Her Telden Ekonomi...

günaydın canım...

eşim üç günlüğüne yurt dışına çıktı, çocukları oyalayacak aktiviteler bulmam lazım, üç gün boyunca, fikri olan varsa, memnuniyetle alınır... :)
Istanbulu pek bilmiyorum.
Bu yüzden spesifik cevaplar veremeyeceğim cnm
Birde yaşlarda önemli tabi.
Ama uygun bir tiyatro bulursan gidebilirsin.
Ben tiyatro sevgisinin cocuklara kucuk yaşlarda kazandirilmasi taraftariyim

Istanbulu pek bilmiyorum.
Bu yüzden spesifik cevaplar veremeyeceğim cnm
Birde yaşlarda önemli tabi.
Ama uygun bir tiyatro bulursan gidebilirsin.
Ben tiyatro sevgisinin cocuklara kucuk yaşlarda kazandirilmasi taraftariyim

13 ve 10 yaşlarında çok hareketli iki erkek, 4.5 yaşında bir kız, hepsini ortak noktada buluşturmaya çalışıyorum... :)

farkındayım, işim çok zor, ama imkansız değil... :)

Meyra isin gercekten Zor Allah kolaylik versin. 3 cocuk diyince Benim aklima ortak nokta oyuncak geldi. Sunay Akin in oyuncak muzesi var oraya mutlaka gitmelisiniz.zamanin nasil gectigini anlayamayacaksiniz. Bir de icinde Cok seker bir kafesi var gezdikten sonra orda ufak bir seyler de atistirabilirsiniz. Biz esimle Cok eglenmistik. Hatta Sunay Akin almanya dan 120 yillik bir oyuncak getirmisti onu yerine birlikte yerlestirmistik.

Listeme aldım, Teşekkür ederim canım... evet zor ama bir o kadar da güzel ve özel... :)

Tüzder e gittiler bir dönem, evde bütün kutu zeka oyunları var, dönem dönem oynuyoruz ailece...

Zamane çocukları zor, bizim gibi değil... her anlarını doldurmak zorundasın... ve önemli olan, güzel ve faydalı şeylerle doldurmak... bütün çabam onun için...

çikolatayı sevmediğim için hiç cazip gelmiyor, çikolata bardaktan süt içmek... :))

çikolatayı sevmeseniz de çikolatadan yapılmış o tarihi eserler.....biblolar ,ağaçlar ,evler,tarihçilerin portreleri,Zeugma,mimarii eserler,,,tavan süsler, bile.....

süt değil ılık çikolata içiyorsunuz..acele etmelisiniz çünkü donuyor...elde mutlaka peçete olmalı :)

Seyretmeye, kokusuna bayılıyorum ben de, benim Sorunum yemeyle alakalı, ayrıca çocuklar çikolata. Yeme konusunda benimle aynı fikirde de değiller... :) yanlış anlaşılmasın da :)

Ilık ılık denenebilir, güzel de olur, olmazsa ben bitter rica ederim, bittere hayır demem... :)

2018 dünyasında, hala açlıktan ölen insanlar, çocuklar, bebekler var.... Yemen de, Gazze de ve dünyanın daha bir çok yerinde.... lütfen elimizden gelen desteği verelim, onlar bizim Müslüman kardeşlerimiz ki Müslüman olmasalar dahi, söz konusu olan, açlıktan ölmek ! lütfen, biraz empati yapıp elimizden gelen yardımı, hatta şartları zorlayarak daha fazlasını esirgemeyelim...

bugün zor durumda olanlara yardım edersek, yarın biz zor durumda kalmayız inşallah... hiçbir şey için değilse bile, kendimiz için yardım edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…