2 GÜN GÜLÜYORsun 5 gün ağlıyorsun bumu uslupSaygı nerde sevgi nerde Bizde kavga ederiz tartışırız çok büyük kavgalarımızda olur..aMA BİLİRİZKİ AYRILIK KELİMESİ GEÇTİĞİ AN BİZİM İLİŞKİMİZ BİTER ESPRİSİ BİLE DÖNMEZ DÖNMEMELİ...
Antonyo onu sevdiğimi o kadar iyi biliyor ki onaya olamayacağımida hic sevmeyen insan 1 saat bile katlanamaz o saadece ona olan zaafımla egosunu tatmin ediyor fakat mutluyken ben zaten güzel davranıyorum dün arkadaşlarla oturuyoru esli diyor ki bı mdin bır erkeğe yaklaşmasını bilecek sınır oldum daha ne yapcam ben onun için
bak sende diyosun elinden geleni fazlasıyla yapmışın sen
bırak birazda o yapsın bu ne biçim bi üsluptur böyle
Senin solediklerini o kadar iyi anlıyorum ki ama o kadar çok seviyorum ki onu vazgeçemiyorum belki vazgeçsem yada vazgeçer gibi yapsam dahaaa güzel olck hersey ama ben onu çok şeviyorum
Ayrılık çözüm mü olcak gene çok üzülsem belki de daha çok üzülcemm
senin yaptığına bile bile lades yapmak denir ama
Senin solediklerini o kadar iyi anlıyorum ki ama o kadar çok seviyorum ki onu vazgeçemiyorum belki vazgeçsem yada vazgeçer gibi yapsam dahaaa güzel olck hersey ama ben onu çok şeviyorum
böyle sürekli üzülmektense en azından bi süre sonraüzüntün hafifler ve zamanla körelir canım yaaaaa
Ben onun dediklerini yapınca sorun yok ama düşünemedim bı an kizacagini ona iste
Ben onun dediklerini yapınca sorun yok ama düşünemedim bı an kizacagini ona iste
Juli Kendine yazık ediyorsun tek diyebileceğim şey yok..Sen resmen kölelik yapıyorsun bana aşktan sevgiden bahsetme...Kadir kıymet bilmeyen seni gram haketmeyen bir insan o... üzgünüm benim gözümde öyle...aksinede inandıramazsın nedenini geçmiş sayfaları okurken bulursun zaten...Yaşadıkların mutluluk değil
Bisiyi diyemiyorum gören gözlerim onun yanında kor cunku
yaa sürekli onun isteğine göremi hareket etcen sennn
insan böyle nereye kadar mutlu olur kuzum senin kendi doğruların yokmu yada antonyo kızacak diye olmıcakmı...
o ne derse omu.....
yaşadıkların yabancı olduğum halde bana bile ağır geliyo....
ahhh ben senin yanında bi olsammmm saçını başını yolardım kızımmmmm
Suan çok kötüyün tansiyonum düştü sanırım
ne desem boş biliyorum...
sen yinede kendini heba etmeye devam edeceksin :26: