Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Kayısı Yağının Faydaları

Kayısı meyvesinin ve çekirdeğinin yağı birçok problem için çare oldu.Kayısı yiyerek içerden bir etkileşim sağlarken,çekirdeğinin yağı ile de dışardan teninizi iyileştirmeye ve canlandırmaya yardımcı olacaktır.Bu doğal bakım meyvesi tüm ciltler için bir mucize kaynağı…

Tüm yaşlara uygun olan kayısı yağını daha çok orta yaş grubundaki bayanlar tercih ediyor.Kırışıklıklara iyi gelen bu yağ derinin yumuşamasını ve kırışık bölgelerin daha hafif görünmesini sağlıyor.Ciddi bir hücre yenileme özelliğine sahip olması cildin canlılığını kazanmasına yardımcı oluyor.Akneli ciltlerde de rahatlıkla kullanılan yağ,A vitamini içerdiğinden aknelerin temizlenmesine ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

İçerisinde bulunan magnezyum,kalsiyum,karotin ve betakarotan yaşlanmayla ortaya çıkan kırışıklıkları azaltıyor.Cildin doğal güzelliğini ortaya çıkarmak için,yağlı ciltlerde haftada 1 kez uygulayın.Kuru ciltlerde ise günde 1 defa olmak kaydıyla cilde iyice yedirerek uygulanması gerekiyor.Fakat günlük kullanımda abartılmaması gerekiyor.Parmağın ucuyla yağa bandırıp tamponlar halinde yüze uygulayıp sora yedirilmesi gerekiyor.

Kayısı yağı almaya karar verdiğinizde soğuk pres üretim tekniği kullanılarak üretilmesine dikkat edin.Çünkü kayısı yağı hiç bir sıcak işlem görmeden yüksek basınç altında ezilerek yağı çıkarıldığı için içerisindeki önemli vitaminleri kaybetmiyor.

Dikkat etmeniz gereken bir diğer husus ise kesinlikle kayısı yağını sürdükten sonra güneşe çıkmamanız.Akşamları yatmadan önce temizlediğiniz cildinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
alıntıdır......

malatyalıyım..tatil için geldik....:KK55:

hmm anladım :))

65 m2 lik bir evim var 2+1. Bir ara resimlerini eklemiştim evimin profilime. Eve geçince yine eklerim. Evimi çok seviyorum minik ama işini tutması çok kolay.

:KK17::KK17: ay ne güzel
ben evde kocamı kaybediyorum bazen :KK52:
telefonu elimden bir yere bırakıyorum sonra bulamıyorum :18:

ikiz eşiin bir öğrencisi malatyalı. Malatyadan minik bir şişede kayısı yağı getirmiş. Ne işe yarar o yağ biliyor musun?

çeyiz topiğinden cute vardı hatrlarmısın bilmem :) düğün yaklaşınca yüzüne kayısı yağı sürmeye başlamıştı :KK52::KK52:

öylemi ablacım....:89:.bak bunu bilmiyordum..buralımısın....:26:
evet pek yok ,olanlarda buara yağmur çok biraz zorlanılıyor.....

güzel mi orası ben de gelim mi :))

cemre ben de sürsem mi acaba dye düşündüm ama korktum cildime pek bir şey kullanamıyorum illa yüklü bir para bayılmam gerekiyor sürmem için :KK52:

bir de güneşte esmerleştirdiğini duyunca attım bir köşeye. :KK19: esmerliği pek sevmiyorum. :KK19:

cemre ben de sürsem mi acaba dye düşündüm ama korktum cildime pek bir şey kullanamıyorum illa yüklü bir para bayılmam gerekiyor sürmem için :KK52:

bir de güneşte esmerleştirdiğini duyunca attım bir köşeye. :KK19: esmerliği pek sevmiyorum. :KK19:

ben de sevmiyorum esmerliği ama baya bronz oldum :))
yüzüme ben de bir şey sürmem bu arada, ingilteredeyken doktor söylemişti, nemlendirici bile sürme küçük yaştan itibaren
sonra bişeye ihtiyacın olmaz diye, ve öyle de oldu
siyah nokta sivilce yağlanma hiç bir şey yok

içli köfte muhteşem bir şeydir. Azmedip ben de yapmayı öğrenecem.

çok zordur kız nasıl yapcan
ben daha tost ve puding aşamasındayım

Türk yemeklerinden bi lahmacun biliyorum herhalde, doğru düzgün bir kebap, çig köfte falan hiç yemedim
ama içli köfte çok sempatik duruyor :KK52:

canım sen istanbulda yaşamıyormusun........
neden yemedin bunları.........çok şey kaçırmışsın........:KK56:

canım sen istanbulda yaşamıyormusun........
neden yemedin bunları.........çok şey kaçırmışsın........:KK56:

türkiyeye sonradan geldim ben
bir de annem bulgar babam rus :KK52: pek bilmeyiz bunları :KK50::KK50:
zuzu44 var belki tanırsın :) biz hep içli köfte yeriz hergün bulunur bizde demişti de şok olmuştum:KK52:

türkiyeye sonradan geldim ben
bir de annem bulgar babam rus :KK52: pek bilmeyiz bunları :KK50::KK50:
zuzu44 var belki tanırsın :) biz hep içli köfte yeriz hergün bulunur bizde demişti de şok olmuştum:KK52:

hım anladım...
yok tanımıyorum.......
yok canım bizim için özel bir yemektir hergün değil ama sık sık...özellikle misafire mutlaka yapılır...........

ben de sevmiyorum esmerliği ama baya bronz oldum :))
yüzüme ben de bir şey sürmem bu arada, ingilteredeyken doktor söylemişti, nemlendirici bile sürme küçük yaştan itibaren
sonra bişeye ihtiyacın olmaz diye, ve öyle de oldu
siyah nokta sivilce yağlanma hiç bir şey yok

çok zordur kız nasıl yapcan
ben daha tost ve puding aşamasındayım

siyah nokta olayı bende var ama havuz sauna deniz iyi geliyor. Fazla takmıyorum ama düzgün bir yer bulup temizletsem fena olmaz.

içli köfteyi öğrenecem. Yapanların benden ne fazlası var istesem ben de yaparım. Geçen hünkar beğendi denedim süper oldu :KK52:

siyah nokta olayı bende var ama havuz sauna deniz iyi geliyor. Fazla takmıyorum ama düzgün bir yer bulup temizletsem fena olmaz.

içli köfteyi öğrenecem. Yapanların benden ne fazlası var istesem ben de yaparım. Geçen hünkar beğendi denedim süper oldu :KK52:

senden bi fazlası yoktur belki evet ama benden çok fazlaları var bu kesin :KK52:

X