Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

öp kuzum öp du hattaaa bende seni öpim biliomusun ne oldu nafımm kalbimiz topiğime gelirken çikolata getşrmiş yolda hepsiniiii yemiş yaaaaaa
Hemencikte soylemis, ne gecti eline heeeeeeeeee dun aksam kulaklarim çınlıyodu bundanmis meger
Ohhh öp öp

Hee anacım onun kızda çiko hastası yarı yarıya bölüşüp yemişlerdir çikoları

Bizde avcumuzu yalayıp sürünelimde şişmesin memişler

He kizimla yidik

yala yala sismesin memisler

nafffffffffff nafffffffffffffff bana diyonda kendin elin bos gelmisin naberrrrrrrrr juliiiiiii gordunmu kis eli bos gelmis ne ayip ben genede dusundum aldim ama yedim

Ya ben aldım aslında da getirmedim sen şimdi topiktesindir belkim yersin felan diye

juliye el altından vircem çikiletamı

Ya ben aldım aslında da getirmedim sen şimdi topiktesindir belkim yersin felan diye

Kandirikciiiiiiiiiiiiiiiii

ben biliyomki sen kizimla beni sefiyon biz yersek kizmazsin ki

juli virdimi nen sana cikolata :26:

bu naf var ya bu nafff hem çikiletamı vermedi hem de seni kandırıo çikileta vircem dieeee hiç biriniz dopik hedayesi virmediniz baaaa

söledim tabikisi de benim payımı da yedinnnnn ben hakkımı minik bebişine vercektimmmm :88:

İvit seviyom bizim topikte çikeleta kaplı çilek var hadi koş gel

dopik hediyesi vermedim mi :26: hatırlayamadım :76:

Bak sana da browni getirdim

cafe fernando ' nun mikemmel brownisi

pis canım çekti he

sanırsam ben öldüm ve cennetteym çünkülümmm başka türlü bnm bu şartlarda bu pastayı yemem imkansız yaaaa

slm kızlarrrr nerde bnm akidaşlarım neden uğramadınız dopişime

heyyyyy naffffffffffffffffff nerdesin be :84::84:

gör beniiiiiii duyyyy beniiiiiii

gel gel gel güzelim gel heçççç acımıcakkkk

hoşgeldinnnn nen naber

julimmm ama ben dusunup aldim sonucta demi yani teyzesiiiiiii ben bildim ki zaten bebisim icin yedim onlari biliyodum sen payini kizima vereceniiiiiiiiii
Geldim canim sizede verdim ama birer tane alcanis falza almayin he gerisi kizimla benim

burdakide fena degilmis he
recimdeim kızım bilmion mu :84:

uzulmeyin ya sorun degil biz yeriz hahahahahah

Son düzenleme:

hemen ye zaten hepiciğini bebem var diyip götürüon heh beben doğsun daaa kocaman popolu gez de görim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…