Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

julimmm ama ben dusunup aldim sonucta demi yani :KK52: teyzesiiiiiii ben bildim ki zaten bebisim icin yedim onlari biliyodum sen payini kizima vereceniiiiiiiiii :KK53:

Geldim canim sizede verdim ama birer tane alcanis falza almayin he :KK57: gerisi kizimla benim :KK56:

burdakide fena degilmis he

uzulmeyin ya sorun degil biz yeriz :KK52: hahahahahah

Kızım senide annen aç karnına doğurmuş herhalde ne bulursan yiyon :KK60::KK60::KK60::KK60:

döveriz biz o ceyarı nafım :KK57:
Dövv dövv :KK59::KK59::KK59:

hemen ye zaten hepiciğini bebem var diyip götürüon heh beben doğsun daaa kocaman popolu gez de görim seni :KK57:

Kızım senide annen aç karnına doğurmuş herhalde ne bulursan yiyon :KK60::KK60::KK60::KK60:

Dövv dövv :KK59::KK59::KK59:

Kustum nen size, gozunuze mi batiyo yidiklerim :KK57:

Gorende cok yiyom sanir :KK53: ben ne cikolata ne yas pasta nede bunun gibi tatli seyler sevmemki :KK52:

mesela az once yas pasta yemedim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :86: hihihih

onceden manken gibiydim bi kerem :63: kizima hamis oldum kilo aldim kizim icin alirim hiiiiiiccccccccc onemli deeeeeeel ki :KK36:

Kustum nen size, gozunuze mi batiyo yidiklerim :KK57:

Gorende cok yiyom sanir :KK53: ben ne cikolata ne yas pasta nede bunun gibi tatli seyler sevmemki :KK52:

mesela az once yas pasta yemedim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :86: hihihih

onceden manken gibiydim bi kerem :63: kizima hamis oldum kilo aldim kizim icin alirim hiiiiiiccccccccc onemli deeeeeeel ki :KK36:

manken kalbimiz kulağa züpper geliooooo şekertom :KK16:

cansız sohbete bende katılayım dedim.bakalım nasıl mesajlaşılıyor burada çevrim sohbet yok sanırım

bizim sohbetlerimiz en canlı sohbetlere taş çıkarır cnm :KK34:

Selam . Hayırlı olsun kardeş. çikolatayı tarttım tam bi kilo gram:KK61:

Eklentiler

• $elit-madalyon-madlen-1kg.jpg
    $elit-madalyon-madlen-1kg.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 54
çelenk:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
YAZIYA TİKKAT

Eklentiler

• $2663.jpg
    $2663.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 65