Her Telden Ekonomi...

Faize bulaşmak istemiyorum ben de,ev sahibi olmak da istiyorum,bakalım Allah nasıl kapılar açacak

Mülkün sahibi Allah olduğu için, sınırsız isteyebiliriz, istemeliyiz diye düşünüyorum,rahmeti, merhameti sonsuz..

Ağzımızdan çıkanlara çok dikkat etmeli gerçekten,belâ ağızdan çıkan söze bakar derler..olumlu düşünmeli,olumlu konuşmalı,hâsılı olumlu yaşamalıyız

Bence birikmişinle gönül rahatlığıyla öde,Allah yerin boş bırakmayacaktır.
Kuyu suyu öyledir,boşaltırsın dolar,boşaltırsın yine dolar,ama boşaltmazsan taşmaz.Allah yerini bereketiyle doldursun.

hayırlı aksamlar....yemekler yendı...evın kucugu uyuduysa...cayımda yanıbasımdaysa ooo..daha ne ısterım...yudum yudum cay...her yudumda yorgunluk gidiyor sankı...bır gun daha gitti bakalım omurden:((.bugun soguk hava ıyıden ıyıye hıssedilir oldu....gercı ben kışı cok seviyorum...kendim gibi kışı sevene pek rastlamadım:)))sıcagı ve guneslı havalardansa puslu bulutlu kasvetlı havaları seviyorum..helede yagmurlu havalar....galıba bende terlık var:)))herkes deprosyana girer ben mutlu olurum boyle havalarda...

arkadaslar bırıkım topıklerınde masallah hatunlar guzel para bırıktırıyor...suan ben borclarım var..ufak tefek taksıtlerım ve kredi kartımımkapama planlarım...sızlerd edurum nedir...suan cok fazla bırıkım konusu bana uymuyor.....kosede param kalmıyor....ne yapmalı bilmıyorum...sizler neler yapıyorsunuz...bırbırımıze destek olsak...ne dersiniz...gunluk paylasım yapalım...diger topıkler cok hızlı ılerlemıs..yakalayamıyor ınsan:)))bızlerde burda filizlenelim...kımbilir birgun meyvayada dururuz:))

Bence birikmişinle gönül rahatlığıyla öde,Allah yerin boş bırakmayacaktır.
Kuyu suyu öyledir,boşaltırsın dolar,boşaltırsın yine dolar,ama boşaltmazsan taşmaz.Allah yerini bereketiyle doldursun.

Öyle yapacağım, çok teşekkür ediyorum canım, amin, Allah razı olsun... :)

Yalnız değilsin, kışa ben de bayılırım... :)

insanlar canlı canlı, herkes kapısını bacasını kapatıp, kabuklarına çekiliyor, geceler uzun... hele bir de kar yağmaya görsün, al çayını, kahveli çık terasa veya, geç camın önüne, o milyonlarca kar tanesinin ahenkle, birbirine değmeden, adeta, bakın dünya ne kadar büyük, birbirinize çarpmadan, kırmadan, dökmeden, hepinize yer var, der gibi yeryüzüne inmelerini seyret ki o lezzetin tarifi yok... :)

Her zaman harcadığımdan arda kalanını biriktirmişimdir... öyle ne kadar bulduysam harcayayım mantığında hiç olmadım... :)

Ha para harcamayı severim, yeme, içme, gezmeden hiç esirgemem, o ayrı...

Paylaşalım hayatı, birikimi, tasarrufu, herşeyi, ben varım... :)

Günaydın
Gerçi benim içim gece
benim içim kapkaranlık
hayatımda her zmn ne hissettiysem oldu
ve ben bu seferde hiç iyi şeyler düşünmüyorum
sıkıldığım bunaldığım bu düzeni hayırla çeviremedik, yakında değişecek ve kapımızı iyi şeyler çalmayacak biliyorum.
bu duyguyu silemiyorum
herşeyden bıktım.. bıktımmmmm... .

kusura bakmayın sizide bunalttım..

