Her Telden Ekonomi...

Yaaa, çok sinir bozucu bir durum şu elektronik aletlerin pat diye bozulması...

Adrenalin olsun ama güzel şeylerde olsun... :)
Sorma, en çok korktuğum şey
Gerçi benim telefon sinyal verdi daha önce ama ben anlamazlıktan geldim.
Neyse olacağı varmış :)
Güzel şeylerden adrenalin olabilir evet, zira yarın cuma zaten
Mübarek günde Rabbim mutlu, müjdeli, hayırlı şeyler nasip etsin hepimize

Amin....

Kesinlikle, canımıza bir şey olmasın yeter ki, maddi şeyler er ya da geç bir şekilde yerine gelir... :)

Cuma mı, haftasonu geldi yine... oğlanların ikisinin de veli toplantısı var Cumartesi... sabahtan akşama kadar yandım ben... :) Allah tan aynı okuldalar, bak şükredecek bir şey buldum yine... :)

selamlar hanımlar uzaktan takip e devam ediyorum buarada birikim devam son gaz .yatırım amaçlı ikinci evimizi de almış bulunmaktayız çok şükür ve ilk evde yaptığımız gibi bu evinde ilk kirası ni insallah ihtiyacı olan bi ablamız var ona vereceğiz şükür niyeti olsun diye.4 aydır abimle çalışmaya başladım yine .eşim de iş değişikli falan oldu gelirimiz çok şükür arttı. artık birikim pek yapmayı açıkçası ufak tefek çocukların eğitim masrafı için falan düşünüyoruz.artii umre ye gitme niyetimiz var ınsallah.3 .hamile yim sürpriz şekilde sanirim ara vereceğim yine işime.benden şimdilik boyle

Hoşgeldin canım,

Maşallah, ne güzel gelişmeler olmuş görüşmeyeli... :)

Bebişin hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin...

Birikimini gayrimenkule yatıranlardan değilim maalesef :)

Evim, arabam, bir de yazlığım var, ikinci bir Evi almam, yatırım için, uğraşamam ben, biraz tembelim o konuda... :) yatırımım, tl ve altına :)

Çocuklar olunca masraf hiç bitmiyor zaten, daha dün küçük oğlumun servis parasını ödedik, neredeyse özel okul ücreti kadar, okulu baya uzak çünkü...

Umre niyetiniz de inşallah en kısa zamanda gerçekleşir... biz de Şevval ayına kaydımızı yapıp, parasını ödedik, bayram sonrası gideceğiz inşallah, çocuklar tatile çıkınca.... Rabbim size de, bize de, isteyen herkese de nasip etsin, tekrar, tekrar... anlatılmaz yaşanır duygular....

hosbulduk.evet bayağı gelişme oldu gerçekten. haklisin gayrimenkul gerçekten biraz uğraştıriyor ama en mantiklisi suanlik o gözüküyor. ilerde bizde bahçeli müstakil bi ev istiyoruz o yüzden satılacak ilerde zaten.umre için bende çok heyecanlıyım rabbim nasip eder inşallah.

Rabbim sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin
Umre niyetinizde tez zamanda gerçekleşir inşallah.
Rabbim isteyen herkese görmeyi nasip etsin oraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…