Hayırlı sabahlar evet altın bayağı bi yükseldi ama hakikaten her taraf karışık .rabbm korusun ulkemzi hainlerin tuzaklarindan. Çok dua etmek fetih ler okumak lazım tabi lay lay lom olmuyor ama bu söylentiler içinde hayatta aynen devam ediyor.bizde her yax gideriz armutlu ya ama kışın nasıl olur hiç bilemedim açıkçası havuzlar pek hijyenik olmuyor e soğuk deniz sahil piknik te olmazsa nasıl olacak ?ama by dönemler fiyatlar uygun bayağı dimi yanlış mı biliyorum
Gunaydin hanimlar
Her ay maaslari alir almaz hemen birikim parasini ayiriyorum. Bu ay ani kumbarasina birikim yaptim. O yuzden ancak kuyumcudan bir ceyrek, banka hesabindan da 2 gr altin aldim. Bir de gun paralarini ayirdim.
Toptancidan ev, uyku ve ic giyim alip ufak ufak satmaya basladim. Olacak hasilata gore ya birikime ya da sermaye arttirimina gidersimdilik iyi gidiyor. Artik nasipte ne varsa.
@meyraa iyi tatiller simdiden. Armutludaki tesisler nasildir hic bilmiyorum. Umarim beklentilerinizi karsilar.
Teşekkür ederim canım.... :)
O, sevdiklerinle, ailenle biriktirilen "anı" ların verdiği hazzı mutluluğu hiç bir maddi birikim veremez....
Hayatima cok gec giren iki can, iki kardes. Gecen zamani telafi edebilmek icin sanki bir telas icindeyiz. Biliyor musun, bu karsiliklikendi boyumdan, sacimdan, agzimdan, burnumdan, gozlerimden, mimiklerimden bir seyler goruyorum onlarda ve inanilmaz mutlu oluyorum. Kirik dokuk telaffuzuyla, hic de kulturunde olmamasina ragmen bana abla diye hitap etmesi yok mu, beni mest ediyor. ruya gibi geldi gecti.
Evet altın bugün 165 i gordu bende de var biraz fiziki sanırım 166 167 gibi çıkarım bende altından.hayirlisi 152 den aldım bir ay önce 2000 kar yeter şimdilik.Altında baya karım var, ve şu şartlarda maalesef daha da yükseleceği kanaatindeyim.... ytd....
Ama bu olumsuz şartları, Leh'ime kullanmak vicdanımı sızlatıyor.... savaş ihtimali ve söylentileri üzerinden rant sağlamaya çalışanlar gibi hissediyorum kendimi..... doğru, yanlış.....
Gün içinde müsait olduğum bir zamanda, altından çıkacağım sanırım....
Bol hayırlı kazançların olsn cnm kardeşinle anı biriktirmenin de paha biçilmez tabi herşeyin kıymetini varken bilmek lazım..Gunaydin hanimlar
Her ay maaslari alir almaz hemen birikim parasini ayiriyorum. Bu ay ani kumbarasina birikim yaptim. O yuzden ancak kuyumcudan bir ceyrek, banka hesabindan da 2 gr altin aldim. Bir de gun paralarini ayirdim.
Toptancidan ev, uyku ve ic giyim alip ufak ufak satmaya basladim. Olacak hasilata gore ya birikime ya da sermaye arttirimina gidersimdilik iyi gidiyor. Artik nasipte ne varsa.
@meyraa iyi tatiller simdiden. Armutludaki tesisler nasildir hic bilmiyorum. Umarim beklentilerinizi karsilar.
Evet altın bugün 165 i gordu bende de var biraz fiziki sanırım 166 167 gibi çıkarım bende altından.hayirlisi 152 den aldım bir ay önce 2000 kar yeter şimdilik.
Tesekkur ederim canimBol hayırlı kazançların olsn cnm kardeşinle anı biriktirmenin de paha biçilmez tabi herşeyin kıymetini varken bilmek lazım..
Ilahi meyraaBen bir buçuk ay kadar önce 161.5 den almıştım....
Benim de o civarda karım var ama ben sabırsızım , bekleyemem, alırken de satarken de... aklıma gelince alır satarım fiyat ne olurda olsun... tuhafım farkındayım.... :)
Şimdi biliyorum altın çıkacak bu hafta, ytd, ama ben gün içerisinde sabredemez çıkarım altından:)
Sat satma diyemem @meyraa ama gündem karışık ken ben beklemeyi tercih ediyorum belli olmaz bi anda dusus e de geçebilir ytdIlahi meyraapara lazim degilse, unut onu unut
Ilahi meyraapara lazim degilse, unut onu unut
Ben de tam da böyle yım işte sanki beni anlattin gözüm ekranda belirlediğimiz hedeflere gelse de gidip saydam diye içim içimi yiyor ama daha önce çok defa tecrübe ettim diye bu sefer kararliyim. Unut gitsin diyorum lazım mı değil o zaman hedef ten önce satmskk yookkYok canım, kesinlikle lazım değil, birikim için ayrılmış bir meblağ ki tl de de tutarım her zaman hatırı sayılır bir miktar...
Ama gel de sabret.... şimdi içim içimi yiyor, gözüm ekranda, bozsam rahat edeceğim o derece yani .... :) ne tuhaf bir huydur arkadaş anlamadım ki ben, işin kötüsü her konuda aynıyım, sabırsız, hemen her şey olacak... biliyorum yok öyle bir dünya ama ben olduruyorum işte.... :)
Offf yaaa... tamım....
Ne diyeyim bilemedim. Allah sabir versinYok canım, kesinlikle lazım değil, birikim için ayrılmış bir meblağ ki tl de de tutarım her zaman hatırı sayılır bir miktar...
Ama gel de sabret.... şimdi içim içimi yiyor, gözüm ekranda, bozsam rahat edeceğim o derece yani .... :) ne tuhaf bir huydur arkadaş anlamadım ki ben, işin kötüsü her konuda aynıyım, sabırsız, hemen her şey olacak... biliyorum yok öyle bir dünya ama ben olduruyorum işte.... :)
Offf yaaa... tamım....
Al-sat yaparak gram arttiranlar da az degil. Stresli oldugu icin ben hic bulasmadim. Alip unutmak bana gore.Ben de tam da böyle yım işte sanki beni anlattin gözüm ekranda belirlediğimiz hedeflere gelse de gidip saydam diye içim içimi yiyor ama daha önce çok defa tecrübe ettim diye bu sefer kararliyim. Unut gitsin diyorum lazım mı değil o zaman hedef ten önce satmskk yookkdiyorum kendi kendime .bu şekilde biraz biraz yaşıyorum bu huyumu ama şunu da söyleyi m. Bu al sat işinden çok para kazandım şükür.hemde fiziki bıkmadan usanmadan kuyumcu ile kanka olcaz
Aa sen de mi Bursalisin? Hemsehrim benimHadi hanımlar ben şimdilik çıkıyorum malum ev işler çocuklar temizlik yemek vs hepsi beni bekler birde kuaför var ordan da bim e geçip aktuel e bakmayı dusunuyorum .. sonra sohbet imuz var salı günleri oraya gideceğim inşallah.. altıncılar biraz bekleyiversin. Bu sene bursa miza bir defa kar yağdı başka da yok susuz kaldı güzel yeşil memleket im rabbim hayırlı bereketli yağışlar versin grsrz hanimlar