Hayırdır canım, ne oldu.... paylaşırsan, dinleriz, elimizden geleni de yaparız...

Ama ne olursa olsun, olumlu düşün ve olumlu olsun...

Benim de modum düşük dünden beri... hayırla sonuçlanır inşallah...

Hiç bişey, sorunda burda
Bu ayrılık canımı çok yakıyor artık
Olumlu düşünmek mi
zerre kadar kalmadı... cok yorgun güçsüz bitkinim..

Hiç bişey, sorunda burda
Bu ayrılık canımı çok yakıyor artık
Olumlu düşünmek mi
zerre kadar kalmadı... cok yorgun güçsüz bitkinim..

bir arkadaşım var, eşi uluslararası çalışıyor, ayda bir, iki ayda bir falan geliyor eve... iki çocuğu var, ikisi de okula gidiyor, bütün sorumluluk onda, geçen diyor ki, eşim yokken, söyleniyorum, özlüyorum, bütün yük bende, bunalıyorum, eşim geliyor, ya bir gün kalıyor, ya iki gün, artık gitse de rahatlasam diyorum ve kendim de gülüyorum bu duruma...

ben kendimden biliyorum, mesela diyorum, işte falan işim, isteğim olsa, ne kadar mutlu olurdum, daha bir şey beni mutsuz edemez, oluyor, bir süre sonra, bakıyorum yine mutsuz olmak için bulmuşum bir şeyler... evet zor, biliyorum ama, her şey bizde başlıyor ve bizde bitiyor canım... bakıyorsun, tutunacak hiç bir dalı olmayan bir insana, çok mutlu, bakıyorsun her şeyi var, ama mutsuz.. her hal ve şartta kendisini mutlu edecek bir şeyler bulabilmeli insan, sanırım bizler bunu başaramıyoruz ve hep olumsuzluklara yöneliyoruz, sonunda da her şey olacağına varıyor ve bizler mutsuz olduğumuzla kalıyoruz...

kafanda döndürüp döndürüp durma lütfen, tek mi yaşıyorsun, akraba, arkadaş kimse yok mu, eşin yokken seninle kalan? ne kadar sürecek bu durum belli mi? veya birbirinizin yanına tayin alma durumu falan, özel sektörde çalıştığımız için çok bilgim yok ama, eş durumundan, tayinler yapılıyor bildiğim kadarıyla... mutlaka sen benden iyi biliyorsundur, belki başka engel vardır, bilemiyorum tabi...

dün sebepsiz sayılacak kadar önemsiz şeyler yüzünden, moralim bozuk çıktım işten ve bu durum herkese bi şekilde yansıdı... sonra ne yapıyorsun sen, değer mi, dokunduğun herkese de yansıyor, belli bir sebebin de yok ki olsa da, insanların ne suçu var dedim ama hala çıkamadım o moddan, sabırla düzelmeyi, normale dönmeyi bekliyorum... :)

Benimki çok daha farklı
Hiç yaşanmamışlıklara..
Hem eşimsizliğe, eşime..
İsyan noktasındayım..
Evet çok daha umutsuz durumlardan çıktım..
Asıl derdim ne bilmiyorum..
Keşke tek yaşasaydım hersey daha kolay olurdu. Bu noktada da yaşanan bir olayı hiç affedemiyorum..
Artık sevmekten ve umut etmekten acı duyuyorum.
Ayrılsam hayatım daha kolay olmaz benim için çıkış yok.
En kötüsüde patlamıyım diye kendimi yiyorum ama herşey geride kaldığında bitmiş yıpranmış ve hasta bir ben ile uğraşacagım.

anlatmaya çalıştığım o, bu şekilde en büyük kötülüğü kendi kendine yapıyorsun, her şey olup bittiğinde, ortada bir enkaz görmek istemiyorsan, sakince oturup, elindekilerle, seni asgari de olsa mutlu edecek bir şeyler bulmaya çalış.... hepimizin yapması gereken bu aslında...

bunu dibine kadar biliyorum.
ama bu sefer hiç işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…