Ne diyeyim bilemedim. Allah sabir versin
Haklisin stersli ama ben uç noktada alıp yüksek yerden satıyorum zaman alıyor ama degiyor ya .bu şekilde ev aldım çok şükür devam ediyorum ayni şekilde ev hanimiyim benim mesleğim de bu oldu işte.Al-sat yaparak gram arttiranlar da az degil. Stresli oldugu icin ben hic bulasmadim. Alip unutmak bana gore.
Amiiiiiiin...., :)
Şimdibalbebekk diyor ya, belirlediğim hedefe gelse de bozsam diye bekliyorum, bende durum çok daha vahim, hedef falan hakgetire.... ben bozmamak için kendimle mücadele ediyorum.... :)
Ama bu sefer, kendimi de şaşırtmak istiyorum, dur bakalım kaç saat sabredebileceğim... :)
Birazdan yemek gelir, bi yarım saat ordan ataaaar..............
Ozrengin al-sat isinde cok basarili. Oyle sistematik ilerliyor ki, hayran oluyorum. Burcun ne? Hadi boyle bir soru hic sormadim demiyeyimAmiiiiiiin...., :)
Şimdibalbebekk diyor ya, belirlediğim hedefe gelse de bozsam diye bekliyorum, bende durum çok daha vahim, hedef falan hakgetire.... ben bozmamak için kendimle mücadele ediyorum.... :)
Ama bu sefer, kendimi de şaşırtmak istiyorum, dur bakalım kaç saat sabredebileceğim... :)
Birazdan yemek gelir, bi yarım saat ordan ataaaar..............
Haklisin stersli ama ben uç noktada alıp yüksek yerden satıyorum zaman alıyor ama degiyor ya .bu şekilde ev aldım çok şükür devam ediyorum ayni şekilde ev hanimiyim benim mesleğim de bu oldu işte.
Ozrengin al-sat isinde cok basarili. Oyle sistematik ilerliyor ki, hayran oluyorum. Burcun ne? Hadi boyle bir soru hic sormadim demiyeyim
Bursa li değilim ama buraya yerleştik cnm aileden uzakta ama güzel sessiz rahat bi ortam manevi yönü de beni çok etkiliyorAa sen de mi Bursalisin? Hemsehrim benim
Genel olarak stresi sevmedigim icin hic bulasmadim. Ama o isi yapabilenleri takdir ve tebrik ediyorumHaklisin stersli ama ben uç noktada alıp yüksek yerden satıyorum zaman alıyor ama degiyor ya .bu şekilde ev aldım çok şükür devam ediyorum ayni şekilde ev hanimiyim benim mesleğim de bu oldu işte.
Ozrengin al-sat isinde cok basarili. Oyle sistematik ilerliyor ki, hayran oluyorum. Burcun ne? Hadi boyle bir soru hic sormadim demiyeyim
Bir de koclara sabirsiz derler.Belli olmuyor mu canım, klasik akrebim işte.... :)
Ben topiklerini cok takip ettim, finans uzmani gibi masallah. O ayri bir yetenek.Özrengin çok eski arkadaşım benim, al sat işlerini, arbitrajı vs ondan öğrendim.... ama maşallah o çok sabırlı, hedeflediği rakamdan önce al-sat yapmazdı.... ben alır alır satardım..,. Kar ederdim, zarar ederdim.... :)
Bir de koclara sabirsiz derler.bu arada burclardan hic anlamam.
Merhaba hanımlar
Ne yaptın @meyraa altınları sattinmi ?ABD afrin için yeşil ışık takınca dususe geçti dolar altın vs
Aynen daha çok çıkar duser belli olmaz bu işler sabır isi .hayirlusi olsn inşallahYok canım satmadım ve gramda 1 tl zarar var sabaha göre.... :)
Bu seferJanita nun dediği gibi, unuttum gitti.... :) yoksa çoktaaaan satmıştım.....
Daha çok iner çıkar altın... ortalık durulsun da, varsın biz kar etmeyelim, hiç sorun değil.... :)
Hoşbulduk :)Merhaba, hoşgeldiniz.... :)
Gram arttiracak kadar konuya hakim degilsen, evet al ve unut gitsinYok canım satmadım ve gramda 1 tl zarar var sabaha göre.... :)
Bu seferJanita nun dediği gibi, unuttum gitti.... :) yoksa çoktaaaan satmıştım.....
Daha çok iner çıkar altın... ortalık durulsun da, varsın biz kar etmeyelim, hiç sorun değil.... :)