Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

nasıl yaşıyorsun vücudun nasıl dayanıyor buna cemre..ciddi misin.

Yatıyorum ama uyumuyorum, yaklaşık 7 saat yatıyorum yoğun bi dönemde değilsem
Bu arada kitap okuyorum veya film izliyorum
Ama sadece 3-4 saat uyusam da yeter yani yatmama gerek yok
Nasıl bu kadar zayıfım sanıyosun kuzum :))

juli,a sen nişanlısın değil mi anlatsana biraz kendini? yaşın işin medeni halin felan:KK9:

şimdik şöle oluo cnm nişanlanmaya ramak kalmış bi kızım ben :KK52::KK52: ramazan sonu kısmetse medeni halim nişanlı olarak değişecek ve her genç kız gibi bnm de başım göğe erecek kuzum :KK64::KK64:

juli,a sen nişanlısın değil mi anlatsana biraz kendini? yaşın işin medeni halin felan:KK9:

şimdik şöle oluo cnm nişanlanmaya ramak kalmış bi kızım ben :KK52::KK52: ramazan sonu kısmetse medeni halim nişanlı olarak değişecek ve her genç kız gibi bnm de başım göğe erecek kuzum :KK64::KK64:

Yatıyorum ama uyumuyorum, yaklaşık 7 saat yatıyorum yoğun bi dönemde değilsem
Bu arada kitap okuyorum veya film izliyorum
Ama sadece 3-4 saat uyusam da yeter yani yatmama gerek yok
Nasıl bu kadar zayıfım sanıyosun kuzum :))

uzmanlar birde uykuda zayıflama diolar püfffffff onlara :63::63:

Sen öyle san
:KK60::KK60:
Şimdiki aklım olsa hayatta evlenmezdim, bi iş de yapmama rağmen

Kocamı boşasam mı naapsan :KK23::KK23:
bir de türkçesini bilmiyorum sloth diye bir hayvan var, eşimi ona benzetiyorum, işe bile gitmiyor yatıyor
Çok uyuşuk :KK35::KK33: Hiç bana göre değil

Sen öyle san
:KK60::KK60:
Şimdiki aklım olsa hayatta evlenmezdim, bi iş de yapmama rağmen

Kocamı boşasam mı naapsan :KK23::KK23:
bir de türkçesini bilmiyorum sloth diye bir hayvan var, eşimi ona benzetiyorum, işe bile gitmiyor yatıyor
Çok uyuşuk :KK35::KK33: Hiç bana göre değil

alllah iyiliğini vermesin deli yaaaaa :KK60::KK60:sloth temmellik demek değil mi kız

uzmanlar birde uykuda zayıflama diolar püfffffff onlara :63::63:

Uykudan enerji toplamazsan yediklerini yakarsın :KK66::KK66:
Uykuda zayıflanır mı ayol? İnsan normalde otururken de kalori yakar, uykuda da yakıyor işte onun gibi nefes alma sonucu oluşan metabolik faaliyetlerden dolayı

Uykudan enerji toplamazsan yediklerini yakarsın :KK66::KK66:
Uykuda zayıflanır mı ayol? İnsan normalde otururken de kalori yakar, uykuda da yakıyor işte onun gibi nefes alma sonucu oluşan metabolik faaliyetlerden dolayı

keşke uykuda zayıflama die bişi olsa 6 ay yatar uyurdum bi kalkardımm 36 bedenim ayol süper olurdu :KK52::KK52:

hadi bakalım nişanlanmaya ramak kalmış julia cık seninde nişan fotolarını bekliyoruz elbirliği ile...:78:
ya kızlar canım sıkkın azcık..biz tatil işini eylüle bıraktık..ama eylülde de kalan öğrenciler için tekrar sınav yapılabilirmiş..
:KK50:okuldaki tek fizik öğrt.benim..ne vardı bırakacak öğrencileri sanki..:KK37:
benim tatil muğlakta:KK43:
oysa ki kocamla tatil hayali kurup duruyorduk:KK69:

Son düzenleme:
hadi bakalım nişanlanmaya ramak kalmış julia cık seninde nişan fotolarını bekliyoruz elbirliği ile...:78:
ya kızlar canım sıkkın azcık..biz tatil işini eylüle bıraktık..ama eylülde de kalan öğrenciler için tekrar sınav yapılabilirmiş..
:KK50:okuldaki tek fizik öğrt.benim..ne vardı bırakacak öğrencileri sanki..:KK37:

:44::44: Kötü olmuş canım bu olay :KK53:

inş cnm yaaaaa spora başladım bugünnnn yürüyüş fln yapıorum ayrıca malum fittt olmak gerek şurda nişana ne kadı demi :KK52::KK52:

X