kezban aşağı kezban yukarı arada pakize oluyoruzTürk kızlarını basit görüyorlar merak ediyorum kendi sevgilileri özel imalat falan mı. biz nasıl odun, öküz diyorsak onlarda öyle. kkdan önce sıkı bir ekşiciydim burayı keşfedince artık girmiyorum bile:d eskiden daha kaliteliydi. inciye katlanmak mümkün değil 5 dakikada çıkmıştım çok ağır ya erkekliğin son noktası orasıdır
hımmm aman ya
inan hiç okmamıştım bu konuyla alakalı bişey
kime ne ya bizden boşver
kazen canlarına okumuştur
kazen kimliğini deşifre etti veee yerini bildirmişş
kezban aşağı kezban yukarı arada pakize oluyoruzTürk kızlarını basit görüyorlar merak ediyorum kendi sevgilileri özel imalat falan mı. biz nasıl odun, öküz diyorsak onlarda öyle. kkdan önce sıkı bir ekşiciydim burayı keşfedince artık girmiyorum bile:d eskiden daha kaliteliydi. inciye katlanmak mümkün değil 5 dakikada çıkmıştım çok ağır ya erkekliğin son noktası orasıdır
sen deyince baktım biraz şimdi canım
nne biçim insan bunlar ya
kendi eşleri kardeşleride üyedir bunların kk ya kesin varya
ya kız üyelere nasıl yazıyor abaza çoğu. Bir sürü tanıdığım ekşici yazar var asosyal çoğu işi gücü olamayan da çok öyle kendi çaplarında takılıyorlar. kaliteli insanlarda yok mu var ama azınlıkta
bu sadece bi genelleme olacak ama bi ekşi yazarı sınıf arkım vardı
yavşak mı yavşak bi cocuk, 3 lafından biri ekşi de ekşi
kantindeyiz bigün aşırı kalabalık
çay alıcaktım, ben alayım sana da dedi
sınıftan 5 6 kişi bi masada oturuyordu ben gectim yanlarına oturdum çocuk geldi elinde tepsi ve iki çay
buraya kadar hersey normal tabi :)
dediki sağdakini alma soldakini al, sağdaki benim, sütlü çay o, ingiltereye gittiğimden beri sütsüz çay içemiyorum yaa ingilizler şöyle böyle
bi övgüler bi övgüler :) türkiyeye artık tahammülü yokmus falan
oturdu anlatıyo naaptn dedim nereye gittin
gittiği yer londranın en leş yeri, 3 haftalık bi dil okuluna gitmiş
ben de 12 yıl londrada yaşadım dedim çocuk bu kadar coştuktan sonra
özellikle baştan söylemedim
çocuk bi daha benimle hiç konuşmadı mezun olana kadar
nedense bu yüzden tüm ekşiciler gözümde onun gibi canlanıyor
tabi güzel normal elit insan da vardır da, işte ne yapayım
ya kız üyelere nasıl yazıyor abaza çoğu. Bir sürü tanıdığım ekşici yazar var asosyal çoğu işi gücü olamayan da çok öyle kendi çaplarında takılıyorlar. kaliteli insanlarda yok mu var ama azınlıkta
Ekşicilere yazar deme yazarlara ayıp olur.
heh doğum günü kızıda geldi
sen burdamıydın o akşam incililerin bnm topiği bastığı akşam
Heeyyyttt dağıtırım burayı sevgilimin aldığı topuklu botlarla
Ucundan kıstırmıştım