Her Telden Ekonomi...

Utandım, teşekkür ederim.
Arayışa devam
Bu arada sigarayı bırakmaya karar verdik bugün 3.gunumuz :)

Utandım, teşekkür ederim.
Arayışa devam
Bu arada sigarayı bırakmaya karar verdik bugün 3.gunumuz :)

Gerçekler... :)

Umarım en kısa zamanda, gönlünüze göre olur her şey hayırlısıyla...

Çok sevindim canım sizin adınıza, inşallah ömür boyu kurtulursunuz o zehirden ve sağlıklı yaşarsınız...

Babam da yeni bıraktı, yaklaşık iki aydır içmiyor ve yıllardır boşu boşuna o zehirli soluduğunu anladı... nefret ediyorum sigaradan, bildiğin gibi değil... :)

Kadınlar zayıftır, ama anneler güçlüdür...
Onun evlatları olduğu için o çok daha güçlüydü, ilerde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın... :)

İmtihanlar farklı farklı... bazen başka hiçbir seçeneğimiz kalmaz, önümüze geleni yaşarız, bazen de farklı seçeneklerimiz varken, zoru tercih ederiz...

her iki durumda da, şartlara teslim olmayıp, bazen seke, seke, bazen topallayarak da olsa, dimdik ayakta devam edebilen her insan güçlüdür...

Ben de iyiyim teşekkürler.
Kendisi tatlı olsa da fiyatı baya tuzlu imiş:))
Şifa olsun.

Afiyet olsun :) Şifa olsun inşallah

Bu sefer sigaradan kurtulmayı çok istiyorum, hem bilezigimi almak için de kaynak gerek :)

"bazen de farklı seçeneklerimiz varken, zoru tercih ederiz..."
Nereden bildin, tam olarak benim hayatımın son yıllarının özeti :)

O cümleyi yazarken tam da aklımda sen vardın... :)

Bir an düşündüm, yeni evli bir genç kadın, hastalık, işsizlik, maddi manevi sorunlar peşpeşe... her şeyi bırakıp kaçmak varken, kalıp mücadele etmek ve kaçınılmaz son, refaha ulaşmak...

Zahmetsiz rahmet olmuyor...

Aaa böyle bir konu mu varmış.. :)

Bu ara beynim hesap kitaptan patlıyor. Nişanım var yakında. Evde yapacağız. Henüz çalışmıyorum. Kısıtlı bir bütçem ve kredi kartı borçlarım var. Kredi kartlarını tamamını ödeyip, tüm alışverişi kredi kartından mı yapsam yoksa asgarileri ödeyip alışverişi nakit mi yapsam? Doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor. Eksik çok, yama yok. Ne yapsam bilemiyorum.

Keşke ve iyi ki arasındaki ince bir çizgi :)
Çok şükür bu gunlerimize

Varmış... :)

Bence bir an önce o kredi kartı belasından kurtulmaya bak...

Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin... bu günlerin tadını çıkarmaya bak, borç harç derken insanın hayatındaki en güzel günler kabusa dönüşüyor... geriye dönüp baktığında, sana kalan pişmanlıklar oluyor....

Türkiye sıkıntılı
2018 bitiyor,
2019 daha da zor olacak.
Elimizden geldiği kadar harcamaları kısıp , gereksiz harcamalara son vermeliyiz.

Zaman harcama değil saklama zamanı.

Çok haklısın da, harcamasız da geçen gün olmuyor... israfı bıraksak, sorunun büyük kısmı çözülecek aslında...

En büyük endişem de o ya. Maddi dertlere düşüp anı yaşayamamaktan korkuyorum.
Allah hepimize hayırlı bereketli kazanç versin. :)

Hayırlı geceler kızlar
1 aydır Telefonum bozuktu malum
Eski tuşlu telefonlardan kullanıyordum.
Evdeki internetide kapattırınca zorunlu bir internetten uzaklaşma dönemi yaşadım diyebilirim

Eve yeniden internet bağladım ve soluğu hemen burada aldım
Ekonomi topiklerinden ayrı kalınca huzursuz oluyorum
Sanki ailesini ayda yılda bir arayan hayırsız evlat gibi hissediyorum

Artan dolar kuru telefon piyasasını oyle bir etkilemişki 2 hafta daha elimdeki külüstürle idare etmem gerekecek gibi görünüyor

Aslında bir telefon alabilirdim. Ama altın düşünce dayanamadım.
Dedim sempatik kiz sen bu telefonla biraz daha idare edersin
Veeee kendime bir bilezik aldım

Aralik birikimim bu bilezik oldu.

İyi yapmışsın

hoş geldin canım, özlettin kendini... :)

akıllı kızın hali başka oluyor, güle güle kullan canım... :)

ben de biraz frenlesem kendimi çok şeyler yapacağım ama, bu aralar battı balık yan gider modundayım… :) her gün bir ödeme çıkıyor, yüklü miktarda, hal böyle olunca da, ben neden kendimden kısayım, nasıl olsa gidiyor para, ye, iç, gez, devam diyorum... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…