En büyük endişem de o ya. Maddi dertlere düşüp anı yaşayamamaktan korkuyorum.
Allah hepimize hayırlı bereketli kazanç versin. :)
en azından durumun farkındasın, bu da bir şey... :)
amin canım....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En büyük endişem de o ya. Maddi dertlere düşüp anı yaşayamamaktan korkuyorum.
Allah hepimize hayırlı bereketli kazanç versin. :)
Sen her türlü hesabını bilen bir kadınsın cnm.hoş geldin canım, özlettin kendini... :)
akıllı kızın hali başka oluyor, güle güle kullan canım... :)
ben de biraz frenlesem kendimi çok şeyler yapacağım ama, bu aralar battı balık yan gider modundayım… :) her gün bir ödeme çıkıyor, yüklü miktarda, hal böyle olunca da, ben neden kendimden kısayım, nasıl olsa gidiyor para, ye, iç, gez, devam diyorum... :))
Sen her türlü hesabını bilen bir kadınsın cnm.
Harcamalarında sonu yok, birikiminde sonu yok.
Tamam akarken doldurmak önemli
Ama ölümlü dünya
Rabbim izin verdigince anın tadınıda cikarmak lazım
Hayırlı olsun güle güle kullan bileziğiniHayırlı geceler kızlar
1 aydır Telefonum bozuktu malum
Eski tuşlu telefonlardan kullanıyordum.
Evdeki internetide kapattırınca zorunlu bir internetten uzaklaşma dönemi yaşadım diyebilirim
Eve yeniden internet bağladım ve soluğu hemen burada aldım
Ekonomi topiklerinden ayrı kalınca huzursuz oluyorum
Sanki ailesini ayda yılda bir arayan hayırsız evlat gibi hissediyorum
Artan dolar kuru telefon piyasasını oyle bir etkilemişki 2 hafta daha elimdeki külüstürle idare etmem gerekecek gibi görünüyor
Aslında bir telefon alabilirdim. Ama altın düşünce dayanamadım.
Dedim sempatik kiz sen bu telefonla biraz daha idare edersin
Veeee kendime bir bilezik aldım
Aralik birikimim bu bilezik oldu.
Sağol cnmHayırlı olsun güle güle kullan bileziğini
Gunaydin kizlar
Hayirli sabahlar
Buralar pek ıssız kalmis yine
Henuz nişanlıda degilim cnm.günaydın canım...
ev sahibi olmayınca, misafir de gelmiyor doğal olarak... :)
nasıl gidiyor hayat, umarım her şey yolundadır, nişanlıydın yanlış hatırlamıyorsam, düğün ne zaman, yoksa oldu da ben mi kaçırdım
Bazı insanlar bu sekilde ne yazikkiya insanlar ne tuhaf.... dolaylı tanıdığım bir kız var, kız her ortamda, işte siz şimdi benim ev hanımı olduğuma bakmayın, ben eskiden kurumsal bir firmada, üst düzey çalışıyordum, falan diyordu.... ev hanımlığını mı övüyor, çalışmayı mı yeriyor, ne demek istediğini kimse anlamazdı... en son geçen, işte markette kasiyerdim diyor, kurumsal firma oymuş....
tamam, ev hanımlığı da, iş hayatı da, ne iş olursa olsun, alın teriyle çalışılıp para kazanılan her iş kutsaldır, bana göre... başa bela olan şey, sadece ve sadece, cahillik.... buna saygı duyamıyorum, kimse kusura bakmasın...
zaman zaman hepimiz, ev hanımı da oluyoruz, iş kadını da.... şartlar neyi gerektiriyorsa yaşıyoruz....
önemli olan, ne yaptığın değil, nasıl yaptığındır...
Henuz nişanlıda degilim cnm.
Nişanı yaza yapacağız kısmetse.
Ailem yurt dışında oldugu icin bu sene gelemediler.
Bazı seyleri ertelememiz gerekti.
Neyse gec olsunda güç olmasın demisler
Bazı insanlar bu sekilde ne yazikki
Çalışsanda kendine çalışmasanda kendine...
Niye bu tarz konulara girilir anlamam.
Neticede kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez
Ama eger calismadigindan dolayi baska yerde elestirildiyse yada etrafındaki herkes çalışan bireylerse kendi bu durumdan rahatsizsa, kendini yetersiz görüyorsa bu yüzden her fırsatta bunlari söylüyor olabilir.
Kendini bu şekilde tatmin ediyorda olabilir.
Insanları anlamak gercekten güç
ben anladım mevzuuyu :)ya insanlar ne tuhaf.... dolaylı tanıdığım bir kız var, kız her ortamda, işte siz şimdi benim ev hanımı olduğuma bakmayın, ben eskiden kurumsal bir firmada, üst düzey çalışıyordum, falan diyordu.... ev hanımlığını mı övüyor, çalışmayı mı yeriyor, ne demek istediğini kimse anlamazdı... en son geçen, işte markette kasiyerdim diyor, kurumsal firma oymuş....
tamam, ev hanımlığı da, iş hayatı da, ne iş olursa olsun, alın teriyle çalışılıp para kazanılan her iş kutsaldır, bana göre... başa bela olan şey, sadece ve sadece, cahillik.... buna saygı duyamıyorum, kimse kusura bakmasın...
zaman zaman hepimiz, ev hanımı da oluyoruz, iş kadını da.... şartlar neyi gerektiriyorsa yaşıyoruz....
ben anladım mevzuuyu :)
Katılıyorum sana, alın teriyle ve helal yolla yapılan her iş kutsaldır benceya insanlar ne tuhaf.... dolaylı tanıdığım bir kız var, kız her ortamda, işte siz şimdi benim ev hanımı olduğuma bakmayın, ben eskiden kurumsal bir firmada, üst düzey çalışıyordum, falan diyordu.... ev hanımlığını mı övüyor, çalışmayı mı yeriyor, ne demek istediğini kimse anlamazdı... en son geçen, işte markette kasiyerdim diyor, kurumsal firma oymuş....
Her gün birbirinin aynı gibi bu aralarÇok yoğun bir gündü yine, her zamanki gibi...
Şu 15 tatil bir gelse de, bir haftalığına kaçsam İstanbul un yoğunluğundan ve özleyip dönsem, her zamanki gibi... :)
Her gün birbirinin aynı gibi bu aralar
Sayili gün çabuk geçer, gelir hemen tatil :)
Her gün birbirinin aynı gibi bu aralar
Sayili gün çabuk geçer, gelir hemen tatil :)
Çok doğru :)Aslında iki günü eşit olan ziyandadır canım, her güne yeni bir heyecan bulmak lazım... :)
Çok doğru :)
Bugünkü heyecanim telefonum bozuldu olabilir mi :)
Onun için yarın sakinlik istiyorum :)