bunu dibine kadar biliyorum.
ama bu sefer hiç işe yaramıyor.
İnşallah amin..Bana ve tüm isteyenlere nasip olsun helalinden bir ev...İnşallah canım, en kısa ve hayırlı zamanda gönlüne göre bir ev sahibi olursun... :)
sayfaları okuyarak geldim beni özlediniz mi
Yalvarıyorum hepinize,
daha çok görüşün birbirinizle.
Daha çok sevgi sözleri konuşun yazın.
Bırakın milyonluk 120 ay vadeli evlerinizin yalancı konfor sunan yalnızlıklarını,
Ailece yaşayın dipdibe.
Ananeyi dedeyi torunları yeğenleri buluşturun.
Yeni yetmeleri fazla özgür bırakmayın.
Biryere giderken zorlayın.
Onlarıda götürün.
Şimdiki nesilde görüyorum çocuk dedesine gitmiyor.
Neymiş,dersi varmış.
Anne eve büyüğünü almıyor,neymiş çocuk teog ygs ye hazırlanıyormuş
Yalan inanın.
Odalarda İnternete,yalnızlığa,
depresyona mahkum edersiniz.
Damla kadar çocuğa,sussun diye cep telefonu vermeyin.
Verin eline bezelyeyi,ayıklasın.
En azından bezelye canlıdır.
Gelecek 10 yılda kanserli hasta sayısı yüzde altmış olacak unutmayın.
Duayı öğretin.
Konuşun bol bol birbirinizle.
Kuşak kavgaları yapın.
Trip atın,çözüm yolları için konuşun.
Hayat bu.
Hayat,deney tüpü kılıklı apartmanlarda sıkışıp,bakteri gibi yaşadığını sanmak değil inanın.
Hadi kalkın,birine oturmaya gidin,yada siz birini çağırın.
Zor mu çorba makarna?
Sonra dua edin.
Bilin ki,Allah inananlarladır.
Ve cevher ordadır.
sevgiler✔
Benimki çok daha farklı
Hiç yaşanmamışlıklara..
Hem eşimsizliğe, eşime..
İsyan noktasındayım..
Evet çok daha umutsuz durumlardan çıktım..
Asıl derdim ne bilmiyorum..
Keşke tek yaşasaydım hersey daha kolay olurdu. Bu noktada da yaşanan bir olayı hiç affedemiyorum..
Artık sevmekten ve umut etmekten acı duyuyorum.
Ayrılsam hayatım daha kolay olmaz benim için çıkış yok.
En kötüsüde patlamıyım diye kendimi yiyorum ama herşey geride kaldığında bitmiş yıpranmış ve hasta bir ben ile uğraşacagım.
selam...yazılarınızdan eşinizle birbirinizi sevdiğinizi anlıyordum...bence sevgi var ise hallolabilir...sevgi ,saygı devam ediyorsa..
sevginiz var ise mücadele edin derim...eşle ilgili her türlü problem onun yokluğundan iyidir...problemler çözülebilir,isteniyorsa....
bu hisleriniz eşinizle birbirinize karşılıklı mı?
hayır, öyle düşünme canım, insan her hal ve şartta tutunacak bir şey bulur, bulmalı... seni en iyi tedavi edecek doktor, yine sensin, bunu sakın unutma ki, senin bir de meleğin var, öp kokla onu, unut bütün dertlerini ve elindekilerle en mutlu olma yolunu bul, bunu başaracağına inanıyorum ben ve bu hepimiz için geçerli..
teselli konusu farklı anlaşılmış...ben akşam menüsü ile ilgili yazıp yazmama ikilemimden bahsederken siz de aynı şeyi yaşadığınızı arkadaşlarım beni anlayacaktır diye teselli ediyorum demiştiniz..ve bu bana yazarken o anda direkt bir teselli olmuştu heh :)
kendimden alıntı olsun,,,bulamadım okuduğum için...
yalnız fazla kanaat insanı eksiltiyor.
Ne demek istedin canım biraz açar mısın?
Öpüyorum seni
her şeyin fazlası zarar, azı karar diye boşuna dememişler, ölçüyü iyi tutturmamız lazım...
Sayfayı okurken bunu düşünüyordum,sanırım demek istediğinizi anlıyorum.Örnek vereyim,genç kızken minicik evleri nasıl da şirin bulurdum.Çiçekli perdeleri olan 2 göz bir ev:)
Barış Mançonun dediği gibi "nohut oda bakla sofa"
Hep bu evde yaşamak istedim,yaşadım da,duam kabul oldu ama o da ne?
Sığılmıyormuş,ailem gelse 1 gece kalamıyormuş,çocuklara ayrı oda yapılamıyormuş meğer.
Yanlışımı buldum,duamı değiştirdim,şimdi değiştirdiğim duamdaki evdeyim çok şükür.
Kanaat evet,ama ayakları toplamaktansa yorganı ve niyeti geniş tutmak iyidir yine de:)
Fazla kanaat cimriliğe giriyor galiba,ayrımını iyi yapmak gerek..
Ne demek istediginizi cok iyi anladim
Evet sevgi saygi hic degismedi ama artik sevmek canimi yakiyor...
Birde o da bunaldi bana tepkisel yaklasabiliyor ama haklisin diyor genelde hosgorulu.. umutsuz olan benim.. pekte anlamiyor..
sevmek neden canını sıkar insanın?
pişmanlık mı var?
ayrı kalmak mı canınızı yakıyor?
bazen...iki tarafta haklı olabiliyor..ama haklısın diye geçiştirilerek hep geriye bir şeyler öteleniyor...ve şimdi sanırım sizin canınızı yakan birlikte yaşayamadıklarınız.ben eski yazılarınızı okurken üzülürdüm...sevgiler ayrı yerlerde tek başına yaşanıyor diye..
kötüyü çağırmadan,düşünmeden .........birlikte daha fazla vakit geçirseniz...ödün vermeyi göze alarak....
sizi siz biliyorsunuz...en iyi karar verici sizsiniz@Esila
dilerim her şey yolına girer.
Yanyanayken hic bi sorun yok..
Hic..
Esimi tanimaya sevmeye doyamam..
Ama ayrilik..
Gecen zaman..
Benim ve onun duzensizligi...
Bakmayin soylendigime... hic bsy yapmicam..
Yapamam..
Sadece bi cukurda boguluyor gibiyim..
Oyle..
sevmek neden canını sıkar insanın?
pişmanlık mı var?
ayrı kalmak mı canınızı yakıyor?
bazen...iki tarafta haklı olabiliyor..ama haklısın diye geçiştirilerek hep geriye bir şeyler öteleniyor...ve şimdi sanırım sizin canınızı yakan birlikte yaşayamadıklarınız.ben eski yazılarınızı okurken üzülürdüm...sevgiler ayrı yerlerde tek başına yaşanıyor diye..
kötüyü çağırmadan,düşünmeden .........birlikte daha fazla vakit geçirseniz...ödün vermeyi göze alarak....
sizi siz biliyorsunuz...en iyi karar verici sizsiniz@Esila
dilerim her şey yolına girer.
Bu arada.. nolur bana sen diyin...
Nolur bir kardes bilin..
Cok tesekkur ederim ilginize...
Ben tee liseli bebeyken sizi takip ederdim..
Cook uzun zaman once..
Ornegim ablam yoldasimsiniz..
gülümsettin beni.......sağ ol..
oldu mu? : )
Oldu tabi :)
Cok tuhaf iste hayat.. bi gun oyle bi gun boyle.. msjiniza beni nerelere goturdunuz..
Cok tesekkur ederim :)