Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

görümcen gelmedi mi??
Ya ben yarım kavun yedim içine dondurma doldurup yemeğin üstüne yedim bide bunu

ben bugün de kayınvalidemlerde kalıyorum görümce bize gelmedi biz ona geldik

iyiyim sağol.............
neden ordasın.....evlilik nedeniylemi...........:78:

yok burda eşimin bi yakının düğünü vardı da, o bahane oldu geldik 2 haftalığına

ben bugün de kayınvalidemlerde kalıyorum görümce bize gelmedi biz ona geldik

ben rahat edemem yaa, burda da delirdim şimdi mecburen kalıyoruz ama

yok burda eşimin bi yakının düğünü vardı da, o bahane oldu geldik 2 haftalığına

ben rahat edemem yaa, burda da delirdim şimdi mecburen kalıyoruz ama

benim evim çok minik bir kişi yatılı gelse ev iptal oluyor. Aslında ben de yatağımı çok özledim.

benim evim çok minik bir kişi yatılı gelse ev iptal oluyor. Aslında ben de yatağımı çok özledim.

ne kadar ki ev
ay ben de öyle ev istiyorum
derdi yok tasası yok
ben kendi evimde çok korkuyorum da bi ucundan eve katil, sapık, hırsız girse ben duymaz uyurum

kuş almak istiyorum turuncu gagalı olan kuş ne kuşu :))

Eklentiler

• $resim97807-1.GIF
    71,2 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
cemre hayatım gittin gerimi geldin ikizim hoşgeldin canım malatya benim memleket kaysı bu sene çok yokmuş öylemi canım

ne kadar ki ev
ay ben de öyle ev istiyorum
derdi yok tasası yok
ben kendi evimde çok korkuyorum da bi ucundan eve katil, sapık, hırsız girse ben duymaz uyurum

65 m2 lik bir evim var 2+1. Bir ara resimlerini eklemiştim evimin profilime. Eve geçince yine eklerim. Evimi çok seviyorum minik ama işini tutması çok kolay.

ikiz eşiin bir öğrencisi malatyalı. Malatyadan minik bir şişede kayısı yağı getirmiş. Ne işe yarar o yağ biliyor musun?

cemre hayatım gittin gerimi geldin ikizim hoşgeldin canım malatya benim memleket kaysı bu sene çok yokmuş öylemi canım

öylemi ablacım....:89:.bak bunu bilmiyordum..buralımısın....:26:
evet pek yok ,olanlarda buara yağmur çok biraz zorlanılıyor.....

evet aynen
kaynanam toplanırsanız size süper şeyler anlatcam dedi gittim :86::86: gençlik fotoğraflarını gösterdi bu evdeymiş albümler, kaynpdrle nasıl tanıştıklarını falan anlattı
KK'ya koştum sonra yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…