DimiBende memlekete gidim gelimde başlıcam şubatta olmuo böle
güveniyorum da bakalım hayırlısı:26:
jlım neye başlıyorsun anlamadım
Aynen yaza bikinilerimi giymek istiyorum artık rahat rahat gezinim sahildebaşla askerin gelince şaşırsın birazzz
bnm hatuna ne olmuş böle desin
ntonyo benden daha çok incelirseee çok bozulurum ama haaa şaka bir yanaa
eminmisin güvendiğine cnmm :26::26:
Aynen yaza bikinilerimi giymek istiyorum artık rahat rahat gezinim sahildeBenimki askerde zayıflıor ben şişko kalırsa terkeder beni
güveniyorum da bakalım hayırlısı:26:
jlım neye başlıyorsun anlamadım
Aynen yaza bikinilerimi giymek istiyorum artık rahat rahat gezinim sahildeBenimki askerde zayıflıor ben şişko kalırsa terkeder beni
ona güveniyorum ama o kadar ilginç olaylar oluyor ki insanlara ve ilişkilere güvenmiyorum. severek kaçarak evlenmiş bir sürü velim var ve hepsi taş gibiama çoğu aldatılmış bir şekilde
bırakmazzzzzzz ama sen yinede zayıfla tabiki istiyorsan
etmez cnm etmez merak etmee
genel de askerler kg alıp gelio kız ne zayıflaması
Kız benimki bşi yemor cins biraz gündüzleride uyuduğu için yemek bulamıyor
vlla güzelim fazla başıboş bırakmıcaksın erkeğini ben bunu bilir bunu sölerim sonuçta erkek
mesela bir yere gidilcekse beraber gidilcek bu bir kural bizde
haaa tabikiiii onunda arkadasları var o da haftada bir akşam çıkıo ama gittiği yeri bilirim telde konuşurum
siz uzaksınız o zaman sık sık ara cnm varlığını belli et
siz okulda falan mı tnıştınız cnmm
evet aynı ünidendik okulun son günü başladı o bi alt dönemim ben çalşıyorum işte o kpssye hazırlanıyor
ii akşamlar pınarcım nsılsın
iyiyim juliacım sen nasılsın keyfin nasıl? hmmm pınar güzel isim, var bu isimle bi alakam ama
darısı onun başına o zaman
ben ilk bnm antonyonun yüzüne bile bakmıodummmmyakışıonuz dediklerinde hadi be delimisiniz nesiniz olcak iş mi röbe töbe diyip kızıodum sora bir baktım çıkıoz kandırmış beniii
inş atanır canım ya önümüzdeki kocaman bir engel :26: ben sevdiğime platoniktim uzun bir süre uzaktan uzaktan :)
okulun son günü tesadüf eseri tanıştık arkadaş olarak konuşmaya başladık :) sonra devamı geldi o açıldı bu süre zarfında o bilmiyordu hoşlandığımı ilişki başladıktan sonra söyledim