- 25 Eylül 2011
- 7.405
- 11.085
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
iyi geceler kızcelerımm ben de kacıyorumm
Ortağım nie yoksun kaç gündür merak ettimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler kızcelerımm ben de kacıyorumm
Ortağım nie yoksun kaç gündür merak ettimm
kızlaaarr bolu abant izzet baysalı kazanmışım
tatlım mısafırler vardı bugun gıttıler. gezdırdık ıyıce yandım yuzum kıpkırmızı oldu yaaa sinir oldummm
İfadelerim çıkmıo sinr oldum yine:///S
Krem sür geçer tatlım:)
ende temizlik derdine düştüm oyhh bayramıda atlatsak bizim çok yoğun geçio
teşekkür ederim iktisat :18:
istemıyor musun?
istiyorum tabi ki de duyduğum kadarıyla zor bitiriliyormuş bölüm bolu için söylüyorum hocalar çok takıkmış bilmiyorum işte aslında ilk tercihim sakaryayı bekliyordum ama nasip bolu oldu
sen ınsanların lafına takılma. ben de okuyacagım zaman nıye gıttı cok zor okunmaz bılmem ne dedıler hııııc aldırs etmedım. bır sekılde okul bıtıyor yani. calısmayan ıcın zordur o.benım okumakta gözu olmayan arkadaslarım bıle o bolumden mezun oldu ustelık duzgunce calısmadan
4 senelik ama 6 senede zor bitiriyorlar işte 100 kişiden 20 kişisi anca 4 senede tamamlıyor falan o yüzden 3 e yazmıştım
allah allah gercekten sasırdım. sızde makro dıye bır ders olacak sanırım ve en zorlayan o ders dıye bılıyorum ama onu bıle arkadaslarım gecmıstı. bölumun ıcıne sinmesı onemlı aslında. benım taa 17.terchım gelmıstı dusun. ama ıyı kı de o gelmıs dıyorum sımdı
sinme sindi bölüm sadece ünv. şaşırttı beni o kadar :)
4 senelik ama 6 senede zor bitiriyorlar işte 100 kişiden 20 kişisi anca 4 senede tamamlıyor falan o yüzden 3 e yazmıştım
kız safahat ne yapıyorsun? ozledım senı ve dıger uyelerımızı