Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

çok güzel isimlerin canım

teşekkürler abla :))

korkmakla alakası yok tabikide canım ama ne bileyim düşündümde rahatsız oldum :KK17:

resimlerimizi genelde özel albüme ekliyoruz. Dışardan gelenler veya kulübe üye olup arkadaşımız olmayanlar göremiyor

burada her konu konuşuluyor ama erkeklerde büyük ihtimal takib ediyordur bence fotoğraf ve kimlik bilgilerini aığa çıkarmak çok sakıncalı

gizli saklı pek de birşey konuşmuyoruz ki, takip ederlerse etsinler
hatta resmimi de görsünler pek dert değil, sonuçta kimse buraya erotik çıplak poz eklemiyor ki :KK52: sokakta gördüğün halimiz yani

ya boşver takip etseler ne olacak onlardanmı korkacağız

:KK12::KK12: bence de

hoşbuldum cemre çiğ köfteyi ben sevmem ama sen dene belki seversin

sabah görümceme kahvaltı için krep yaptım çok iyi gelinim :KK52:

oyuncak ayın olmuş bir tane :KK70: ben de sabah eşimin odasında oyuncak peluş bir köpek buldum

hoşbuldum cemre çiğ köfteyi ben sevmem ama sen dene belki seversin

sabah görümceme kahvaltı için krep yaptım çok iyi gelinim :KK52:

oyuncak ayın olmuş bir tane :KK70: ben de sabah eşimin odasında oyuncak peluş bir köpek buldum

evet ayım oldu :KK52::KK52:
çocuk gibi yapıştım ''emre bana bunu al emre bana bunu al'' diyo ki cemre istanbula gidince alayım ne istersen burdan onu mu taşicaz? Yok yok ben bunu istiyorum diye aldırdım zorla :KK52::KK52:
Valla ne iyi gelinsin :KK23::KK23:

cadıyım_evet, kadın , 32 , İzmir
FBI İzmir
Sokakta ağlayıp bağırarak annesine aman vermeyen çocuğu görünce gözümde güneş gözlükleri anneye yaklaşıp cüzdanımdaki ehliyeti göstererek: "İyi günler hanımefendi, ben Federal Çocuk Masasından geliyorum. Yaramazlık yapan, söz dinlemeyen çocukları isteğiniz doğrultusunda değiştirebileceğinizi hatırlatmak isterim. Şikayetçiyseniz bunu alıp yerine daha uslu bir tane verebiliriz." dedim. kadın şapşallaştı. "Yok, ben memnunum oğlumdan." diyebildi o an sadece ama şimdi mahallede her gördüğünde yapışıp hayır duası ediyor. Oğlan mum olmuş.

cadıyım_evet, kadın , 32 , İzmir
FBI İzmir
Sokakta ağlayıp bağırarak annesine aman vermeyen çocuğu görünce gözümde güneş gözlükleri anneye yaklaşıp cüzdanımdaki ehliyeti göstererek: "İyi günler hanımefendi, ben Federal Çocuk Masasından geliyorum. Yaramazlık yapan, söz dinlemeyen çocukları isteğiniz doğrultusunda değiştirebileceğinizi hatırlatmak isterim. Şikayetçiyseniz bunu alıp yerine daha uslu bir tane verebiliriz." dedim. kadın şapşallaştı. "Yok, ben memnunum oğlumdan." diyebildi o an sadece ama şimdi mahallede her gördüğünde yapışıp hayır duası ediyor. Oğlan mum olmuş.

bu çok eski bir itiraftır. Bir dönem her gün okurdum çok eğlenceli şeyler çıkabiliyor; baya enteresan bilgiler de öğrenmiştim

Türkiyeye geliym, yicem :KK52:
içli köfteden başlicam ama :KK52:

sen hiç kokoreç de yememiştirsin o zaman kız :KK9:

$B-3758~1.JPG

X