Hemencikte soylemis,öp kuzum öp du hattaaa bende seni öpimbiliomusun ne oldu nafımm kalbimiz topiğime gelirken çikolata getşrmiş yolda hepsiniiii yemiş yaaaaaa
Ohhh öp öp
Hee anacım onun kızda çiko hastası yarı yarıya bölüşüp yemişlerdir çikoları
Bizde avcumuzu yalayıp sürünelimde şişmesin memişler
Hemencikte soylemis,ne gecti eline heeeeeeeeee dun aksam kulaklarim çınlıyodu bundanmis meger
He kizimla yidik
yala yala sismesin memisler
nafffffffffff nafffffffffffffff bana diyonda kendin elin bos gelmisin naberrrrrrrrrjuliiiiiii gordunmu kis eli bos gelmis ne ayip ben genede dusundum aldim ama yedim
eşim istemediği için şimdilik sadece hayal :))
böyle olmak istyrm, ama eşim erken diyor
ay saat neredeyse altı bucuk olmuş, kahvaltıyla duruyorum
gidip yemek falan yiyeyim kızlar, iyi akşamlar
Ya ben aldım aslında da getirmedim sen şimdi topiktesindir belkim yersin felan diye
juliye el altından vircem çikiletamı
bu naf var ya bu nafff hem çikiletamı vermedi hem de seni kandırıo çikileta vircem dieeee
Kandirikciiiiiiiiiiiiiiiii
ben biliyomki sen kizimla beni sefiyon biz yersek kizmazsin ki
juli virdimi nen sana cikolata :26:
Ya ben aldım aslında da getirmedim sen şimdi topiktesindir belkim yersin felan diye
juliye el altından vircem çikiletamı
söledim tabikisi de benim payımı da yedinnnnnvirmedin be nirdeee :88:
Hemencikte soylemis,ne gecti eline heeeeeeeeee dun aksam kulaklarim çınlıyodu bundanmis meger
nafffffffffff nafffffffffffffff bana diyonda kendin elin bos gelmisin naberrrrrrrrrjuliiiiiii gordunmu kis eli bos gelmis ne ayip ben genede dusundum aldim ama yedim
Kandirikciiiiiiiiiiiiiiiii
ben biliyomki sen kizimla beni sefiyon biz yersek kizmazsin ki
juli virdimi nen sana cikolata :26:
bu naf var ya bu nafff hem çikiletamı vermedi hem de seni kandırıo çikileta vircem dieeeehiç biriniz dopik hedayesi virmediniz baaaa
söledim tabikisi de benim payımı da yedinnnnnben hakkımı minik bebişine vercektimmmm :88:
İvit seviyom bizim topikte çikeleta kaplı çilek var hadi koş gel
dopik hediyesi vermedim mi :26: hatırlayamadım :76:
Bak sana da browni getirdim
cafe fernando ' nun mikemmel brownisi
pis canım çekti he
sanırsam ben öldüm ve cennetteymçünkülümmm başka türlü bnm bu şartlarda bu pastayı yemem imkansız yaaaa
recimdeim kızım bilmion mu :84:
heyyyyy naffffffffffffffffff nerdesin be :84::84:
gör beniiiiiiiduyyyy beniiiiiii
gel gel gel güzelim gel heçççç acımıcakkkk
Aman ye bi dilim nolcek o kadar getirdik yane
herhalde bi çatal aldım beeeee çok lezettli idiiiiii sanırım dayanamıcam veee hepsini mideye indircemmm indire indire hüsmen ağa gibin olcemmmm sanırsam :84::84:
Geldimmm geldimmmm
hoşgeldinnnn nen naber
iyiyim canım işe güce daldım senden nbr
aynen bende cnm bi iş bi kk öle dolanıorum
julimmm ama ben dusunup aldim sonucta demi yanibu naf var ya bu nafff hem çikiletamı vermedi hem de seni kandırıo çikileta vircem dieeeehiç biriniz dopik hedayesi virmediniz baaaa
söledim tabikisi de benim payımı da yedinnnnnben hakkımı minik bebişine vercektimmmm :88:
Geldim canim sizede verdim ama birer tane alcanis falza almayin heİvit seviyom bizim topikte çikeleta kaplı çilek var hadi koş gel
dopik hediyesi vermedim mi :26: hatırlayamadım :76:
Bak sana da browni getirdim
cafe fernando ' nun mikemmel brownisi
pis canım çekti he
recimdeim kızım bilmion mu :84:
julimmm ama ben dusunup aldim sonucta demi yaniteyzesiiiiiii ben bildim ki zaten bebisim icin yedim onlari biliyodum sen payini kizima vereceniiiiiiiiii
Geldim canim sizede verdim ama birer tane alcanis falza almayin hegerisi kizimla benim
burdakide fena degilmis he
uzulmeyin ya sorun degil biz yerizhahahahahah