Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bende sinirden orta yerimden çatlıyom hergün 10 defa arıyan adam beni kaç gündür aramıyo geç gelceğini bile haber vermiyoo...
o kadar sık arardıki gün içinde beni delirtmeye çalışıyo buda juliii

görüomusun demek sadece bnmki uyuz değil allam yaaaaa

sakinnnnnnnn relaxxxxxx derdi olmayan yokki juliiiiiiim

yok beee bu konuda yeme antonyonun hakkını benimkide arada tam odundur hatta kalas

antonyoya hak verdin ilk kez

ben takmıyorum öyle şeyleri ben aramadım benimkide aramadı kendi ailesini hiç gelemem gereksiz samimiyete .....

hak etse arardım ama hak etmiooo

dün antonyo ile kavitasyona gittik yaa karı koca arkadasımız bizim gittiğimiz yer antonyo ile arkadasın kocası salonda oturuoduuu bizde kavitasyon odasında idik arkadaslaa kauınvalidesi nişanlıken ne demiş biliomusun sen bizimbankamızı ldın elimizden seni sevmemeizi bekleme haa bideee arkadasımın bebeği öldü karnında kaynanatör demiş ki naptında öldürdün bebeği

aaaaaaaaaaaaaa evet ben antonyoya hak vermişimmm hak yemem şimdi juli
antonyonun hakkı antonyoya

oda ne kaynanaymış arkadaş düşman başına vermesin allah

aaaaaaaaaaaaaa evet ben antonyoya hak vermişimmm hak yemem şimdi juli
antonyonun hakkı antonyoya

oda ne kaynanaymış arkadaş düşman başına vermesin allah

aman be tmm antonyonun hakkı antonyonun olsun beni üzmekten vzgeççsin de

anlattıkça ağladı kız valllaaaa sinirden 4 cm inceldim dün ben antonyodan çok inceldim çok morali bozuldu antonyonun

aman be tmm antonyonun hakkı antonyonun olsun beni üzmekten vzgeççsin de

anlattıkça ağladı kız valllaaaa sinirden 4 cm inceldim dün ben antonyodan çok inceldim çok morali bozuldu antonyonun

julii aynı merkese gitmeye devammmmm kadına söyle herşeyi tüm inceliğiyle detayıyla anlatsın bidahaki sefere 10cm incelmezsen nickimi değiştircem

iyiki geldinnnnn bu gece bu arada vatarındakiler senin cocukların demiiii ikiside öle tatlı ki iyiki yanımda dğiller ısırırdım

gelmesem dayanamzdım kuzummm
benim bi tane çocuğum var kızımmmm yakışıklı benim oğlan diğeride oğlumun ilk aşkı

julii aynı merkese gitmeye devammmmm kadına söyle herşeyi tüm inceliğiyle detayıyla anlatsın bidahaki sefere 10cm incelmezsen nickimi değiştircem

rejime ve spora başladım zaten kavistasyonun haricinde

antonyo beni bu kızı benzetio :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…