- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.041
yok merve değilAynı düşünmüsuz Merve mı yoksa
Reptomimcim sorsa ufak kopya alalım eski isimlerden mı yenilerden mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok merve değilAynı düşünmüsuz Merve mı yoksa
barışma barışalım zaten de biraz ayrı kalalım ona ihtiyacımız var gibi hissediyorum en azından farklı bir başlangıç ve devam ediş olsun eskisi gibi aynı tas aynı hamam devam etmeyelim tartışmalarımız falan yoğundu o yüzden dedim
reptomim de merve dedi bana ilginç :)
Ha ha ben de ayse diyorum en çok bulunan isimdir ayse komik duruma dustum
Reptomim Asuman (nedense hep a harfi ile başlıyor)
Sevdimama Merve
Ayısigi elif
Sen minyon zayıf upuzun düz saçlı uzun küçük yüzlü bir kız olarak canlandın aklımda nedense Merve ismini de yakıştırdım
Aynı düşünmüsuz Merve mı yoksa
yanlıs canım
senın boyle kıbar bır ısmın var sanki hani melis idil falan gıbı ama bunlar degıl
Evet öyle denebilir ama ben sevmiyorum ismimi çok modern geliyor eski isimleri daha çok seviyorum
berfin falan mı acaba :) begümEvet öyle denebilir ama ben sevmiyorum ismimi çok modern geliyor eski isimleri daha çok seviyorum
evet minyon çok uzun olmasa da belime yakın düz saçlarım var :) yüzümde küçük aa valla beni biliyorsun :)
evet minyon çok uzun olmasa da belime yakın düz saçlarım var :) yüzümde küçük aa valla beni biliyorsun :)
ayısıgı senın adııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn hmmmmmmmmmm sude mı?
yok değil annem bana öyle bi isim bulmuş ki kolay kolay duyulmamış bi isim senin isminde rabia mı
ay yok nefret ettiğim bir isimdir nedense eliflerden yana hiç iyi anılarım yokHa ha kendimi mahalledeki gizli sapık gibi hissettim
Nedense öyle geldin aklıma cnm tutturmuşum Elif olabilir mı ismin
rabia
yok kız degıl bas harflerımızı yazalım mııı
evet ben oyum canım :)sen arabada ön koltukta oturan beyaz tısortlu kızsın :)
sen arabada ön koltukta oturan beyaz tısortlu kızsın :)
yazalım benim baş harfim A
Nurdan? Ya da nuray geldi aklima