Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

öp kuzum öp du hattaaa bende seni öpim :KK19: biliomusun ne oldu nafımm kalbimiz topiğime gelirken çikolata getşrmiş yolda hepsiniiii yemiş yaaaaaa :KK43::KK43:
Hemencikte soylemis, :KK57: ne gecti eline heeeeeeeeee :KK57: dun aksam kulaklarim çınlıyodu bundanmis meger :KK36:
Ohhh öp öp :KK19:

Hee anacım onun kızda çiko hastası yarı yarıya bölüşüp yemişlerdir çikoları :KK60::KK60::KK60:

Bizde avcumuzu yalayıp sürünelimde şişmesin memişler :KK60::KK60::KK60:

He kizimla yidik :KK39::emir_bebek::nazar:

yala yala sismesin memisler :KK60:

nafffffffffff nafffffffffffffff bana diyonda kendin elin bos gelmisin naberrrrrrrrr :KK52: juliiiiiii gordunmu kis eli bos gelmis ne ayip :KK52: ben genede dusundum aldim ama yedim :KK53:

Hemencikte soylemis, :KK57: ne gecti eline heeeeeeeeee :KK57: dun aksam kulaklarim çınlıyodu bundanmis meger :KK36:

He kizimla yidik :KK39::emir_bebek::nazar:

yala yala sismesin memisler :KK60:

nafffffffffff nafffffffffffffff bana diyonda kendin elin bos gelmisin naberrrrrrrrr :KK52: juliiiiiii gordunmu kis eli bos gelmis ne ayip :KK52: ben genede dusundum aldim ama yedim :KK53:

:KK60::KK60::KK60:

Ya ben aldım aslında da getirmedim sen şimdi topiktesindir belkim yersin felan diye :KK60::KK60::KK60::KK60:

juliye el altından vircem çikiletamı :KK53::KK53::KK53:

Ya ben aldım aslında da getirmedim sen şimdi topiktesindir belkim yersin felan diye :KK60::KK60::KK60::KK60:

Kandirikciiiiiiiiiiiiiiiii :63:

ben biliyomki sen kizimla beni sefiyon biz yersek kizmazsin ki :emir_bebek::KK69:

juli virdimi nen sana cikolata :26:

ben biliyomki sen kizimla beni sefiyon biz yersek kizmazsin ki :emir_bebek::KK69:

bu naf var ya bu nafff hem çikiletamı vermedi hem de seni kandırıo çikileta vircem dieeee :63: hiç biriniz dopik hedayesi virmediniz baaaa :KK57:

virmedin be nirdeee :88:

söledim tabikisi de benim payımı da yedinnnnn :63: ben hakkımı minik bebişine vercektimmmm :88:

İvit seviyom bizim topikte çikeleta kaplı çilek var hadi koş gel :KK69:

bu naf var ya bu nafff hem çikiletamı vermedi hem de seni kandırıo çikileta vircem dieeee :63: hiç biriniz dopik hedayesi virmediniz baaaa :KK57:

söledim tabikisi de benim payımı da yedinnnnn :63: ben hakkımı minik bebişine vercektimmmm :88:

:KK60::KK60::KK60::KK60: dopik hediyesi vermedim mi :26: hatırlayamadım :76:

Bak sana da browni getirdim :KK56:

brownie8.jpg

cafe fernando ' nun mikemmel brownisi :KK56::KK56::KK56::KK56:

pis canım çekti he :KK37:

brownie8.jpg

sanırsam ben öldüm ve cennetteym :KK69: çünkülümmm başka türlü bnm bu şartlarda bu pastayı yemem imkansız yaaaa :KK14::KK14:

slm kızlarrrr nerde bnm akidaşlarım neden uğramadınız dopişime :63:

heyyyyy naffffffffffffffffff nerdesin be :84::84:

gör beniiiiiii :KK3: duyyyy beniiiiiii :KK36:

gel gel gel güzelim gel heçççç acımıcakkkk :KK23::KK24:

Aman ye bi dilim nolcek o kadar getirdik yane :63: :63:

herhalde bi çatal aldım beeeee çok lezettli idiiiiii sanırım dayanamıcam veee hepsini mideye indircemmm indire indire hüsmen ağa gibin olcemmmm sanırsam :84::84:

Geldimmm geldimmmm :KK53::KK53:

hoşgeldinnnn nen naber :KK68:

julimmm ama ben dusunup aldim sonucta demi yani :KK52: teyzesiiiiiii ben bildim ki zaten bebisim icin yedim onlari biliyodum sen payini kizima vereceniiiiiiiiii :KK53:

brownie8.jpg

Geldim canim sizede verdim ama birer tane alcanis falza almayin he :KK57: gerisi kizimla benim :KK56:

burdakide fena degilmis he
recimdeim kızım bilmion mu :84::KK50:

uzulmeyin ya sorun degil biz yeriz :KK52: hahahahahah

Son düzenleme:

julimmm ama ben dusunup aldim sonucta demi yani :KK52: teyzesiiiiiii ben bildim ki zaten bebisim icin yedim onlari biliyodum sen payini kizima vereceniiiiiiiiii :KK53:

Geldim canim sizede verdim ama birer tane alcanis falza almayin he :KK57: gerisi kizimla benim :KK56:

burdakide fena degilmis he

uzulmeyin ya sorun degil biz yeriz :KK52: hahahahahah

hemen ye zaten hepiciğini bebem var diyip götürüon heh beben doğsun daaa kocaman popolu gez de görim seni :KK57:

X