Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

şimdi bi at ve ben var
bi de iki prenses resmi var. onlardan büyük olanı melisa küçük olanı ece (abimin kızı)
10u bitti 11 yaşında sayılabilir ama kocaman

çok güzel olacak canım ergenliğe giriyordur bu sıralar zor geçiyor çocukların bu süreci aranız nsıl sizinle mi kalıyor?

çok güzel olacak canım ergenliğe giriyordur bu sıralar zor geçiyor çocukların bu süreci aranız nsıl sizinle mi kalıyor?

biraz krizlerimiz var tabi :)) ama idare ediyoruz
biraz fazla alıngan malesef ve çok kırılgan bi kız
bizimle kalıyor aramız iyi ama bi sorunumuz yok
prensesim benim, çok seviyorum onu kendi kızım gibi

biraz krizlerimiz var tabi :)) ama idare ediyoruz
biraz fazla alıngan malesef ve çok kırılgan bi kız
bizimle kalıyor aramız iyi ama bi sorunumuz yok
prensesim benim, çok seviyorum onu kendi kızım gibi

siz kardeş gibi duruyorsunuz:) canım çocukların bu dönemde içine bir şey giriyor 7.sınıfın ikinci döneminden sonra

çok hassastır şimdi o ya cadı olacağına hassas olsun alıngan olsun daha iyi

ay ay siteyi çözene kadar baya bir süre geçecek heralde. aylardır hatta yıllardır her konuda bu siteyi takip ettim özellikle, saç makyaj konusunda sonra baktım neler neler var, önümde de bir ay evde oturacağım bir süreç vardı dedim bakıyım şu kızlar neler yapıyor :) :)

Bu arada baya bi kilo aldım zayıflama yöntemlerine bakıyodum, baktım kızlar çok sevimli yardımlaşıyor ben de katılayım dedim :):)

o zaaman armıza hoşgeldin cnmmm ma bzima dımız kezban hepimiz kezbanız ekşililer bize öle dio

Yanakları yumuk yumuk tabeee

getirim bi gün mıncıkla
ama çiroz gibi pff
biraz etli butlu olaydı iyiydi
biz yiyoruz kiloları eşim alıyor

siz kardeş gibi duruyorsunuz:) canım çocukların bu dönemde içine bir şey giriyor 7.sınıfın ikinci döneminden sonra

çok hassastır şimdi o ya cadı olacağına hassas olsun alıngan olsun daha iyi

hep ağlıyor malesef ben de oturup ağlıyorum o ağladıkça :26::26:
ara sıra bana uyuz oluyo :) hırçınlaşıyor
teyzeleri çok dolduruyo farkındayım, üvey anne o kötü o falan diye
çocuk da kim ne dese inanır etkilenir ne yapsın
gecen gün geldi ısırdı beni

şu dolduran akrabalar uyuz oluyorum sanki onlar yaşıyor doldurunca eline ne geçiyorsa.

daha çocuk napsın ya :) büyüdükçe daha sakinleşir

valla onlar ne diyor ben bilmiyorum da illa ki hem güzel insanlar vardır burda hem de garip insanlar, o kezban dedikleri umarım güzel arkadaşlıklar kurarım :)

o zaaman armıza hoşgeldin cnmmm ma bzima dımız kezban hepimiz kezbanız ekşililer bize öle dio

berkcanla pelinsu olacağıma kezban olayım daha iyi
ekşi yazarı 10a yakın arkadaşım var kıronun önde gideniler yani... açlıktan nefesleri kokar, gece barda bir bira içtim diye hepsi kendini bişey sanır falan filan. ömründe bi kere yurtdışına gitmiştir aman da entel oldum görgülüyüm yüksek avrupa kültürü bla bla diye öterler sonra da gelir türkiyeyi ve türk insanını özellikle türk kadınını begenmezler.

valla onlar ne diyor ben bilmiyorum da illa ki hem güzel insanlar vardır burda hem de garip insanlar, o kezban dedikleri umarım güzel arkadaşlıklar kurarım :)

aramıza hoşgeldin cnmmmm yaş kaçtı bu arada

şu dolduran akrabalar uyuz oluyorum sanki onlar yaşıyor doldurunca eline ne geçiyorsa.

daha çocuk napsın ya :) büyüdükçe daha sakinleşir

teyzeleri çok istedi almayı da, yani bu çocugun babası varken neden çocuk teyzesiyle kalsın ki di mi?
sakin zaten genelde ama ara sıra bana atarlanıyor
hele babasının yanında tam bi kedi yavrusu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…