Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

başla askerin gelince şaşırsın birazzz

bnm hatuna ne olmuş böle desin

ntonyo benden daha çok incelirseee çok bozulurum ama haaa şaka bir yanaa
Aynen yaza bikinilerimi giymek istiyorum artık rahat rahat gezinim sahildeBenimki askerde zayıflıor ben şişko kalırsa terkeder beni

eminmisin güvendiğine cnmm :26::26:

ona güveniyorum ama o kadar ilginç olaylar oluyor ki insanlara ve ilişkilere güvenmiyorum. severek kaçarak evlenmiş bir sürü velim var ve hepsi taş gibi ama çoğu aldatılmış bir şekilde

ona güveniyorum ama o kadar ilginç olaylar oluyor ki insanlara ve ilişkilere güvenmiyorum. severek kaçarak evlenmiş bir sürü velim var ve hepsi taş gibi ama çoğu aldatılmış bir şekilde

vlla güzelim fazla başıboş bırakmıcaksın erkeğini ben bunu bilir bunu sölerim sonuçta erkek

mesela bir yere gidilcekse beraber gidilcek bu bir kural bizde

haaa tabikiiii onunda arkadasları var o da haftada bir akşam çıkıo ama gittiği yeri bilirim telde konuşurum

siz uzaksınız o zaman sık sık ara cnm varlığını belli et

siz okulda falan mı tnıştınız cnmm

evet aynı ünidendik okulun son günü başladı o bi alt dönemim ben çalşıyorum işte o kpssye hazırlanıyor

evet aynı ünidendik okulun son günü başladı o bi alt dönemim ben çalşıyorum işte o kpssye hazırlanıyor

darısı onun başına o zaman

ben ilk bnm antonyonun yüzüne bile bakmıodummmm yakışıonuz dediklerinde hadi be delimisiniz nesiniz olcak iş mi röbe töbe diyip kızıodum sora bir baktım çıkıoz kandırmış beniii

inş atanır canım ya önümüzdeki kocaman bir engel :26: ben sevdiğime platoniktim uzun bir süre uzaktan uzaktan :)

okulun son günü tesadüf eseri tanıştık arkadaş olarak konuşmaya başladık :) sonra devamı geldi o açıldı bu süre zarfında o bilmiyordu hoşlandığımı ilişki başladıktan sonra söyledim

yakında söz nişn yok mu cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…