Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Senin solediklerini o kadar iyi anlıyorum ki ama o kadar çok seviyorum ki onu vazgeçemiyorum belki vazgeçsem yada vazgeçer gibi yapsam dahaaa güzel olck hersey ama ben onu çok şeviyorum

bak sende diyosun elinden geleni fazlasıyla yapmışın sen
bırak birazda o yapsın bu ne biçim bi üsluptur böyle

Senin solediklerini o kadar iyi anlıyorum ki ama o kadar çok seviyorum ki onu vazgeçemiyorum belki vazgeçsem yada vazgeçer gibi yapsam dahaaa güzel olck hersey ama ben onu çok şeviyorum

senin yaptığına bile bile lades yapmak denir ama

Juli Kendine yazık ediyorsun tek diyebileceğim şey yok..Sen resmen kölelik yapıyorsun bana aşktan sevgiden bahsetme...Kadir kıymet bilmeyen seni gram haketmeyen bir insan o... üzgünüm benim gözümde öyle...aksinede inandıramazsın nedenini geçmiş sayfaları okurken bulursun zaten...Yaşadıkların mutluluk değil

Ben onun dediklerini yapınca sorun yok ama düşünemedim bı an kizacagini ona iste

OLdu canım her istediğini yap sen ona göre şekillen o aynı kalsın..Yok öyle bir dünya...kölelik bu...Kızım sen kendini ne kadar küçümsüyorsun yaBu kaçıncı şansNeyse harbiden karışmıyorum ben kendini üzende güldürende sensin...

Ben onun dediklerini yapınca sorun yok ama düşünemedim bı an kizacagini ona iste

yaa sürekli onun isteğine göremi hareket etcen sennn
insan böyle nereye kadar mutlu olur kuzum senin kendi doğruların yokmu yada antonyo kızacak diye olmıcakmı...
o ne derse omu.....
yaşadıkların yabancı olduğum halde bana bile ağır geliyo....

Bisiyi diyemiyorum gören gözlerim onun yanında kor cunku

Suan çok üzgünüm zaten

Bı sigara yakım ben

ne desem boş biliyorum...
sen yinede kendini heba etmeye devam edeceksin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…