- Konu Sahibi ManzaramDeniz
az canım evet 50ydım ama stresten dustum. 162 falanım yani oye bır seyıdı en son zaten almak ıstıyorum ama alamıyorum
bende kilo almak istiyorum alamıyorum 4 senede anca 3 kilo aldım çok yemek yiyorum ama olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az canım evet 50ydım ama stresten dustum. 162 falanım yani oye bır seyıdı en son zaten almak ıstıyorum ama alamıyorum
haydı sızler de kac kılo oldugunuzu yazın kızlar merak ettım sızı
yok kuzum ıyı degıl ya cok zayıfladım oyle abes durmuyorum ama yıne de kafaya takıyorum
ben 57 yim,boy 1,66
bende 48 olmak istiyorum
48 kiloyum :) maleseefff
malesefmi diyosun inanmıyorum
istediğini giyiyosun,göbeğini içine çekmeden yürüyosun
kızlar daha ne sitiyosunuz yapmayın hasetlendirdiniz beni diyete başlıorum
1.70 boya suan 68 im evlenirken 57 idim . Kendimi bildim bileli boyle kilo gormemistim ya bir de her yandan duzenli almisim bir sure anlamdim kilo aldigigimi ta ki kiyafetler baya dar mi oldu ne diyene kadar. Bsir de esim sen uzun yuzluydun eskiden sanki dedi oyle fark ettim eyvahlar olsunnnhaydı sızler de kac kılo oldugunuzu yazın kızlar merak ettım sızı
1.70 boya suan 68 im evlenirken 57 idim . Kendimi bildim bileli boyle kilo gormemistim ya bir de her yandan duzenli almisim bir sure anlamdim kilo aldigigimi ta ki kiyafetler baya dar mi oldu ne diyene kadar. Bsir de esim sen uzun yuzluydun eskiden sanki dedi oyle fark ettim eyvahlar olsunnn
ne guzel yaa ben de istiyorumm:84::84:
Kızlar kilo almak için kendinizi hiç zorlamayın
Ablam bekarken 42 kıloydu hatta kısa bi dönem 38 e kadar düştü.En fazla aldıgı kılo 47 dir.
Yani ablamın hiç kılo alabilceğini düşünemezdim bile.Evlendi bi kızı var,şimdi benim kılomda
Veremıyor bu kezde
Aslinda boy kilo oranin gayet iyi geldi bana yanicok mu zayif gozukuyorsun giydigin olmuyor muben zayif gunlerimi ozluyorum cidden ya ciddi ciddi diyet dusunuyorum bir de cocuk yaparsam ben artik iflah olmam zaten istahliyim bir boga olarak
şu evlılkte ne var ki alınıyor kızlar hep merak edıyorum? kafan rahat oldugu ıcın mı?
şu evlılkte ne var ki alınıyor kızlar hep merak edıyorum? kafan rahat oldugu ıcın mı?
ablam çocuk doğurduktan sonra kılo aldı canım,ondan önce yine zayıftı