E Esila09 senin hikayeni diğer topiklerden az çok biliyorum.
Bazen özlersin görsen geçer, bazen kızarsın konuşsan geçer ama göremeyince herşey olumsuz gibi gelir.
Zordur uzaktan ilişki yürütmek, hele evlilik olunca daha da zordur.
Biz ilk evlendiğini yıllar maddi ve sağlık açısından büyük sıkıntılar yaşadık, birbirimize tutunup üstesinden geldik. O dönemlerde eşime sehirdisindan çok iyi bir iş teklifi geldi. Kağıt üstünde tüm borçları, kaybettiklerimizi bir yılda yerine koyabilme imkanı vardı. Diğer taraftada da hasretlik.
Bir hafta eşim gidip işi, yeri gördü.
Ömrümden ömür gitti
Zaten parasisiz kalmisiz bir de ayrılık mi eklensin üstüne diye mantıgi geri plana atip o işi kabul etmedik.
Akıl vermek haddim değil ama ikinizden biri herşeyi göze alıp diğerinin yanına gitse, birlikte bir hayata başlasaniz?
Bir süre sıkıntıları goze alıp, bir çatı altında yaşasaniz olmaz mı acaba.
Gerçekten çok üzüldüm yazdıklarına, ömür her türlü geçiyor, yarın ne olacagimiz belli değil. Hayat her türlü geçiyor da ömre ömür katmak elimizde.
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin.
En azından bir süre izin alıp birlikte vakit gecirseniz ve o arada sakin ve sağlam kafayla ne yapacaginizi birlikte dusunseniz en kararı vereceginize eminimiste tam olarak bu..
Ben ucretsiz izin alip istanbula gitmek istiyorum. Hem iste cok yoruldum. Hem yola gidip gelmekten.. hem ailemden.. hem esimin geliri fena degil aklimda bambaska plan ve hayat var.. ama esim oyle zor kaŕar veren biriki mucadele edip ev tasiyip napicam bilmiyorum.
Oda oyle diyor boyle diyor hic bsy duyasim yok brz kirginim. Isle ilgili sorunlar yasadi ve benim birebir gordugum seylerdi. O gun cik gel dedim o zmn kisa surede hallolcak gibiymis bekledi simdi isler sarpasardi madem bekledim parami alayim diyor. Bosami cektik diyor. Don dolas ayni yer.. yoksa tam olarak derdim yazdiklarin ama anlatamiyorum.. kiriliyorum kusuyorum. Bide yasamissin sagliktan korkar oldum.. oda ustume titriyo cok ayrintili ama yurekten geliyor anlatamam.. bazen kiziyorum sen benle nasi evlendin karar verip diyorum gulusuyoruz hop basa don tum trip bosa gidiyo
En azından bir süre izin alıp birlikte vakit gecirseniz ve o arada sakin ve sağlam kafayla ne yapacaginizi birlikte dusunseniz en kararı vereceginize eminim
Sabah sabah tam da bir konu yuzunden iki seçenek arasında kalmisken... :)Bazen bir çıkış yolu bulamaz, dolanır durursun,
“ Sen Allah’a yönel, yol seni bulsun... “
Günaydın, hayırlı sabahlar... :)
Kızım biraz hasta..öğlen toplantı var..bilmiyorum.bugun gune böyle başladık.maas alındı.. borçlar dağıtıldı.kart yatırıldı.biraz eve birşeyler aldim..maşallah diğer topiklerde maaşla birlikte altınlar alınmış.hayırlısı.bugunumuze şükürler olsun.
Aminn canım.cok sağol.Allah razı olsun.geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olunca zor...
bugün olmazsa, yarın alınır altın... sağlık olsun yeter ki... :)
Günaydın, mutlu pazarlar güzel hanımlar...
Nasılsınız bakalım...
Umarım her şey yolundadır.
Ara ara aklıma geliyorsunuz bir iş yaparken falan ve şimdi ne yaptılar, beni unuttular mi acaba diye düşünüyorum... Gözden uzak olunca yürekten de uzak olmuyor insan ama dimi? Olmasin lütfen...
Seviliyorsunuz.
Bilin istedim.
Günaydın, mutlu pazarlar güzel hanımlar...
Nasılsınız bakalım...
Umarım her şey yolundadır.
Ara ara aklıma geliyorsunuz bir iş yaparken falan ve şimdi ne yaptılar, beni unuttular mi acaba diye düşünüyorum... Gözden uzak olunca yürekten de uzak olmuyor insan ama dimi? Olmasin lütfen...
Seviliyorsunuz.
Bilin istedim.