Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Aynen cnm ben de ...:KK1:
Dün gece topic çok garibandi çık çıkmadı ya sorma
Kızlar cümleten iyi misiniz
Ha ha bir turkce hocam vardı Nasilsinizlaaaar derdi
Kızlar nasilsinizlaaaar:KK52:

hhhaaha hocaya bak:KK52: o da bızden:)
senı sormalı cAnım:KK53:

İyi olur inşallah cnm ya
Gecen sene arkadas da çok stres yaptı yerleştim ne oldu ne olacak derken
canm benim bu sene de çalısmanın verdigi stresler var oy kıyamam size o da senin gibi zayıf baya

aynen cok sagol. yaa ıste bu stres benı boyle yaptı:KK43:(
sana bır sey soracagım cok aklıma taklıyor. sımdı benım halam ve kızı geldı dun almanyadan. hata o yuzden nete gıremedm ılgılenmk ıcın. pekte severım kenddılerını. sımdı bız ılcede yasıyoruz merke<de bır gun kalıp memleketlerıne gıdecekler. bana merkeze sen de gel gıdelım dedı kuzenım ben de ne bıleyım hıc rahat edemem dıye yok dedım hem de tercıhle ugrasacagım dedım yani uygun dılle soyledım o da bayagı ısrar ettı ama ben yok falan kusura bakmayın falan dedım ya sence ayıp oldu mu?

aynen cok sagol. yaa ıste bu stres benı boyle yaptı:KK43:(
sana bır sey soracagım cok aklıma taklıyor. sımdı benım halam ve kızı geldı dun almanyadan. hata o yuzden nete gıremedm ılgılenmk ıcın. pekte severım kenddılerını. sımdı bız ılcede yasıyoruz merke<de bır gun kalıp memleketlerıne gıdecekler. bana merkeze sen de gel gıdelım dedı kuzenım ben de ne bıleyım hıc rahat edemem dıye yok dedım hem de tercıhle ugrasacagım dedım yani uygun dılle soyledım o da bayagı ısrar ettı ama ben yok falan kusura bakmayın falan dedım ya sence ayıp oldu mu?

Ay cnm benim sen de hassas yapılı birisin demek. O kırıldı mı bu üzüldü mü derken biraz fazla hirpqliyor insan kendini.
Ben bu ısı daha yeni çözüyorum bacım niye darılsınlar güzelce söylemissin sonuçta.
Kendinden çok taviz vermek istemediğin seyleri insanlar kırılmasın diye hayır diyememek zamanla çok yoruyor
Hiç sıkıntı yapma

Ay cnm benim sen de hassas yapılı birisin demek. O kırıldı mı bu üzüldü mü derken biraz fazla hirpqliyor insan kendini.
Ben bu ısı daha yeni çözüyorum bacım niye darılsınlar güzelce söylemissin sonuçta.
Kendinden çok taviz vermek istemediğin seyleri insanlar kırılmasın diye hayır diyememek zamanla çok yoruyor
Hiç sıkıntı yapma

evet cok takıyorum darılırlar dıye. ama ya ben olmaz deyınce kuzenım cok zorladı onun da amacı kotu degıl sonucta ama en son 5 yıl once gelmıslerdı hani cok severım ama samımı degılız o kadar yan yana olmadıgımız ıcın e dogal olarak gıdıp sıkılıp utanacagıma yok demek zorunda kaldım bunu anlatamadım da:KK43: ınsallah darılmamıslardır ne deyım:KK14:

evet cok takıyorum darılırlar dıye. ama ya ben olmaz deyınce kuzenım cok zorladı onun da amacı kotu degıl sonucta ama en son 5 yıl once gelmıslerdı hani cok severım ama samımı degılız o kadar yan yana olmadıgımız ıcın e dogal olarak gıdıp sıkılıp utanacagıma yok demek zorunda kaldım bunu anlatamadım da:KK43: ınsallah darılmamıslardır ne deyım:KK14:

Yok cnm hiç takma kafana ben hiç sanmıyorum alınacaklarını. Hem İnan zaten alınacak olana ağzinla kus tutsan faydasına oluyor.
:26:

Yok cnm hiç takma kafana ben hiç sanmıyorum alınacaklarını. Hem İnan zaten alınacak olana ağzinla kus tutsan faydasına oluyor.
:26:

tmm cnm cok teşekkr. ya benım kımı harfler basmıyor yazana kadar sinir oluyorum:KK37:
:119:cok yorgunum ttlım uyuyym ben. iyi geceleerrrr yarın gece buluşuruz yıne :82:

Hiç takılma böyle seylere canm tabi ki bazı bölümler daha zordur ama biraz abartı buluyorum bunları
he biz de okurken 6. 7. Senesi olanlar vardı ama bunlar çoğunlukla üniversite ortamının rehavetine kapılanlar oluyor.
Ay benim canım arkadasım da iktisat mezunu ve 4senede bitirdiği gibi bir de çift dal yaptı ist unide. İsteyince oluyor yani

tabiki çalışan yapar.inşallah bende arkadaşın gibi başarılı olurum :)

X