh olsun ben böyle değilim diyen yazık yani.biri bir hata yapsa da laf etsem kendimi yüceltsem karşımdakini ezsem diye bakıyorlar.sinir bozucu insanlar.zaten onlar yaşadıklarının cezasını çekiyorlar bir de böyle saçma insanlar çıkıyor karşılarına.

ıste al parcala onları öldüresıye

ben de erken yas sevgılıye karsıyım canım zaten kendımden bılıyorum 16 yasındayken bırı benımle cıkmak ıstıyordu cocuk aklı kabul ettım sonra 1 ay oldu ayrıldım .su an dusunuyorumda ne gereksızmıs
bende 14 yaşımda buldum sevgilimi bakalım aklıma laf mı edicem şükür mü zaman gösterecek :)

Halbuki birinin kusuru örtenin Allah da cc kusurunu örter. İnsanları uyarmak yardımcı olmak yol göstermek ayrı yerden yere vurmak ayrı:s insanlar haz alıyor sanırım aci:KK50:

Halbuki birinin kusuru örtenin Allah da cc kusurunu örter. İnsanları uyarmak yardımcı olmak yol göstermek ayrı yerden yere vurmak ayrı:s insanlar haz alıyor sanırım aci:KK50:
valla öyle oluyor insanlar mutlu oluyorlar birilerine ahkam kesince laf edince ne kazanıyorlarsa kendilerini şişirmekten başka yaptıkları hiç bir şey yok

kk da cok oylelerı ya dırekt senı kıskanc senııı senı bılmem ne senııı dıye baslıyorlar lafa. tam mahalle agzıyla kavga edıyorlar gercekten kültür onemlı ınsanın ılla ki unıversıte okuması sart degıl gelısmesı ıcın

X