Her Telden Ekonomi...

iste tam olarak bu..
Ben ucretsiz izin alip istanbula gitmek istiyorum. Hem iste cok yoruldum. Hem yola gidip gelmekten.. hem ailemden.. hem esimin geliri fena degil aklimda bambaska plan ve hayat var.. ama esim oyle zor kaŕar veren biriki mucadele edip ev tasiyip napicam bilmiyorum.
Oda oyle diyor boyle diyor hic bsy duyasim yok brz kirginim. Isle ilgili sorunlar yasadi ve benim birebir gordugum seylerdi. O gun cik gel dedim o zmn kisa surede hallolcak gibiymis bekledi simdi isler sarpasardi madem bekledim parami alayim diyor. Bosami cektik diyor. Don dolas ayni yer.. yoksa tam olarak derdim yazdiklarin ama anlatamiyorum.. kiriliyorum kusuyorum. Bide yasamissin sagliktan korkar oldum.. oda ustume titriyo cok ayrintili ama yurekten geliyor anlatamam.. bazen kiziyorum sen benle nasi evlendin karar verip diyorum gulusuyoruz hop basa don tum trip bosa gidiyo

En azından bir süre izin alıp birlikte vakit gecirseniz ve o arada sakin ve sağlam kafayla ne yapacaginizi birlikte dusunseniz en kararı vereceginize eminim

En azından bir süre izin alıp birlikte vakit gecirseniz ve o arada sakin ve sağlam kafayla ne yapacaginizi birlikte dusunseniz en kararı vereceginize eminim

Secim geliyor ancak aralikta alablrm. Ama o alamiyor ekibi 5 kisi 2 kisi ayrildi ve tazminatlari aldi esimi ezip gectiler su an izne bile cikamaz ekip eksik vardiya donmez. Benim kirginligim da bundan ztn o arkadaslarina guvenmiyordum ve bu durumu biliyordum gercek oldu. Oda hala cikip gelmiyor tazminat diyor buz gibi oluveriyorum onlar ciktigi gun cikacakti. 3 ay daha caldi bizden.

*ALLAH C.C İÇİN SEVMEK NE DEMEK?*
*Birbirini Allah (cc) için sevmek ne anlama geliyor? Mahşer günü arşın gölgesinde korunacak 7 grup insandan biri de, birbirinden menfaat gözetmeksizin Allah için sevenlerdir. Sizler de arşın gölgesinde korunanlardan olmak istemez misiniz? Allah lütfuna mazhar olmak, kim istemez ki?*

*Ebû Hüreyre radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:*

*“Başka bir gölgenin bulunmadığı Kıyamet gününde Allah Teâlâ, yedi insanı, arşının gölgesinde barındıracaktır:*

*Âdil devlet başkanı,*

*Rabbine kulluk ederek temiz bir hayat içinde serpilip büyüyen genç,*

*Kalbi mescidlere bağlı müslüman,*

*Birbirlerini Allah için sevip buluşmaları da ayrılmaları da Allah için olan iki insan,*

*Güzel ve mevki sahibi bir kadının beraber olma isteğine “Ben Allah’tan korkarım” diye yaklaşmayan yiğit,*

*Sağ elinin verdiğini sol elinin bilemeyeceği kadar gizli sadaka veren kimse,*

*Tenhâda Allah’ı anıp göz yaşı döken kişi.” (Buhâri, Ezan 36, Zekât 16, Rikak 24, Hudûd 19; Müslim, Zekât 91. Ayrıca bk. Tirmizî, Zühd 53; Nesâî, Kudât 2)*

Kızım biraz hasta..öğlen toplantı var..bilmiyorum.bugun gune böyle başladık.maas alındı.. borçlar dağıtıldı.kart yatırıldı.biraz eve birşeyler aldim..maşallah diğer topiklerde maaşla birlikte altınlar alınmış.hayırlısı.bugunumuze şükürler olsun.

geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olunca zor...

bugün olmazsa, yarın alınır altın... sağlık olsun yeter ki... :)

"Alimin birine, hayırlı CUMA’lar demişler.
O da, CUMA zaten hayırlıdır demiş.
CUMAN mübarek olsun demişler.
CUMA zaten mübarek bir gündür demiş.
Ne diyelim sen söyle demişler.
“CUMA’nın hayrı ve bereketi üzerinize olsun “ deyin demiş."

O zaman, CUMA’nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun.... :)

Günaydın, mutlu pazarlar güzel hanımlar...
Nasılsınız bakalım...
Umarım her şey yolundadır.
Ara ara aklıma geliyorsunuz bir iş yaparken falan ve şimdi ne yaptılar, beni unuttular mi acaba diye düşünüyorum... Gözden uzak olunca yürekten de uzak olmuyor insan ama dimi? Olmasin lütfen...
Seviliyorsunuz.
Bilin istedim.

hayat akıp geçiyor bir şekilde......e siz de uğrayın ama,ara sıra.

Hoşgeldin canım... :)

Buranın o yönünü seviyorum, yani isteyen müsait olduğu zaman uğruyor, istediğini paylaşıyor... amacımız, her gün yüzlerce sayfa ilerleyen yazıların yazıldığı bi topik değil zaten... az ve öz, paylaşımlar da, kişiler de... :)

Seni unutmak ne mümkün ayrıca... :)

Yoğunum bu aralar, sürekli bi yerlerdeyiz, uzun zamandır ilk defa tüm aile evde kahvaltı yapabildik... sürekli dışarda güzel programlar davetler oluyor, evde pek vakit geçiremiyoruz... bugün bir yere gitmemeyi düşünüyorum, tabi benimkileri tutabilirsem... :)

Sadece akşam arkadaşlarla bi arkadaşa başsağlığında gideceğiz, otururuz biraz...

Birikim işleri de bu ara bende, full harcama işine döndü... hem bir inşaat işi, hem de Şevval ayında yapacağımız yurtdışı seyahati ödemeleri derken, baya yüklü ödemeler beni bekliyor önümüzdeki hafta... sağlık olsun... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…