- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
ben de oraya gitmeyi çok istiyorumPelit çikolata müzesi....Biz okulla gitmiştik.çocuklardan daha çok eğlenmiştim..
Istanbulu pek bilmiyorum.günaydın canım...
eşim üç günlüğüne yurt dışına çıktı, çocukları oyalayacak aktiviteler bulmam lazım, üç gün boyunca, fikri olan varsa, memnuniyetle alınır... :)
Pelit çikolata müzesi....Biz okulla gitmiştik.çocuklardan daha çok eğlenmiştim..
ben de oraya gitmeyi çok istiyorum
çikolata bardaklardan süt içmeyi:))
Istanbulu pek bilmiyorum.
Bu yüzden spesifik cevaplar veremeyeceğim cnm
Birde yaşlarda önemli tabi.
Ama uygun bir tiyatro bulursan gidebilirsin.
Ben tiyatro sevgisinin cocuklara kucuk yaşlarda kazandirilmasi taraftariyim
Annesin sen zoru başarırsın imkansız zaman alır13 ve 10 yaşlarında çok hareketli iki erkek, 4.5 yaşında bir kız, hepsini ortak noktada buluşturmaya çalışıyorum... :)
farkındayım, işim çok zor, ama imkansız değil... :)
Annesin sen zoru başarırsın imkansız zaman alır
Meyra isin gercekten Zor Allah kolaylik versin. 3 cocuk diyince Benim aklima ortak nokta oyuncak geldi. Sunay Akin in oyuncak muzesi var oraya mutlaka gitmelisiniz.zamanin nasil gectigini anlayamayacaksiniz. Bir de icinde Cok seker bir kafesi var gezdikten sonra orda ufak bir seyler de atistirabilirsiniz. Biz esimle Cok eglenmistik. Hatta Sunay Akin almanya dan 120 yillik bir oyuncak getirmisti onu yerine birlikte yerlestirmistik.
süt değil ılık çikolata içiyorsunuz o minik bardaklardan : )ben de oraya gitmeyi çok istiyorum
çikolata bardaklardan süt içmeyi:))
çikolatayı sevmediğim için hiç cazip gelmiyor, çikolata bardaktan süt içmek... :))
çikolatayı sevmeseniz de çikolatadan yapılmış o tarihi eserler.....biblolar ,ağaçlar ,evler,tarihçilerin portreleri,Zeugma,mimarii eserler,,,tavan süsler, bile.....
süt değil ılık çikolata içiyorsunuz..acele etmelisiniz çünkü donuyor...elde mutlaka peçete olmalı :)
günaydın bu arada herkese....
bana süt dediler :)süt değil ılık çikolata içiyorsunuz o minik bardaklardan : )
bana süt dediler :)
olsun ben sütü pek sevmem, çikolata daha iyi :)))
İşte tam da doğru olan, ben bardağı yemek istiyorum :))bu konu netlik kazansın diye kızıma sordum şimdi : )
süt mü içmiştik diye?
cevabı aynen şöyle:
''hayır ,çikolata içmiştik.hatta bitince bardağı yemiştik.:) :)